Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
@AdamSchefter- végre
Packers’ CB Jaire Alexander is active tonight.
Packers’ OT David Bakhtiari is inactive tonight.
Negritis
- miafasz?
több mint 2 éve
gabor25
5 144
na ez mi? foldet ert. lol.
több mint 2 éve
Pgff
több mint 2 éve
@AdamSchefterPackers’ CB Jaire Alexander is active tonight.
Packers’ OT David Bakhtiari is inactive tonight.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
meme
2 102
mit videóznak ennyit? egyértelmű.....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ilyenkor ut majd vissza a ketpontosra menetel hulyesege.
több mint 2 éve
Háááát nálam ez nem az
több mint 2 éve
Hogyne lehetne pick, kell a szoros eredményStands lesz simán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
gabor25
5 144
inc passz.
több mint 2 éve
gedam
5 905
stay
több mint 2 éve
Szerintem pick. De érdekes hogy a fűszál vagy maga a virágföld számít a szabály szerint 😀
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Leért a földre
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
nálam ennek simán elkapásnak kellene lennie
több mint 2 éve
határeset...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
karcos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Samaje Perine
több mint 2 éve
incomplete
több mint 2 éve
Huuuuhaaa
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Oops
több mint 2 éve
fixed that for youJackson csak egy RB aki nem tud dobninem tudom, ha nincs ravens én már csak ellenszurkolok. és ezt minden meccsen meg tudom tenni. gyűlölködni jó!csak nem veszek ki szabit egy olyan meccsért, aminek a végén semmiféle örömöt nem fogok érezni, bármi is lesz a vége.Azért ez a hozzáállás mindig lesokkoltnem, de ha 2 olyan csapat van, amelyik 2-ből egyiknek se tudnék szurkolni egy kicsit sem, akkor inkább nem nézem.tényleg arról szól nálad a Super Bowl megtekintése, hogy melyik két csapat játssza? 😀helyette lesz majd Chiefs-Bucs, amit megint nem nézek 😀Nagyon sok mindent odaadnék a Bills-Bengals AFC döntőértÉn Bengals-Packers döntőt akarok
shawnka
shagi0206
shagi0206
shawnka
shagi0206
r.baggio
shagi0206
gedam
petey