NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 565
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
10 hónapja
Akkor nincs más hátra...na ez az élvezhetetlen trashyoutu.be/G_C8upZEJXo?si=Lh7XcbDE0Wp3eRhFyoutu.be/qUZppD_Zd0s?si=Y8CjDEdKloul0hh9Kb. ez nálam a határvonal, a még élvezhető trashzene, a többinek amit ide beraktak, a 99%-a teljesen élvezhetetlen.
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
youtu.be/GGe6-xzbISw?si=oGAwq4wO_bgWxoUY
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Nyilván vakoldalról egyszerű észre venni Hutchinsont aki érintetlenül ott van 2,5 mp alatt 😊Nem vezetnének Traskkel, de sackeket nem veszi észre, pontok mennek el alap QB dolgok első osztályában.volt egy jó driveja az első félidő végén, de ennyiHa nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
Löfli
A TB D bitang jó, ha a két QB helyet cserélne már előrébb lenne a TB.
KeyG
10 hónapja
nem vagyunk rátok méltók, az az igazság.Ezért van nálatok a legtöbb a még versenyben lévő csapatok közül (4)!tudjuk Ik, ha nem lenne Jags nincs ma NFL. 😀Ha nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
petey
iktriad
10 hónapja
Ezért van nálatok a legtöbb a még versenyben lévő csapatok közül (4)!tudjuk Ik, ha nem lenne Jags nincs ma NFL. 😀Ha nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
petey
10 hónapja
a Khan-klán az NFL és a pro wrestling megmentői 😀Ha nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.tudjuk Ik, ha nem lenne Jags nincs ma NFL. 😀
iktriad
petey
10 hónapja
KeyG
9 496
Nem vezetnének Traskkel, de sackeket nem veszi észre, pontok mennek el alap QB dolgok első osztályában.volt egy jó driveja az első félidő végén, de ennyiHa nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
Löfli
A TB D bitang jó, ha a két QB helyet cserélne már előrébb lenne a TB.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
tudjuk Ik, ha nem lenne Jags nincs ma NFL. 😀Ha nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
10 hónapja
Goff sisakban úgy néz ki, mint a Tolvajtempóban Nicholas Cage öccse.
10 hónapja
Végre egyszer megdicsérem, erre lehurrogsz. 😀volt egy jó driveja az első félidő végén, de ennyiHa nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
Löfli
10 hónapja
volt egy jó driveja az első félidő végén, de ennyiHa nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
10 hónapja
Kampman
28 300
na ez az élvezhetetlen trashyoutu.be/G_C8upZEJXo?si=Lh7XcbDE0Wp3eRhFyoutu.be/qUZppD_Zd0s?si=Y8CjDEdKloul0hh9Kb. ez nálam a határvonal, a még élvezhető trashzene, a többinek amit ide beraktak, a 99%-a teljesen élvezhetetlen.
warr_b
Kampman
warr_b
10 hónapja
Ha nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
10 hónapja
Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
10 hónapja
fú de kellett ez
10 hónapja
youtu.be/G_C8upZEJXo?si=Lh7XcbDE0Wp3eRhFyoutu.be/qUZppD_Zd0s?si=Y8CjDEdKloul0hh9Kb. ez nálam a határvonal, a még élvezhető trashzene, a többinek amit ide beraktak, a 99%-a teljesen élvezhetetlen.
warr_b
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
10 hónapja
casaubon
2 391
faxé nem futottak???Az se lett volna rossz otlet, ha valaki megprobalja Hutchinsont blokkolni
3 és 4-re ha jön 2-3, nekimehetnek 4.-nek, ehelyett punt!
NB2
10 hónapja
10 hónapja
KeyG
9 496
Mayfield hazavágja ezt a Bucst
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
faxé nem futottak???3 és 4-re ha jön 2-3, nekimehetnek 4.-nek, ehelyett punt!
10 hónapja
www.chatsports.com/detroit-lions/a/11-JawDropping-Reasons-Why-The-Detroit-Lions-Have-The-HOTTEST-NFL-Fans-11559Visszarepültem a 2000-es évekbe.
Hegetron
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Kampman
28 300
youtu.be/qUZppD_Zd0s?si=Y8CjDEdKloul0hh9Kb. ez nálam a határvonal, a még élvezhető trashzene, a többinek amit ide beraktak, a 99%-a teljesen élvezhetetlen.
warr_b
10 hónapja
iktriad kedvenc gif-jét hívta beMaka kimondta!Mit? (Nalam Gamepass)
zacknorb
casaubon