Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 9 éve
Hát grat a Chiefs-nek, nekünk jöhet még egy hét izgulás, hogy PM vajon mit mutat majd jövő héten...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Jobban mozog Oswi, mint amire számítottam tőle, bár persze nem a 1st string D ellen, de akkor se rossz... 😊Még egy TD-t is passzint a végére.Abszolút kellemes meglepetés.Nekem tetszett hogy lábon képes folyamatosan yardokat hozni.
StormST
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Jobban mozog Oswi, mint amire számítottam tőle, bár persze nem a 1st string D ellen, de akkor se rossz... 😊Pont ezt akartam irni. Nincs elveszve.
StormST
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Jobban mozog Oswi, mint amire számítottam tőle, bár persze nem a 1st string D ellen, de akkor se rossz... 😊
több mint 9 éve
ja, akkor rémlik egy superbowl, 2 éve...1. félidőre értettem, az kimaradt a hsz-emből, sorry.Utoljára Tebow utolsó kezdőmeccsén nullázták a Broncost, akkor is a Chiefs volt az ellenfél.Az 7-3 volt. A miénk a leghosszabb aktív sorozat, h mióta nem nulláztak le, kb még Elway előtt utoljára...
empty taxi
Black_Adder
empty taxi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Legalabb nem lettunk kopaszok.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Alamizsna
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Latimer vajon PM-től miért nem tud elkapni passzokat, ha Oswi-tól meg ennyire tud?Lehet azért,mert PM kevesebb edzésen vesz részt.
StormST
több mint 9 éve
No, legalább a shotout-ot megúsztuk...
több mint 9 éve
Hihetetlen....pontokat csináltunk.....ma este.....
több mint 9 éve
Latimer vajon PM-től miért nem tud elkapni passzokat, ha Oswi-tól meg ennyire tud?
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Latimer tud elkapni! 😊
több mint 9 éve
Oswi baszki, ne fuss bele a sack-be 😛
több mint 9 éve
de, csak akkor a védelem volt annyira szar, mint most az offense.Az eredmény rosszabb volt, de a mutatott játék nem rémlik, hogy ennyire reménytelen lett volna...Ennyire mélyen még JMD idejében se nagyon láttam a csapatot...www.pro-football-reference.com/boxscores/201010240den.htm
StormST
Black_Adder
StormST
És az offense is csak akkor mutatott vmit, amikor már eldőlt (a 2. negyedben kb) és átálltak soft coverage-be...
több mint 9 éve
Valahol lehet még nézni?hdstreams.net/channel-56/
Szerk.: közben találtam...
StormST
több mint 9 éve
Az eredmény rosszabb volt, de a mutatott játék nem rémlik, hogy ennyire reménytelen lett volna...Ennyire mélyen még JMD idejében se nagyon láttam a csapatot...www.pro-football-reference.com/boxscores/201010240den.htm
StormST
Black_Adder
több mint 9 éve
deyell
11 702
best game ever!Ennyire mélyen még JMD idejében se nagyon láttam a csapatot...www.pro-football-reference.com/boxscores/201010240den.htm
StormST
Black_Adder
choose life
több mint 9 éve
Houston is oda-oda éreget végre
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Na akkor most majd Wardot is eltiltják egy meccsre, csak h bears ellen se legyen könnyű dolgunk...Ward gyógyszere már a Sanders hitnél elgurult a vonal mellett állítólag, azóta gondolom csak még idegesebb lett, most meg kijött belőle. Bár hogy arra a szerelésre mi szükség volt a támadótól, azt se igazán értettem, de az ütés tényleg ott volt sajnos...
Black_Adder
több mint 9 éve
sickmyduck
83
Eli 1 eve ugyanezen a napon 5 INT-et dobott a ninersnekwww.pro-football-reference.com/leaders/pass_int_single_game.htm
Eli Manning (33) 5 New York Giants vs. San Francisco 49ers, November 16, 2014
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 9 éve
Ennyire mélyen még JMD idejében se nagyon láttam a csapatot...www.pro-football-reference.com/boxscores/201010240den.htm
StormST
több mint 9 éve
Na akkor most majd Wardot is eltiltják egy meccsre, csak h bears ellen se legyen könnyű dolgunk...
több mint 9 éve
Ennyire mélyen még JMD idejében se nagyon láttam a csapatot...
több mint 9 éve
Az a DEN-GB meccs úgy tűnik mindkét csapat életében negatív mélyrepülést hozott. Kinek hamarabb kinek később.
Liverpool Fc