Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 7 éve
Hagyjuk már, TE pozícióban a nagyanyám is 100 yardot csinál ellenünk.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Ez a Brown gyerek sem tűnik világtalannak, mint 3. TE. Legalább nem ilyen Paulsen kaliberű veteránokban kell gyönyörködni.
több mint 7 éve
4,5 pontal tettem a Lionst. Vagy nyerjenek annyival, vagy kapjanak ki, de ez a lagymatag 3pontos győzelem kell a fenének.Hát ez nagy hülyeség volt, én biztos voltam benne, hogy ma beszarunk.
alatriste
több mint 7 éve
4,5 pontal tettem a Lionst. Vagy nyerjenek annyival, vagy kapjanak ki, de ez a lagymatag 3pontos győzelem kell a fenének.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
DEMONTREEEEEEEEEEEEEEEEHurst itt a kulcsmeg KwiatovskiMert kurva jó a frontKell egy komplett secondary, mert bár vannak felvillanásai Callahannek, meg nagyon ritkán LeBlancnak, de sok hibájuk is. A két safety az alap.azért az megvan hogy a hatodik legkevesebb yardot kapjátok levegőben?
tüsi91
valakis
füligjimmy
valakis
hpeter93
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Én amúgy elégedett vagyok ma is. Unreint ki kell rúgni, hasznavehetetlen. AZtán ledraftolni JOnathan Allent első körbe, ha valamelyik TOP QB nem csúszik le. (vitatkozhatunk ki az, én sem látom). Oszt kész a front. Annyi cap space lesz, hogy akár még Houstont is meg lehet tartani.Mert kurva jó a frontKell egy komplett secondary, mert bár vannak felvillanásai Callahannek, meg nagyon ritkán LeBlancnak, de sok hibájuk is. A két safety az alap.azért az megvan hogy a hatodik legkevesebb yardot kapjátok levegőben?
tüsi91
valakis
füligjimmy
több mint 7 éve
Hurst itt a kulcsmeg KwiatovskiMert kurva jó a frontKell egy komplett secondary, mert bár vannak felvillanásai Callahannek, meg nagyon ritkán LeBlancnak, de sok hibájuk is. A két safety az alap.azért az megvan hogy a hatodik legkevesebb yardot kapjátok levegőben?
tüsi91
valakis
füligjimmy
valakis
több mint 7 éve
meg KwiatovskiMert kurva jó a frontKell egy komplett secondary, mert bár vannak felvillanásai Callahannek, meg nagyon ritkán LeBlancnak, de sok hibájuk is. A két safety az alap.azért az megvan hogy a hatodik legkevesebb yardot kapjátok levegőben?
tüsi91
valakis
füligjimmy
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Mert kurva jó a frontKell egy komplett secondary, mert bár vannak felvillanásai Callahannek, meg nagyon ritkán LeBlancnak, de sok hibájuk is. A két safety az alap.azért az megvan hogy a hatodik legkevesebb yardot kapjátok levegőben?
tüsi91
valakis
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Kell egy komplett secondary, mert bár vannak felvillanásai Callahannek, meg nagyon ritkán LeBlancnak, de sok hibájuk is. A két safety az alap.azért az megvan hogy a hatodik legkevesebb yardot kapjátok levegőben?
tüsi91
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Kell egy komplett secondary, mert bár vannak felvillanásai Callahannek, meg nagyon ritkán LeBlancnak, de sok hibájuk is. A két safety az alap.
több mint 7 éve
Bush annl a Boldin elkapásnál is elrepült, most is ugrik egyet. Ezek valami bakkecske-világbajnokságra edzenek.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Timu utána Deon Bush. NevetségesAzért Unrein hasra esése sem volt kutya
füligjimmy
több mint 7 éve
Stafford <3
több mint 7 éve
Timu utána Deon Bush. Nevetséges
- Abe Simpson
több mint 7 éve
itt a leghihetetlenebb statisztikai mutató az NFL történetében:több mint 7 éve
Az a baj, hogy Fox maradni fog a végénValaki szólhatna Chicago-ban. hogy nem a TOP5 draft helyért kell marasztalni az edzőt, hanem a PO-ért.
hpeter93
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Az a baj, hogy Fox maradni fog a végénSajnos én is így gondolom
hpeter93
több mint 7 éve
Az a baj, hogy Fox maradni fog a végén