Divisional szombat
több mint 3 éve
ez egy kegyetlen hosszú szünet lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nah és akkor most return td 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gabor81
803
Kar, de akkor hogy?Ez nem így működikel kéne menni wc-re, tuti egyből jönne a tdVarj. De kinek? Meg ne menj sehova, csak ha eloszor megmondod hogy kinek...Plz....
Löfli
Gabor81
shagi0206
több mint 3 éve
mondjuk ha innen alsó kapufát rúg, akkor rövidgatyában viszem le a kutyát most pisiltetniVigyazza! En ecco megfogadtam, ha ezt a trutymot megiszod haver, miniszoknyaban leszek egesz este! Haaaat, miniszoknyaban votam aznap este.
r.baggio
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Tucker az ilyeneket nem szokta elhibázni.
több mint 3 éve
Mondtam, hogy berúgja.jó, azért mindent te se tudsz eljinxelni
iktriad
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Épphogy
több mint 3 éve
csücskös volt 😀
több mint 3 éve
majdnem 😀
több mint 3 éve
Mondtam, hogy berúgja.
több mint 3 éve
KeyG
9 492
A birok jegelik Tuckert.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Bírók jegelik Tuckert xD
több mint 3 éve
Aze' Te is vegyel fel valamit.mondjuk ha innen alsó kapufát rúg, akkor rövidgatyában viszem le a kutyát most pisiltetninah tucker kihagyhat még egyet minjáEzt már be fogja rúgni.
Negritis
iktriad
r.baggio
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
De van, haveromnál múlt héten pont kipróbáltuk Vodafoneon.Vodafone nál nincs...Nem lehet az Arena4-en az angol nyelvű közvetítést választani. Gondolom, kínosan sokan választották eddig.de, lehet
Burkus
r.baggio
Sifur
több mint 3 éve
-4 fok van, inkább ne tedd.mondjuk ha innen alsó kapufát rúg, akkor rövidgatyában viszem le a kutyát most pisiltetninah tucker kihagyhat még egyet minjáEzt már be fogja rúgni.
Negritis
iktriad
r.baggio
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
500 métert betartani. Nehogy megjelenjen a TEK, és terrorizmus miatt lecsukjanak 😀mondjuk ha innen alsó kapufát rúg, akkor rövidgatyában viszem le a kutyát most pisiltetninah tucker kihagyhat még egyet minjáEzt már be fogja rúgni.
Negritis
iktriad
r.baggio
több mint 3 éve
mondjuk ha innen alsó kapufát rúg, akkor rövidgatyában viszem le a kutyát most pisiltetninah tucker kihagyhat még egyet minjáEzt már be fogja rúgni.
Negritis
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, az én linkem úgy érzem most "picit" le van maradva, 1 perce írtátok, hogy rúgni fog, akkor még a nagy játék el se kezdődött nálam 😀nah tucker kihagyhat még egyet minjáEzt már be fogja rúgni.
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
don't jinx itnah tucker kihagyhat még egyet minjáEzt már be fogja rúgni.
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
nah tucker kihagyhat még egyet minjáEzt már be fogja rúgni.
Negritis
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Vodafone nál nincs...Nem lehet az Arena4-en az angol nyelvű közvetítést választani. Gondolom, kínosan sokan választották eddig.de, lehet
Burkus
r.baggio
több mint 3 éve
Belga sorocske.még jó hogy nem toltam be az energia italt a meccs előtt 😀én egy nagy redbullt toltam be, anyós úgy horkol hogy nem hallom makáékat, és így majdnem bealudtam most a negyed végén
Negritis
r.baggio
Ez kell most...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem lehet az Arena4-en az angol nyelvű közvetítést választani. Gondolom, kínosan sokan választották eddig.Olyan jó ez a saját hülyeség ellenére rögtön beszólás, annyira magyar 😊
Burkus
több mint 3 éve
nah tucker kihagyhat még egyet minjá