Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Ahogy mondtam fúj a szél:Windy conditions at Levi’s Stadium could impact the kicking and passing game today in Cowboys-49ers playoff matchup. Something to watch. pic.twitter.com/kNfiqeoV2r
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) January 22, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
na kickoffra pont lezuhanyoztam, úgyhogy a tisztálkodás-követőt is le lehet zárniWC-n voltál? Ha igen, akkor még lehet ebből sok pontos, szoros meccs.
Löfli
több mint 1 éve
a kicsi szerint Olsen: gonosznak néz ki ez a bácsi 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Payton és Gronk cipője illik az öltönyhöz...Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
na kickoffra pont lezuhanyoztam, úgyhogy a tisztálkodás-követőt is le lehet zárniElképesztő, hogy mennyi minden történik veled.
Löfli
több mint 1 éve
Sziasztok hol jatszodik a meccs?Az Endoron.
🤣 egy haverom kerdezi kispestrol .
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
O hol jatszott? Is mit?. 😋Naaa, ott van még Erin is!Fox amúgy eléggé jó neveket igazolt, Gronk, Payton, Brady. Van pénzízlés ellenben nincs
Sifur
🤘 gaben 🤘
iktriad
több mint 1 éve
régen volt, most divatmajmok vannakNaaa, ott van még Erin is!Fox amúgy eléggé jó neveket igazolt, Gronk, Payton, Brady. Van pénzízlés ellenben nincs
Sifur
🤘 gaben 🤘
iktriad
több mint 1 éve
Sifur
1 118
több mint 1 éve
na kickoffra pont lezuhanyoztam, úgyhogy a tisztálkodás-követőt is le lehet zárnicsak betett a baracklekvár? 😀
Löfli
több mint 1 éve
Naaa, ott van még Erin is!Fox amúgy eléggé jó neveket igazolt, Gronk, Payton, Brady. Van pénzízlés ellenben nincs
Sifur
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
na kickoffra pont lezuhanyoztam, úgyhogy a tisztálkodás-követőt is le lehet zárni
több mint 1 éve
Akartam már kérdezni: a Dallasnál ki hívja az O playeket?a | z ex | csereqb Kellen Moore
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Fox amúgy eléggé jó neveket igazolt, Gronk, Payton, Brady. Van pénzízlés ellenben nincs
Sifur
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Fox amúgy eléggé jó neveket igazolt, Gronk, Payton, Brady. Van pénz
több mint 1 éve
Akartam már kérdezni: a Dallasnál ki hívja az O playeket?
több mint 1 éve
hajrá Niners!
több mint 1 éve
kb egy szint 😀Maher jó volt a bemelegítésnél 😀Bill vagy Brent? 😀
petey
iktriad
több mint 1 éve
Maher jó volt a bemelegítésnél 😀Bill vagy Brent? 😀
petey
több mint 1 éve
Grat! Szèp munka volt!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 1 éve
Ricsiéknek...Na jó, időként nagyokat lehetett a sajtótájékoztatóin röhögni.de legalább üde színfolt voltSokat elmond róla, hogy az ezerszer is posztot kapó kóklerekkel ellentétben nagyon gyorsan ki is fakult az egész ligából.Mekkora egy kókler volt ő is, mint HC. 😀Samurai Mike!Nem tudom már kinek kellett, de Singletary azóta meghozta a szükséges yardmennyiséget a 💸 hezSingletary-ről nekem még mindig a Bears LB (és Niners HC) jut eszembe.
shagi0206
Kampman
Löfli
iktriad
Kampman
🤘 gaben 🤘