Divisional szombat
több mint 3 éve
csak azért hiszitek, hogy szar a meccs, mert nem szeretitek, hogy a védelmek brillíroznaknem szeretem ha a qb-k hátrafelé többet futnak, mint előre, sajnálom
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szerintem az a csapat fog nyerni, amelyik a döntő pillanatokban képes jobban koncentrálni és megragadja a momentumot.
több mint 3 éve
csak azért hiszitek, hogy szar a meccs, mert nem szeretitek, hogy a védelmek brillíroznakaz a baj h sztem nem a védelem brillírozik 😀
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
roppihe
244
Tavaly vagy tavalyelőtt azt hiszem cowboys eagles volt és én hülye fenn maradtam.Nem biztos de 6:0 lett.Az is fasza volt...
több mint 3 éve
csak azért hiszitek, hogy szar a meccs, mert nem szeretitek, hogy a védelmek brillíroznak
több mint 3 éve
Eddig errol a meccsrol ez jutott eszembe:Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
nem rakom be a sarcasm gif-t 😀megy? Allen katasztrófa maBillsnél lesz valamikor futó play behívva? 😀amíg megy a passz, minek? 😀
Löfli
Negritis
r.baggio
több mint 3 éve
Pocsék rossz meccs.Billsnél lesz valamikor futó play behívva? 😀amíg megy a passz, minek? 😀
Löfli
Negritis
több mint 3 éve
sztem onnan indul h Havar Henrik ért mindenhez ISsmokey elkap mindent IS.ez felig off bocsi. De ha mar ennyien hasznaljatok, kitol valo ez a mindent is kifejezes? V.Istvan, mert en csak tole hallottam meg. Bocsi felig off vege...
Látszik, hogy Cards nevelés 😊
shagi0206
Gabor81
több mint 3 éve
Gabor81
803
smokey elkap mindent IS.ez felig off bocsi. De ha mar ennyien hasznaljatok, kitol valo ez a mindent is kifejezes? V.Istvan, mert en csak tole hallottam meg. Bocsi felig off vege...
Látszik, hogy Cards nevelés 😊
shagi0206
több mint 3 éve
Billsnél lesz valamikor futó play behívva? 😀1 már volt, nem elég?
Löfli
több mint 3 éve
megy? Allen katasztrófa maBillsnél lesz valamikor futó play behívva? 😀amíg megy a passz, minek? 😀
Löfli
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Billsnél lesz valamikor futó play behívva? 😀amíg megy a passz, minek? 😀
Löfli
több mint 3 éve
Billsnél lesz valamikor futó play behívva? 😀
több mint 3 éve
DOINK
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 17, 2021
több mint 3 éve
roppihe
244
Ez tűnt a hét legjobb meccsének, hááát...Pontosan emiatt maradtam fenn én is erre a sajtmeccs sokkal jobb volt.
Sifur
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Ez tűnt a hét legjobb meccsének, hááát...
több mint 3 éve
roppihe
244
Na valamit kéne csinálni,addig amíg a Buffalo is ekkora retekKét retek elég a szendvics mellé😄
LeviPoki
több mint 3 éve
Gabor81
803
De az nem szamitana annak....igy 3 nem? 😀sőt 6jó hogy csak 2 kapufa van3
Tactful Cactus
briareos
Tactful Cactus
több mint 3 éve
az a fej mémre való 😀
több mint 3 éve
gedam
5 905
katasztrófa
több mint 3 éve
ez még mindig csak a fele Parkey rekordjának
---