Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 8 éve
ghstzR
1 279
Igy is jo.TOt meg most is elfogadnam, birnam ahogy megismerik egymast talibbal
több mint 8 éve
Itt nincs olyan trick Play, mint a Steelers ellen 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
BB most hívta a Microsoftot, hogy mi a fasz van már a hekkelt tabletekkel...ők meg mondják, hogy de Bill bácsi kivittük már, jahogy maguk kapták? az a ups hibája
Cypress
több mint 8 éve
green bay? modnjuka zt nem láttam pontamúgy volt már olyan idén, h jól játszottunk az első félidőben és nem vesztettük el a másodikban?ezen agyalok én is. jobban szeretem amikor az első félidőben nem megy
Black_Adder
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Na, akkor johet is egy TO mostparancsolj
ghstzR
több mint 8 éve
Juve-Roma 0-0 (ez az!)De hiányzik most a "nézzük, a többi pályán mi az eredmény" mondat.Betis:Real 1:1 pl
Old Green Bay
yooker
több mint 8 éve
De hiányzik most a "nézzük, a többi pályán mi az eredmény" mondat.Mindjárt jönnek az ismétlések időpontjai ne aggódj
Old Green Bay
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
De hiányzik most a "nézzük, a többi pályán mi az eredmény" mondat.Juve-Roma 0-0
Old Green Bay
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Bill leadta a drótotMár megint csal a Pats .-)
gaben
több mint 8 éve
De hiányzik most a "nézzük, a többi pályán mi az eredmény" mondat.Betis:Real 1:1 pl
Old Green Bay
több mint 8 éve
Szegény Brady vérzik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
De hiányzik most a "nézzük, a többi pályán mi az eredmény" mondat.Pedig bemondhatnák igazán, hogy hol hány centis a hó és melyik játékos hány sörnél jár... 😀
Old Green Bay
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
amúgy volt már olyan idén, h jól játszottunk az első félidőben és nem vesztettük el a másodikban?ezen agyalok én is. jobban szeretem amikor az első félidőben nem megy
Black_Adder
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 8 éve
Cypress
3 228
BB most hívta a Microsoftot, hogy mi a fasz van már a hekkelt tabletekkel...
több mint 8 éve
Bill leadta a drótot
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
De hiányzik most a "nézzük, a többi pályán mi az eredmény" mondat.0-0
Old Green Bay
több mint 8 éve
😊 Mondjuk ha Sly esik rá, az fájna a legjobban, ez tény... 😀Sly Williams-re dupláznak, Von, Ware és Wolfe csak 1 embert kap, ez biztos logikus valahol... 😛sztem teljesen mindegy kit dupláznának a másik kettő úgyis megverné az enberét. a "leggyengébb" leglább nehezebben szerez majd sacket.
StormST
kapitnono
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 878
De hiányzik most a "nézzük, a többi pályán mi az eredmény" mondat.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Sly Williams-re dupláznak, Von, Ware és Wolfe csak 1 embert kap, ez biztos logikus valahol... 😛MAlikot kéne de nem merik 😀
StormST
több mint 8 éve
Sly Williams-re dupláznak, Von, Ware és Wolfe csak 1 embert kap, ez biztos logikus valahol... 😛sztem teljesen mindegy kit dupláznának a másik kettő úgyis megverné az enberét. a "leggyengébb" leglább nehezebben szerez majd sacket.
StormST
több mint 8 éve
Brady vérzik, ezért jött a sack, érzik a vérszagot a srácok! 😛
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Gostkowski tudja, hogy extrából nem ér.mondjuk most is üres volt a kapu
Vrij6