Divisional szombat
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Végül is a Titanst is 10-0 után csaptuk ki... 😀 Ez kurva gyenge ma
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Ebben a meccsben is meg kell keresni a pozitívumot: MÉG SZOROS! Meg az eredmény is.
több mint 3 éve
Jó. És?Nálam idén magasabb polcon volt az AFC. Most gondolkodóba estem.A fiatalság lendülete ott lesz náluk. Az NFC-ben egy karrierje vége felé járó QB jön majd szembe egy ifjú titánnal.
nagylaza
iktriad
nagylaza
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
a pókot a sarokbólqueen, annyi a feladatod, hogy ne kergesd jobbraMeg ez is. Ha már Queen.
gedam
www.youtube.com/watch?v=-tJYN-eG1zk
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
sztem lamar most ezt énekliqueen, annyi a feladatod, hogy ne kergesd jobbraMeg ez is. Ha már Queen.
gedam
iktriad
www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
queen, annyi a feladatod, hogy ne kergesd jobbraMeg ez is. Ha már Queen.
gedam
több mint 3 éve
az catch? jóva
több mint 3 éve
Jó. És?Nálam idén magasabb polcon volt az AFC. Most gondolkodóba estem.A fiatalság lendülete ott lesz náluk. Az NFC-ben egy karrierje vége felé járó QB jön majd szembe egy ifjú titánnal.
nagylaza
iktriad
több mint 3 éve
Oszt' miért?Nálam idén magasabb polcon volt az AFC. Most gondolkodóba estem.hát az előző meccs után nálam marad ott 😀
nagylaza
Negritis
több mint 3 éve
Nálam idén magasabb polcon volt az AFC. Most gondolkodóba estem.A fiatalság lendülete ott lesz náluk. Az NFC-ben egy karrierje vége felé járó QB jön majd szembe egy ifjú titánnal.
nagylaza
több mint 3 éve
gedam
5 905
queen, annyi a feladatod, hogy ne kergesd jobbra
több mint 3 éve
charles bronson egész sorozatot húzott fel erre a bosszúvággyal, és még a legszarabb is jobb volt mint a gyalázat remake1 filmje volt (vagy legyen 2), amit tényleg tudtam értékelni. Az egyik az Úszó erőd (bár azt is főleg Tommy viszi a hátán + Erika néni csecses jelenete), és az Ölve, vagy halva - aminek volt valami pislákoló sztorija is. De majd minden filmjének ugyanaz a sablonja: meghal valakije, és megöl mindenkit 😀jah 😀tűzparancsban kurvajó voltarról nem kell, elég végignizni a buddha munkásságátakkor felkészül Seagal?Jézusom...már Dwayne Johnson életéből is film lesz?rosszabb, sorozat
shagi0206
Negritis
shagi0206
mondjuk aki ezt megteszi annak ép agysejtje nem marad
az első 4-6 filmje után olyan meredek a zuhanás mint keveseknél
Negritis
briareos
mondjuk sztem a nico, törvényre törve, ölve vagy halva, úszó erőd teljesen jó filmek
Negritis
shagi0206
több mint 3 éve
Nálam idén magasabb polcon volt az AFC. Most gondolkodóba estem.hát az előző meccs után nálam marad ott 😀
nagylaza
több mint 3 éve
eddig nem valami magas a színvonal, ha a Roma-Lazio ismétlése menne lehet jobban járnánk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
egész magas szinten műveljük az amerikai focitHFL-be épphogy beférnétek
gedam
több mint 3 éve
1 filmje volt (vagy legyen 2), amit tényleg tudtam értékelni. Az egyik az Úszó erőd (bár azt is főleg Tommy viszi a hátán + Erika néni csecses jelenete), és az Ölve, vagy halva - aminek volt valami pislákoló sztorija is. De majd minden filmjének ugyanaz a sablonja: meghal valakije, és megöl mindenkit 😀a nico-törvényre törve kb ugyanaz a film tény, csak ott még az akció rendbe van
shagi0206
ez ami elromlik a karrierje elejéhez képest
több mint 3 éve
roppihe
244
Sablonos a Ravens
több mint 3 éve
Nálam idén magasabb polcon volt az AFC. Most gondolkodóba estem.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
clitoris függőazt növeszteni kell? 😀Ideje nemi valtasnak O#-benPuncinövesztés?
RedFive
Tactful Cactus
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
1 filmje volt (vagy legyen 2), amit tényleg tudtam értékelni. Az egyik az Úszó erőd (bár azt is főleg Tommy viszi a hátán + Erika néni csecses jelenete), és az Ölve, vagy halva - aminek volt valami pislákoló sztorija is. De majd minden filmjének ugyanaz a sablonja: meghal valakije, és megöl mindenkit 😀jah 😀tűzparancsban kurvajó voltarról nem kell, elég végignizni a buddha munkásságátakkor felkészül Seagal?Jézusom...már Dwayne Johnson életéből is film lesz?rosszabb, sorozat
shagi0206
Negritis
shagi0206
mondjuk aki ezt megteszi annak ép agysejtje nem marad
az első 4-6 filmje után olyan meredek a zuhanás mint keveseknél
Negritis
briareos
mondjuk sztem a nico, törvényre törve, ölve vagy halva, úszó erőd teljesen jó filmek
Negritis
több mint 3 éve
Allen a mélyeket ma úgy dobja ahogy Márk meg Zoli fogalmazott a szezon előtti podcastbenüres kukát nem találná el
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Lingerie LeagueIdeje nemi valtasnak O#-bencsajokként könnyebb lesz?
RedFive
briareos
több mint 3 éve
lehet body builder csajokat néz és includálja a csiklótazt növeszteni kell? 😀Ideje nemi valtasnak O#-benPuncinövesztés?
RedFive
Tactful Cactus
Negritis
több mint 3 éve
gedam
5 905
egész magas szinten műveljük az amerikai focit
több mint 3 éve
azt növeszteni kell? 😀Ideje nemi valtasnak O#-benPuncinövesztés?
RedFive
Tactful Cactus