Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Burrow de butahát én xbox kinect játékban zavarba jövökha jön a nyomás, de neki nyilván jobban kéne reagálni😊
NB2
több mint 2 éve
mehh
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Tdog
653
Burrow..
több mint 2 éve
Burrow de butaez megengedhetetlen
NB2
több mint 2 éve
ó a klasszikus Matt Ryan játék
több mint 2 éve
ozibozi
17 140
Rukimiszték
több mint 2 éve
rookie mistake
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
kellően szarnak tűnikÉn inkább nem mondok semmit. Max ha nagy a baj, akkor bevettem a titkos fegyvert.hja nyugodt vagyok, Hosszabításban megnyerjük! Legalábbis én így készülök!Hazai pálya...... Már nem bírózok, leszoktam róla!Nyugi így is... a francba eljinxeltem.
meme
iktriad
meme
iktriad
empty taxi
van olyan fos mint bruce willis kínai 2. wh-s filmje
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Steelers ...
több mint 2 éve
Burrow de buta
több mint 2 éve
gabor25
5 144
images.app.goo.gl/PzgJ8abJRZAWJJdj9Én inkább nem mondok semmit. Max ha nagy a baj, akkor bevettem a titkos fegyvert.hja nyugodt vagyok, Hosszabításban megnyerjük! Legalábbis én így készülök!Hazai pálya...... Már nem bírózok, leszoktam róla!Nyugi így is... a francba eljinxeltem.
meme
iktriad
meme
iktriad
empty taxi
több mint 2 éve
jujuj
több mint 2 éve
rosszul fogalmaztam, szerkesztettem is. nem rád/rátok gondoltamHa Bengals meccs, akkor kérdéses ítéletNem szoktunk mostanában....sőt! elismerjük ha nekünk tévednek.
Heisman
meme
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
van valami olivia wilde, jeri ryan nyalakodós gifed?Én inkább nem mondok semmit. Max ha nagy a baj, akkor bevettem a titkos fegyvert.hja nyugodt vagyok, Hosszabításban megnyerjük! Legalábbis én így készülök!Hazai pálya...... Már nem bírózok, leszoktam róla!Nyugi így is... a francba eljinxeltem.
meme
iktriad
meme
iktriad
több mint 2 éve
Én inkább nem mondok semmit. Max ha nagy a baj, akkor bevettem a titkos fegyvert.hja nyugodt vagyok, Hosszabításban megnyerjük! Legalábbis én így készülök!Hazai pálya...... Már nem bírózok, leszoktam róla!Nyugi így is... a francba eljinxeltem.
meme
iktriad
meme
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ozibozi
17 140
Miután bevetette, elmondja hogy ez volt 😊és az mi? 😊Én inkább nem mondok semmit. Max ha nagy a baj, akkor bevettem a titkos fegyvert.hja nyugodt vagyok, Hosszabításban megnyerjük! Legalábbis én így készülök!Hazai pálya...... Már nem bírózok, leszoktam róla!Nyugi így is... a francba eljinxeltem.
meme
iktriad
meme
iktriad
yooker
több mint 2 éve
meme
2 102
Ha Bengals meccs, akkor kérdéses ítéletNem szoktunk mostanában....sőt! elismerjük ha nekünk tévednek.
Heisman
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Buzi bírók! 🙂Ugyanitt DC àllás kiadó!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Ha Bengals meccs, akkor kérdéses ítéletViszont jó meccseket is játszanak.
Heisman
több mint 2 éve
és az mi? 😊Én inkább nem mondok semmit. Max ha nagy a baj, akkor bevettem a titkos fegyvert.hja nyugodt vagyok, Hosszabításban megnyerjük! Legalábbis én így készülök!Hazai pálya...... Már nem bírózok, leszoktam róla!Nyugi így is... a francba eljinxeltem.
meme
iktriad
meme
iktriad
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ez nekem uj, marmint ez ujabb szabaly lehet, hogy int nel foldet erhet. de ugy tunik burtokolta korabban igen. de regebben ha foldet ert auto inc volt.na ez mi? foldet ert. lol.Hozzaerhet a foldhoz, csak nem segitheti az elkapo kezebe vissza a labdat. Valljuk be, ez szilardan a kezeiben volt. Bravuros.
gabor25
RedFive
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
meme
2 102
És az kinek jó? 😀Én inkább nem mondok semmit. Max ha nagy a baj, akkor bevettem a titkos fegyvert.hja nyugodt vagyok, Hosszabításban megnyerjük! Legalábbis én így készülök!Hazai pálya...... Már nem bírózok, leszoktam róla!Nyugi így is... a francba eljinxeltem.
meme
iktriad
meme
iktriad
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Ha Bengals meccs, akkor kérdéses ítélet
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
amúgy ez a passz tannehilltől beszarás volt.nem aj brown érdemeit csökkentve mert értem én h hátrafele futva 1 kézzel satöbbi,
de ez konkrétan a kezébe esett