NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Divisional vasárnap
10 hónapja
Egyik csapat se erdemel gyozelmetFixed
RedFive
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Go Bucs
10 hónapja
Egyik csapat se erdemel vereseget
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
shagi0206
10 922
annyi alvással már van rutinom, meg tudtam többször is oldani, persze nem volt túl kellemes egy hétfői munkanapra. Ez viszont sosem működött igazán, hogy én innen holnap minimum 18:00-ig fent kell maradjak.Aludtam több, mint 6 órát délután egészen 7-ig, de álmosabb vagyok, mint tegnap - hogy fogok én így még1 meccset nézni?én a második meccs után fexek le 3-4 órára meló előtt
shagi0206
szép lesz
Negritis, a vajda
10 hónapja
Közben a kurva Nets vezet a Clippers ellen 😕remélem nyernek is 😀
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Csak a homo office.Aludtam több, mint 6 órát délután egészen 7-ig, de álmosabb vagyok, mint tegnap - hogy fogok én így még1 meccset nézni?én a második meccs után fexek le 3-4 órára meló előtt
shagi0206
szép lesz
Negritis, a vajda
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Mayfield egy barom
10 hónapja
Aludtam több, mint 6 órát délután egészen 7-ig, de álmosabb vagyok, mint tegnap - hogy fogok én így még1 meccset nézni?Átérzem 😀 Én is délután 2kor keltem fel 8as fekvés után, aztán 5kor még lefeküdtem 2 órára, de nem vagyok kipihent 😀
shagi0206
10 hónapja
Aludtam több, mint 6 órát délután egészen 7-ig, de álmosabb vagyok, mint tegnap - hogy fogok én így még1 meccset nézni?én a második meccs után fexek le 3-4 órára meló előtt
shagi0206
szép lesz
10 hónapja
A Honvéd is az, és soha nem látott mélységben vagyunk hála Petiminiszternek és a haverjainak.hála az égnek már ők is ízig-vérig NERes csapat, reszkess MB1, jövünk!! <3BVSC 4evergm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
zacknorb
Löfli
10 hónapja
Közben a kurva Nets vezet a Clippers ellen 😕
10 hónapja
shagi0206
10 922
Aludtam több, mint 6 órát délután egészen 7-ig, de álmosabb vagyok, mint tegnap - hogy fogok én így még1 meccset nézni?
10 hónapja
Nem tudom de nagyon kilog a mezonybol!Sajna ez a szaki nem sokat tud hozzatenni....Mondjuk a folyamatos ő-zése sem segít sokat. Kíváncsi lennék, hogy választják ki ezeket a szakikat. Van többkörös interjú AC-val a végén?
yooker
balintbaba
Kifejezetten jok szoktak lenni ugye eddig..
Es egyre tobbszor kerul elo
10 hónapja
na, kinek a kije akinek megvették?hála az égnek már ők is ízig-vérig NERes csapat, reszkess MB1, jövünk!! <3BVSC 4evergm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
zacknorb
Löfli
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=2aDgH-_G4h0Tudom, hogy Löfli az EllenIktriad, de nem kell minket összefosni akarom mondani összemosni.Eldolt?A kólás flakon igen.
casaubon
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Tudom, hogy Löfli az EllenIktriad, de nem kell minket összefosni akarom mondani összemosni.Eldolt?A kólás flakon igen.
casaubon
iktriad
shagi0206
10 hónapja
shagi0206
10 922
én ha alkalmas lennék szakmailag se mennék, mert én nem tudok pártatlan maradni - és ez nálam is kizáró ok.Sajna ez a szaki nem sokat tud hozzatenni....Mondjuk a folyamatos ő-zése sem segít sokat. Kíváncsi lennék, hogy választják ki ezeket a szakikat. Van többkörös interjú AC-val a végén?
yooker
balintbaba
10 hónapja
hála az égnek már ők is ízig-vérig NERes csapat, reszkess MB1, jövünk!! <3BVSC 4evergm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
zacknorb
10 hónapja
Hat fogalmam sincs...de ilyen Vizilo kaliberSajna ez a szaki nem sokat tud hozzatenni....Ki a szaki?
yooker
Én nbc-t nézek, Collinsworth sem tesz hozzá sokat
mustaine
10 hónapja
érzem a Lions még fog valamit chokerkedni, erre Nagyduma a garancia