Divisional szombat
több mint 3 éve
cikesz
590
Szerintem a Ravens drukkereknél csak Ekeler frusztráltabb ezt a meccset látva...
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Ez nem így működikel kéne menni wc-re, tuti egyből jönne a tdVarj. De kinek? Meg ne menj sehova, csak ha eloszor megmondod hogy kinek...Plz....
Löfli
Gabor81
több mint 3 éve
roppihe
244
Na
több mint 3 éve
Gabor81
803
el kéne menni wc-re, tuti egyből jönne a tdVarj. De kinek? Meg ne menj sehova, csak ha eloszor megmondod hogy kinek...Plz....
Löfli
több mint 3 éve
el kéne menni wc-re, tuti egyből jönne a td
több mint 3 éve
Gabor81
803
Nem lehet az Arena4-en az angol nyelvű közvetítést választani. Gondolom, kínosan sokan választották eddig.De csak atneveztek YT nak es linken jon be. 😀
Burkus
több mint 3 éve
Ez már-már annyira rossz, hogy az már jó.Eredménykövetős szabályzat: szexuális tartalmú képek meg egyéb off csak a félidőben és garbage time-ban!A meccs is elég szexuális tartalmú. Megbassza a szemünket.
r.baggio
shagi0206
több mint 3 éve
Ha kiválasztom, néma csönd van.Nem lehet az Arena4-en az angol nyelvű közvetítést választani. Gondolom, kínosan sokan választották eddig.de, lehet
Burkus
r.baggio
több mint 3 éve
Nem lehet az Arena4-en az angol nyelvű közvetítést választani. Gondolom, kínosan sokan választották eddig.de, lehet
Burkus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
a teljesítményt nézve végig garbage time vanEredménykövetős szabályzat: szexuális tartalmú képek meg egyéb off csak a félidőben és garbage time-ban!A meccs is elég szexuális tartalmú. Megbassza a szemünket.
r.baggio
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gabor81
803
meg 5 wr setup al nehez. 😀Nincs kivel.Akkor miért nem futnak?Amúgy tényleg kurvára jó a két DAzért nem akkora mutatvány így védekezni, ha nincs futójáték a Billsnél.
roppihe
Burkus
roppihe
Burkus
több mint 3 éve
Tucker bent hagyott 6 pontotodaát is benne maradt 3, szval 6-6
6 - 3 lehetne ide.
Tutti
Evszazad meccse vagymi...
RedFive
több mint 3 éve
Nem lehet az Arena4-en az angol nyelvű közvetítést választani. Gondolom, kínosan sokan választották eddig.
több mint 3 éve
Tucker bent hagyott 6 pontot6 - 3 lehetne ide.
Tutti
Evszazad meccse vagymi...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
roppihe
244
még jó hogy nem toltam be az energia italt a meccs előtt 😀Jah😀.Én borozok,felkészültem rá hogy elalszom rajta.
Negritis
több mint 3 éve
KeyG
9 492
még jó hogy nem toltam be az energia italt a meccs előtt 😀Add nekem , nekem delutanig fent kell lennem. 😃
Negritis
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Eredménykövetős szabályzat: szexuális tartalmú képek meg egyéb off csak a félidőben és garbage time-ban!A meccs is elég szexuális tartalmú. Megbassza a szemünket.
r.baggio
több mint 3 éve
még jó hogy nem toltam be az energia italt a meccs előtt 😀én egy nagy redbullt toltam be, anyós úgy horkol hogy nem hallom makáékat, és így majdnem bealudtam most a negyed végén
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Még innen is látszott, hogy csak ugrasztani akarják a védőket.
több mint 3 éve
roppihe
244
Már azon se csodálkoznék ha ez maradna...
több mint 3 éve
Daboll ezzel a gameplannel már a Chargers-nek flexel?
---
több mint 3 éve
még jó hogy nem toltam be az energia italt a meccs előtt 😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
Hova tunt Damon hill? Es egyebkent nem vagyok skizo, de hol vagyok ilyenkor, amikor kellek?Hol van TJ Yeldon, mikor kellene?Nincs kivel.Akkor miért nem futnak?Amúgy tényleg kurvára jó a két DAzért nem akkora mutatvány így védekezni, ha nincs futójáték a Billsnél.
roppihe
Burkus
roppihe
Burkus
iktriad
több mint 3 éve
Hol van TJ Yeldon, mikor kellene?Nincs kivel.Akkor miért nem futnak?Amúgy tényleg kurvára jó a két DAzért nem akkora mutatvány így védekezni, ha nincs futójáték a Billsnél.
roppihe
Burkus
roppihe
Burkus
több mint 3 éve
Gabor81
803
Nekem máskülönben úgy tűnik, hogy mindkét csapat jócskán elizgulja a meccset. Nem erre számítottam.Jobb mint ha alszanak, mint mi a steelersnel egesz felidot... 😀 Es meg csak nem is ebrednek fel. Tok nyugodtan. 😀
nagylaza