NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 8 éve
OFF : Egyébként az RTL Klub promózta az esti meccseket (inkább a Cards-Pantherst) Sandra Bullockkal és Michael Oherrel.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Készüljünk fel a hangulatratöbb mint 8 éve
Én is úgy hiszem, nem látom, hogy a Broncos oldaláról ki fogja a pontokat felpakolni?Jujj, de jó kis csörte lesz! 😊Egy teljesen sima Pats győzelem lesz ez is meg a döntő is.
Chargers LT
Bazzani
Leöli a pats a futójátékot és kész, a Broncos D meg el fog fáradni a végére...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 891
Football Baby szerint Pats - Panthers döntőt láthatunk.Továbbra is az én denver-arizonam fog bejönni.
www.facebook.com/NFL/videos/10153610904121263
Coolearie
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Just do this !!! GO BRONCOS !!!Jó meccsnézést, sérülés mentes meccset.
Legyen meg a Denver-Arizona döntő 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Football Baby szerint Pats - Panthers döntőt láthatunk.www.facebook.com/NFL/videos/10153610904121263
Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Sziasztok! Jó meccsnézést mindenkinek!
több mint 8 éve
Hali mindenki és a pats fanok.Remélem jó kis parázs, szoros meccs lesz.
több mint 8 éve
Toto21
5 949
Én egy izgalmas meccset várok, és remélem Brady életét is megnehezítik ( ha más nem a magaslati levegő)!
több mint 8 éve
Brees korábban, múlthéten Rodgers, hullanak a nagy irányítók na.Pats vereségnél meg elmondhatjuk tényként, hogy Brady kiégett, aminek Wyatt nem fog örülni 😀Jujj, de jó kis csörte lesz! 😊én az NFC döntőtől többet várok, itt kissé félő számomra, hogy PM karrierje méltatlanul ér véget
Chargers LT
baggio
Chargers LT
több mint 8 éve
4024.hu/wp-content/uploads/2015/07/amengomb.jpgJujj, de jó kis csörte lesz! 😊Egy teljesen sima Pats győzelem lesz ez is meg a döntő is.
Chargers LT
Bazzani
több mint 8 éve
Jujj, de jó kis csörte lesz! 😊Egy teljesen sima Pats győzelem lesz ez is meg a döntő is.
Chargers LT
több mint 8 éve
Ha kikap a Denver, akkor valahol mindenképp méltatlan lenne a vége PM számára. A vereség milyensége szinte mindegy is. Bár akármi lesz, én biztos vagyok benne, hogy PM nem fog leégni ilyen 200 y, 2 Int-el, meg hasonlók, (tehát ilyen szinten nem lesz méltatlan), legalább is saját hibájából. Ám már azok az idők vannak, amikor nem csak PM-en múlik a győzelem, hanem a csapat többi tagján is. A Denver egyértelműen képes megnyerni ezt a meccset, ha csak megközelíti a legjobbját a csapat. Ha pl. a védelem nem szerez labdát, akkor lehúzhatják a rolót. Vagy, ha coaching hibák jönnek elő, az bajos lehet. De ne beszéljünk úgy mintha a Pats tökéletes lenne, szóval nyitott a párharc teljesen. Csak a Denvernél több a veszíteni való.Jujj, de jó kis csörte lesz! 😊én az NFC döntőtől többet várok, itt kissé félő számomra, hogy PM karrierje méltatlanul ér véget
Chargers LT
baggio
Ha meg nyer a Denver, majdnem mindenki boldog lesz PM miatt...
Pats vereségnél meg elmondhatjuk tényként, hogy Brady kiégett, aminek Wyatt nem fog örülni 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Jujj, de jó kis csörte lesz! 😊én az NFC döntőtől többet várok, itt kissé félő számomra, hogy PM karrierje méltatlanul ér véget
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Jujj, de jó kis csörte lesz! 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
21:05,
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal