Divisional vasárnap
több mint 1 éve
nem lehetne Joey-ra egy mezt adni gyorsan? ki venné észre...Láttad mit csinált ellenünk? Kb miatta (is) kaptak ki. Plusz nem 100%-ig egészséges.
Joey Bosa supporting Nick Bosa 🥺pic.twitter.com/ukejeDBHJw
— Coach Yac 🗣 (@Coach_Yac) January 22, 2023
petey
több mint 1 éve
tehát akkor nem a ligában edzősködik ugye?Kissebb college all-star meccseken szokott néha még HC-skedni.Sokat elmond róla, hogy az ezerszer is posztot kapó kóklerekkel ellentétben nagyon gyorsan ki is fakult az egész ligából.Mekkora egy kókler volt ő is, mint HC. 😀Samurai Mike!Nem tudom már kinek kellett, de Singletary azóta meghozta a szükséges yardmennyiséget a 💸 hezSingletary-ről nekem még mindig a Bears LB (és Niners HC) jut eszembe.
shagi0206
Kampman
Löfli
iktriad
Kampman
iktriad
singletaryvel nem az volt a baj h kókler volt hanem h nyilvánvalóvá tette h idióta is teljesen vállalhatatlan lett ezért kopott ki
több mint 1 éve
de legalább üde színfolt voltSokat elmond róla, hogy az ezerszer is posztot kapó kóklerekkel ellentétben nagyon gyorsan ki is fakult az egész ligából.Mekkora egy kókler volt ő is, mint HC. 😀Samurai Mike!Nem tudom már kinek kellett, de Singletary azóta meghozta a szükséges yardmennyiséget a 💸 hezSingletary-ről nekem még mindig a Bears LB (és Niners HC) jut eszembe.
shagi0206
Kampman
Löfli
iktriad
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
nem lehetne Joey-ra egy mezt adni gyorsan? ki venné észre...Joey Bosa supporting Nick Bosa 🥺pic.twitter.com/ukejeDBHJw
— Coach Yac 🗣 (@Coach_Yac) January 22, 2023
több mint 1 éve
Kissebb college all-star meccseken szokott néha még HC-skedni.Sokat elmond róla, hogy az ezerszer is posztot kapó kóklerekkel ellentétben nagyon gyorsan ki is fakult az egész ligából.Mekkora egy kókler volt ő is, mint HC. 😀Samurai Mike!Nem tudom már kinek kellett, de Singletary azóta meghozta a szükséges yardmennyiséget a 💸 hezSingletary-ről nekem még mindig a Bears LB (és Niners HC) jut eszembe.
shagi0206
Kampman
Löfli
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Hát, eddig elég fos ez a divisional round, nem emlékszem olyanra, hogy a wildcard kor ennyivel jobb lett volna...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Meg fogsz lepődni, én nektek szurkolok.el nem tudom képzelni miért 😊pedig a Cowboysnak drukkolok a meccsen 😀Na, mivel ez a meccs eldőlni látszik, és kiderítettük, hol játszanak majd a csapatok, kezdjünk el felkészülni a következőre.nálam ez az év posztya
zacknorb
petey
zacknorb
petey
több mint 1 éve
Azt hiszem, eldőlt. Nem érzem az erőt a Billsben, hogy megfordítsa.majd a visszavágón javítanak
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
hát az offseason bajnoktipp megint nem jött be2010-ben bejött, bár elég kacifántossá tettük.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Sokat elmond róla, hogy az ezerszer is posztot kapó kóklerekkel ellentétben nagyon gyorsan ki is fakult az egész ligából.Mekkora egy kókler volt ő is, mint HC. 😀Samurai Mike!Nem tudom már kinek kellett, de Singletary azóta meghozta a szükséges yardmennyiséget a 💸 hezSingletary-ről nekem még mindig a Bears LB (és Niners HC) jut eszembe.
shagi0206
Kampman
Löfli
iktriad
több mint 1 éve
el nem tudom képzelni miért 😊pedig a Cowboysnak drukkolok a meccsen 😀Na, mivel ez a meccs eldőlni látszik, és kiderítettük, hol játszanak majd a csapatok, kezdjünk el felkészülni a következőre.nálam ez az év posztya
zacknorb
petey
zacknorb
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ó, szerintem meg rég alszik 😀Azt hiszem, eldőlt. Nem érzem az erőt a Billsben, hogy megfordítsa.ThySoul vajon itt van még?
nagylaza, főpohárnok
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Grat Bengáliak
több mint 1 éve
Most változtat nevet Dark Souls-ra.Azt hiszem, eldőlt. Nem érzem az erőt a Billsben, hogy megfordítsa.ThySoul vajon itt van még?
nagylaza, főpohárnok
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ha Mahomes 80%-os lesz, akkor Kansas lesz a nyertes. Ha az a boka nem jön rendbe, akkor Bengals.Tavaly tudomásunk szerint nem volt sérült, mégis búcsúzhattak.
Toto21
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 017
Azt hiszem, eldőlt. Nem érzem az erőt a Billsben, hogy megfordítsa.ThySoul vajon itt van még?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Azt hiszem, eldőlt. Nem érzem az erőt a Billsben, hogy megfordítsa.Várjuk ki a végét
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Mekkora egy kókler volt ő is, mint HC. 😀Samurai Mike!Nem tudom már kinek kellett, de Singletary azóta meghozta a szükséges yardmennyiséget a 💸 hezSingletary-ről nekem még mindig a Bears LB (és Niners HC) jut eszembe.
shagi0206
Kampman
Löfli
több mint 1 éve
Azt hiszem, eldőlt. Nem érzem az erőt a Billsben, hogy megfordítsa.
több mint 1 éve
Samurai Mike!Nem tudom már kinek kellett, de Singletary azóta meghozta a szükséges yardmennyiséget a 💸 hezSingletary-ről nekem még mindig a Bears LB (és Niners HC) jut eszembe.
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
Azért az bebaszna, ha "az NFL legjobb hétvégéjének" legszorosabb meccse a mienk lenne a 4-ből, a 7 pontos zakónkkal..Ugyanitt grat Bengals. Hivatalosan is mindig bajnokesélyes csapat lettetek, A cigis az X-aktákból pedig még mindig él. 😀
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Ha Mahomes 80%-os lesz, akkor Kansas lesz a nyertes. Ha az a boka nem jön rendbe, akkor Bengals.
több mint 1 éve
10 év után először ismétlődik konferenciadöntő egymás utáni évekbena tavalyi forgatókönyv jó is lesz megint
2012-ben és 2013-ban is Pats-Ravens volt.
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "