Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 10 éve
Nagyon hiányzik Trevathan
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
Tomifinn
947
kedves baggio! senkit nem érdekel, hogy mi van Európában meg az NCAA-ben, ha egy NFL mérkőzésről és az -elvileg- szakkomentátorról beszélünk. üdv, tamásKedves Gyula! Azt mondta, hogy touch back utan a 25-ösről inditjak a játékot, viszont az első Denver-i tochback utan a 20-asról indult a játék! Miért? Az első közvetítés óta követem a közvetítéseket a Sport Tv-n és csak gratulálni tudok! Csak így tovább! Go Denver! Atisiceatiskedves Atis! Nem Gyula vagyok, de tudnod kell, hogy Gyula magyar játékvezető, itt Európában pedig az NCAA szabályok élnek, nem az NFL-esek. Míg a profiknál a touchback után a 20 yardos vonalról jönnek, a világ összes többi ligájában 25 yardról (de csak kickoffok után)baggio
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Azért Caldwell 3 védőt blokkol, vigyázz
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Igen.Lindsay Jones @bylindsayhjones 37sVirgil Green aktív?PM_the_sheriff
All of Peyton Manning's TD passes this year have been to tight ends. Now, Jacob Tamme gets one.
😊xrace77
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Lindsay Jones @bylindsayhjones 37sVirgil Green aktív?
All of Peyton Manning's TD passes this year have been to tight ends. Now, Jacob Tamme gets one.
😊xrace77
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Lindsay Jones @bylindsayhjones 37sAll of Peyton Manning's TD passes this year have been to tight ends. Now, Jacob Tamme gets one.
😊
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Jó lenne a védelem is odabaszna végre
több mint 10 éve
Eddig ezt miért nem csináltuk? 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Ennyi
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Ball is tud taposni. 😊
több mint 10 éve
Kedves Gyula! Azt mondta, hogy touch back utan a 25-ösről inditjak a játékot, viszont az első Denver-i tochback utan a 20-asról indult a játék! Miért? Az első közvetítés óta követem a közvetítéseket a Sport Tv-n és csak gratulálni tudok! Csak így tovább! Go Denver! Atisiceatiskedves Atis! Nem Gyula vagyok, de tudnod kell, hogy Gyula magyar játékvezető, itt Európában pedig az NCAA szabályok élnek, nem az NFL-esek. Míg a profiknál a touchback után a 20 yardos vonalról jönnek, a világ összes többi ligájában 25 yardról (de csak kickoffok után)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Legalább ezt el tudta kapni Caldwell
több mint 10 éve
iceatis
1
Kedves Gyula! Azt mondta, hogy touch back utan a 25-ösről inditjak a játékot, viszont az első Denver-i tochback utan a 20-asról indult a játék! Miért? Az első közvetítés óta követem a közvetítéseket a Sport Tv-n és csak gratulálni tudok! Csak így tovább! Go Denver! Atis
több mint 10 éve
skullkill29
329
Nah ez király play volt 😊 Davis is jó egyelőre és vezetünk, amit nem gondoltam volna, csak maradjon is így 😀
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Na, most akkor szarok vagyunk vagy szarok vagyunk? 😛StormSTK. szarok
több mint 10 éve
cumi... 😕
több mint 10 éve
Na, most akkor szarok vagyunk vagy szarok vagyunk? 😛
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Érik a 95 yardos INT return TD Talibnak
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Csak a helyieket akarták felbaszni
több mint 10 éve
De a zebrák se állnak épp a helyzet magaslatán, ahogy nézem. Ez sima catch-fumble volt, nem is értem, hogy miért változtatták meg...StormSTKell valami sikerélmény Riednek is 😀
több mint 10 éve
De a zebrák se állnak épp a helyzet magaslatán, ahogy nézem. Ez sima catch-fumble volt, nem is értem, hogy miért változtatták meg...
több mint 10 éve
Ott vagyunk fejben rendesen...
több mint 10 éve
skullkill29
329
Smith passzol, fut már csak alkapnia kéne 😀
több mint 10 éve
Persze, hadd fusson Smith...