Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Árpa, zab, a mai követő a takarmányokról fog szólni.aszondod jöjjön a maláta/komló?
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
casaubon
2 391
Vendegmuveszkent is biztos menne 😉2 éve nem dolgozik a csatornánál, de ki számolja...Árpa Attila mindenképpévente egy meccset nézek Arena 4-en de az SB szokott lenni. 😀 Sok sikert majd hozzá!Arena 4-en lesz idén SB felvezető műsor?Annál sokkal több 😊
Toto21
shawnka
Toto21
laoce
shawnka
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Árpa, zab, a mai követő a takarmányokról fog szólni.
több mint 1 éve
Baggio nem lesz soha NFL meccsen?Én megyek a Super Bowlra
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
svédek legalább még nem adták fel
több mint 1 éve
2 éve nem dolgozik a csatornánál, de ki számolja...Árpa Attila mindenképpévente egy meccset nézek Arena 4-en de az SB szokott lenni. 😀 Sok sikert majd hozzá!Arena 4-en lesz idén SB felvezető műsor?Annál sokkal több 😊
Toto21
shawnka
Toto21
laoce
több mint 1 éve
Árpa Attila mindenképpévente egy meccset nézek Arena 4-en de az SB szokott lenni. 😀 Sok sikert majd hozzá!Arena 4-en lesz idén SB felvezető műsor?Annál sokkal több 😊
Toto21
shawnka
Toto21
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Hajrá Bengals.
több mint 1 éve
Toto21
5 949
évente egy meccset nézek Arena 4-en de az SB szokott lenni. 😀 Sok sikert majd hozzá!Arena 4-en lesz idén SB felvezető műsor?Annál sokkal több 😊
Toto21
shawnka
több mint 1 éve
Már ha van otthon. Mert ha nincs, akkor zabot inkább már ne rendeljen, mert a pizza csak odaér hamarabb.de még ehet zabotzabos leszek lassan mer a pizza baszik ideérniakkor inkább éhes leszel, nem zabos 😕
Negritis, a vajda
Löfli
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Baggiot nem érdekli annyira az NFL.Baggio nem lesz soha NFL meccsen?hát, előbb volt meg a beosztás, mint a meccsek és nem igazán tudtam variálni 😀A Bills-Bengals mérkőzés kommentátorai Szarka András és Kovács Bálint, a 49ers-Cowboys találkozóé Kun Zsolt és Sziráki-Modla Botond lesznek majd.Boti 9ers drukkerként végre kap SF meccset 😀
r.baggio
petey
shawnka
Kampman
több mint 1 éve
megjött közbe, amúgy pizzás csigát ehettem volna mer öcsém mielőtt jött fel beugrott érte szegedende még ehet zabotzabos leszek lassan mer a pizza baszik ideérniakkor inkább éhes leszel, nem zabos 😕
Negritis, a vajda
Löfli
Kampman
de mire kiderült már megrendeltem
hát, kevés feleslegesebb dolog van szal bemószerolom majd 😀zabos leszek lassan mer a pizza baszik ideérniúgy hallottam, hogy a futár még elment a templomba. Úgyhogy majd ha megérkezik, ne kérdezd meg miért késett!
Negritis, a vajda
Toto21
több mint 1 éve
Arena 4-en lesz idén SB felvezető műsor?Annál sokkal több 😊
Toto21
több mint 1 éve
havas meccset mindenkinek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Toto21
5 949
Arena 4-en lesz idén SB felvezető műsor?
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
zabos leszek lassan mer a pizza baszik ideérniMég van szűk 20 perce 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kampman
28 290
de még ehet zabotzabos leszek lassan mer a pizza baszik ideérniakkor inkább éhes leszel, nem zabos 😕
Negritis, a vajda
Löfli
több mint 1 éve
Toto21
5 949
zabos leszek lassan mer a pizza baszik ideérniúgy hallottam, hogy a futár még elment a templomba. Úgyhogy majd ha megérkezik, ne kérdezd meg miért késett!
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
zabos leszek lassan mer a pizza baszik ideérniakkor inkább éhes leszel, nem zabos 😕
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
zabos leszek lassan mer a pizza baszik ideérni
több mint 1 éve
nem baj, majd kaparja a szék karfáját, közben majd mosolyognia kell 😀hát, előbb volt meg a beosztás, mint a meccsek és nem igazán tudtam variálni 😀A Bills-Bengals mérkőzés kommentátorai Szarka András és Kovács Bálint, a 49ers-Cowboys találkozóé Kun Zsolt és Sziráki-Modla Botond lesznek majd.Boti 9ers drukkerként végre kap SF meccset 😀
r.baggio
petey
shawnka
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Baggio nem lesz soha NFL meccsen?hát, előbb volt meg a beosztás, mint a meccsek és nem igazán tudtam variálni 😀A Bills-Bengals mérkőzés kommentátorai Szarka András és Kovács Bálint, a 49ers-Cowboys találkozóé Kun Zsolt és Sziráki-Modla Botond lesznek majd.Boti 9ers drukkerként végre kap SF meccset 😀
r.baggio
petey
shawnka
több mint 1 éve
shagi0206
10 921