Detroit Lions - Green Bay Packers
16 napja
Utley
270
Megérte a bagoly üzemmód!😃
16 napja
casaubon
2 543
Goff szétpasszolt minket, az utolsó támadásunkat meg elcsesztük. Nagyobb különbségű Lions W-re gondoltam. Kell az egészséges sec. különben kampó.Illetve a DL-nek nagyot kell javulnia, ma is alig volt Goffon nyomas
Tactful Cactus
16 napja
Tactful Cactus
13 985
Goff szétpasszolt minket, az utolsó támadásunkat meg elcsesztük. Nagyobb különbségű Lions W-re gondoltam. Kell az egészséges sec. különben kampó.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 napja
Nagy sóhajtással: grat, Lions!
16 napja
shagi0206
11 120
Jó lenne kihagyná 😊
16 napja
casaubon
2 543
Varhato volt, hogy ketszer nem tudjuk kivedekezni
16 napja
Érdemes volt hisztizniEzt a pici holdingot kiszúrták , a lions utolsó td-nél egy nagyobbat nem sikerült
FunHun
16 napja
FunHun
1 507
Érdemes volt hisztizni
16 napja
nando89
3 931
O oldalon csak Decker hiányzott tőlük , ennyire képes most ez a vedelem az nfl legjobb támadó sora ellen .
16 napja
Fontos_Vidra
1 489
amúgy én tökre bírom, hogy mlf mennyire együtt él a játékkal és megy a bírókhoz ugatni. az elején túl visszafogott volt az ízlésemnek 😀wyatt meg elmegy a sunyiba, az is jobb lett volna ha nem nyúl a futóhoz
Szerkesztette: Fontos_Vidra
16 napja
Azt hiszem, most van vége.
16 napja
Tactful Cactus
13 985
grat a Lionsnek, gyógyulást mindenkinek, majd kielemzik mit is rontottunk el
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 napja
Akkor kb. ennyiEnnyi sérülttel, de megcsinálják
16 napja
Tactful Cactus
13 985
nyilván durva ez a Lions sérüléshullám, de azért a sec nálunk is foghíjas
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 napja
Hát-hát, a Wicks elkapás utàn nem gondoltam volna hogy igy kitáncolunk...Innentoől kb. csoda kell
16 napja
Tactful Cactus
13 985
FG nem is elég, mert ők is elmennek addig simán
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 napja
shagi0206
11 120
Watson nagyon él, de hol van Reed???ahogy a meccs elején szó volt róla, jó, jó - de nem a kiegyensúlyozottság mintapéldánya. 1 jó meccs után képes eltűnni hetekre.
gamerkr