NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Divisional vasárnap
10 hónapja
Mondj egyet? Bazza már nem nézi, nem?Mi a helyzet, jó a meccs?Az a fajta, amire 4-5 év múlva már csak a Lions drukkerek fognak emlékezni, de egyébként annyira nem rossz.
Sixo
Kampman
10 hónapja
casaubon
2 392
Ezt el kellene vegre donteni.és mikor dől el hogy eldőlt?Akkor hát eldőlt, hogy még nem dőlt el.Én azért írom, hogy eldőlt, hogy legyen még fordulat.szerintem most dőlt elHagyjuk már ezt az eldőltözést, amikor hátra van egy negyed, és csak 1 labdabirtoklás a különbség.
NB2
Ha kettő labdabirtoklás lenne, és vagy 5 perc hátra akkor talán, de onnan is láttunk már fordításokat.
tenorx
iktriad
nagylaza, főpohárnok
és az mikor dől el hogy eldőlt hogy eldőlt?
Negritis, a vajda
10 hónapja
és mikor dől el hogy eldőlt?Akkor hát eldőlt, hogy még nem dőlt el.Én azért írom, hogy eldőlt, hogy legyen még fordulat.szerintem most dőlt elHagyjuk már ezt az eldőltözést, amikor hátra van egy negyed, és csak 1 labdabirtoklás a különbség.
NB2
Ha kettő labdabirtoklás lenne, és vagy 5 perc hátra akkor talán, de onnan is láttunk már fordításokat.
tenorx
iktriad
nagylaza, főpohárnok
és az mikor dől el hogy eldőlt hogy eldőlt?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Akkor hát eldőlt, hogy még nem dőlt el.Én azért írom, hogy eldőlt, hogy legyen még fordulat.szerintem most dőlt elHagyjuk már ezt az eldőltözést, amikor hátra van egy negyed, és csak 1 labdabirtoklás a különbség.
NB2
tenorx
iktriad
10 hónapja
Krézy Jenő Riporteriskola tananyag 😀szerintem most dőlt elHagyjuk már ezt az eldőltözést, amikor hátra van egy negyed, és csak 1 labdabirtoklás a különbség.
NB2
tenorx
Q4 5 perc, 10 pontos vezetés. hát innen nem látok visszautat 😀
10 hónapja
Én azért írom, hogy eldőlt, hogy legyen még fordulat.szerintem most dőlt elHagyjuk már ezt az eldőltözést, amikor hátra van egy negyed, és csak 1 labdabirtoklás a különbség.
NB2
tenorx
10 hónapja
Mi a helyzet, jó a meccs?Milyen meccs?
Sixo
10 hónapja
A zebráról pattant vissza a punt?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
szerintem most dőlt elHagyjuk már ezt az eldőltözést, amikor hátra van egy negyed, és csak 1 labdabirtoklás a különbség.
NB2
10 hónapja
Remèljük csak nagyjából 3 hèt múlva derül ki biztosan 😉 (nekem már más nem maradt erre a POra 😏)Buday Zoli pár hónapja megjósolták a 4th and longban hogy mindkettő visszavonul.Meglássuk. De Travis ilyet nem mondott.
iktriad
ulpianus
10 hónapja
Eddig csak ült. A TD után eldőlt. És mivel macska, szegről-végről Lions rokon. Szóval ez lehet egy jel.fel volt állítva?szerintem most dőlt elA macskám az ágyon igen.
NB2
iktriad
petey
10 hónapja
mondjuk MAyfieldben isszerintem most dőlt eláh, Goffban benne van mindig egy jó kis int/pick6. bár ahogy a Tampa kurva üresen hagyja a közepet így nincs nehéz dolga.
NB2
petey
10 hónapja
Buday Zoli pár hónapja megjósolták a 4th and longban hogy mindkettő visszavonul.Meglássuk. De Travis ilyet nem mondott.
iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
10 hónapja
fel volt állítva?szerintem most dőlt elA macskám az ágyon igen.
NB2
iktriad
10 hónapja
szerintem most dőlt eláh, Goffban benne van mindig egy jó kis int/pick6. bár ahogy a Tampa kurva üresen hagyja a közepet így nincs nehéz dolga.
NB2
10 hónapja
szerintem most dőlt elA macskám az ágyon igen.
NB2
10 hónapja
10 hónapja
Buday Zoli pár hónapja megjósolták a 4th and longban hogy mindkettő visszavonul.No wayyyyyyy https://t.co/dfs2joUY48
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) January 21, 2024
dande2
10 hónapja
Ennyi bazmeg
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
Mint a kés a vajon
10 hónapja
shagi0206
10 922
nem tudom az mi, én nem online raktam, hanem bementem szépen a lottózóba, és raktam tippmixen. Mindezt úgy, hogy eszembe nem volt, csak elmentem a lottózó mellett, ránéztem - és úgy döntöttem hogy rakok már. Amúgy kerülöm a fogadást.Véges.hu nem engedi mindegyiknél 😕A szünetben X és a vége is X az 71x voltén idén 1x fogadtam nfl-re, az be is jött, ott ki is szálltam, amíg még nyerőben voltam 😊
ozibozi
shagi0206
ozibozi
10 hónapja
tamas424
1 758
"Most vásárolj szuperáron NFL vezetőedzőnek például fiatal sikeres Playoff tapasztalattal rendelkező offensive koordinátort és levehető ajtós NDK turmixgépet. Alza.huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"Én még mindig Weiner elvtársra várok 😉
iktriad
10 hónapja
Jajaja. Nem tettem hozzá, hogy elsősorban nem 0-0s meccsre gondoltam. 😊Napi hülye kérdés: volt már olyan meccs (alapszakasz, PO mindegy), ahol úgy lett X a meccs vége, hogy az egyes negyedek is mind döntetlenre végződtek?Volt már többször is 0-0-s végeredmény
Zsellér van de Vrij
dancogo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv