NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 10 éve
Tomifinn
947
megérte ennyit költeni erre a védelemre... döbbenet
több mint 10 éve
Hihetetlen szarok vagyunk...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
skullkill29
329
mi van Alexel? nem szokott így kapkodni...
több mint 10 éve
Ultimate tease volt ez a pick six helyett offside 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tomifinn
947
no comment.
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Kacsázott rendesenAz mi rugás volt?PM_the_sheriffNem egy Prater a srác, azért ez elég tisztán látszik...StormST
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Az mi rugás volt?PM_the_sheriffNem egy Prater a srác, azért ez elég tisztán látszik...
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Az mi rugás volt?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Azért halftime adjustments büntet idén.
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Foxtól? szerintem életében nem csinált még ilyet 😀na, negyedikre nekimenni vagy sem?TomifinnFake field goalPM_the_sheriff
több mint 10 éve
na, negyedikre nekimenni vagy sem?TomifinnEszünkbe ne jusson, ezzel a védelemmel! 😛
Inkább 7 és hosszabbítás esetleg, mint a szopás...
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
na, negyedikre nekimenni vagy sem?TomifinnFake field goal
több mint 10 éve
Tomifinn
947
na, negyedikre nekimenni vagy sem?
több mint 10 éve
Ball 1 lábon is kemény! 😀
több mint 10 éve
Tomifinn
947
Ball, egylábon! szép
több mint 10 éve
Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.Soldadosöhömm öhömm xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
skullkill29
329
Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.Soldadosdehogynem tud, csak a biztosra ment és hogy majd TD-t szerzünk 😊
több mint 10 éve
Denver szurkolóként elhiszem. Amúgy hihetetlen ostobaság.Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.SoldadosSzerintem jól csináltaPM_the_sheriff
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ritkaság, de egyetértek Soldival, 5 vagy 4 totál mindegy...Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.SoldadosSzerintem jól csináltaPM_the_sheriff
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.SoldadosSzerintem jól csinálta
több mint 10 éve
Tomifinn
947
pfú de kellett ez a plussz a ST-től!
több mint 10 éve
Caldwell javított egy kicsit... 😊
több mint 10 éve
Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Se nyomás, se passz D, tényleg nem értem, hogy mi a fenét csinál az a 7-8 ember, aki nem megy épp lagymatagon a QB ellen...