Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Hilton nagyot megy
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Azért most eléggé elkezdték verni a Billst játékosait
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Innen már onside kick is kell majd minden pontszerzés után
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Értem én hogy szorosan akarják tartani, de ez Fumbli a 7 minden napján bármikor… Nem szeretem az ilyet
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Mi van??? Nem akarják, hogy elkapcsoljanak, számalomSzánalom
Szipeter
több mint 1 éve
disznósajttalAzok a fánkok amik nem lyukasak, mivel vannak töltve, ha kérdezhetem?na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕
Löfli
zacknorb
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Mi van??? Nem akarják, hogy elkapcsoljanak, számalom
több mint 1 éve
újabb példa arra hogy a fánk = bögre!!!na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕
Löfli
zacknorb
donut ~ mug ~ jug 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lou Anarumo on third downs pic.twitter.com/mf6p2v9hSx https://t.co/Nl5g8Zc0kc
— Ollie Connolly (@OllieConnolly) January 22, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 017
TUCK RULE 😀Az már nincs, nem? Vagy legalábbis pontosították.
bogec7
több mint 1 éve
Kell a nézettség a végére
több mint 1 éve
Majdnem.😀Jön az INT?Fumble
nagylaza, főpohárnok
casaubon
több mint 1 éve
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😊)))
több mint 1 éve
ha sokpontos lesz a kövi meccs, akkor tudjátok 😀na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕Nem fogod összefosni magad?
Löfli
shagi0206
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 017
Azok a fánkok amik nem lyukasak, mivel vannak töltve, ha kérdezhetem?na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕
Löfli
zacknorb
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Woodson megszakértené, még hó is van.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Hát ez eldőlt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Bills injury update, and it's a lot: Poyer and White both being evaluated for head injuries and Allen just went into the injury tent.
— Judy Battista (@judybattista) January 22, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Tejszines is van?Nem figyeltél. Baracklekváros...na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕
Löfli
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Ez fumble
több mint 1 éve
nem biztos 😊na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕Jó lesz mostoha muternak XD
Löfli
Tomcsik
több mint 1 éve
a jobb oldaliak simán lehetnek azokNem figyeltél. Baracklekváros...na akkor beszéljünk a fontos dolgokról is: faterom nője olyan fánkot csinált baracklekvárral, egy este alatt bezabáltam az egészet, pedig jó lett volna holnapra is hagyni valamennyit 😀 szóval a fánkkövető topikot is bezárhatjuk 😕
Löfli
zacknorb
nagylaza, főpohárnok