NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Divisional vasárnap

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 874 — LIGHTS OUT!
Mi a helyzet, jó a meccs?
Sixo
Az a fajta, amire 4-5 év múlva már csak a Lions drukkerek fognak emlékezni, de egyébként annyira nem rossz.
Kampman
Mondj egyet? Bazza már nem nézi, nem?

10 hónapja
casaubon Green Bay Packers 2 392
szerintem most dőlt el
NB2
Hagyjuk már ezt az eldőltözést, amikor hátra van egy negyed, és csak 1 labdabirtoklás a különbség.
Ha kettő labdabirtoklás lenne, és vagy 5 perc hátra akkor talán, de onnan is láttunk már fordításokat.
tenorx
Én azért írom, hogy eldőlt, hogy legyen még fordulat.
iktriad
Akkor hát eldőlt, hogy még nem dőlt el.
nagylaza, főpohárnok
és mikor dől el hogy eldőlt?
és az mikor dől el hogy eldőlt hogy eldőlt?
Negritis, a vajda
Ezt el kellene vegre donteni.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
szerintem most dőlt el
NB2
Hagyjuk már ezt az eldőltözést, amikor hátra van egy negyed, és csak 1 labdabirtoklás a különbség.
Ha kettő labdabirtoklás lenne, és vagy 5 perc hátra akkor talán, de onnan is láttunk már fordításokat.
tenorx
iktriad
nagylaza, főpohárnok
és mikor dől el hogy eldőlt?
és az mikor dől el hogy eldőlt hogy eldőlt?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 306
Sixo
Az a fajta, amire 4-5 év múlva már csak a Lions drukkerek fognak emlékezni, de egyébként annyira nem rossz.

Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 245 — beers & Packers
szerintem most dőlt el
NB2
tenorx
iktriad
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár
szerintem most dőlt el
NB2
tenorx
Krézy Jenő Riporteriskola tananyag 😀
Q4 5 perc, 10 pontos vezetés. hát innen nem látok visszautat 😀

10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szerintem most dőlt el
NB2
tenorx
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 245 — beers & Packers
Sixo
Milyen meccs?
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 874 — LIGHTS OUT!

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A zebráról pattant vissza a punt?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
szerintem most dőlt el
NB2
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Buday Zoli pár hónapja megjósolták a 4th and longban hogy mindkettő visszavonul.
iktriad
Meglássuk. De Travis ilyet nem mondott.
ulpianus
Remèljük csak nagyjából 3 hèt múlva derül ki biztosan 😉 (nekem már más nem maradt erre a POra 😏)
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szerintem most dőlt el
NB2
A macskám az ágyon igen.
iktriad
fel volt állítva?
petey
Eddig csak ült. A TD után eldőlt. És mivel macska, szegről-végről Lions rokon. Szóval ez lehet egy jel.
10 hónapja
szerintem most dőlt el
NB2
áh, Goffban benne van mindig egy jó kis int/pick6. bár ahogy a Tampa kurva üresen hagyja a közepet így nincs nehéz dolga.
petey
mondjuk MAyfieldben is

10 hónapja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Buday Zoli pár hónapja megjósolták a 4th and longban hogy mindkettő visszavonul.
iktriad
Meglássuk. De Travis ilyet nem mondott.

Állat vagyok, ami enni kér...
10 hónapja
szerintem most dőlt el
NB2
A macskám az ágyon igen.
iktriad
fel volt állítva?

10 hónapja
szerintem most dőlt el
NB2
áh, Goffban benne van mindig egy jó kis int/pick6. bár ahogy a Tampa kurva üresen hagyja a közepet így nincs nehéz dolga.

10 hónapja
szerintem most dőlt el
NB2
A macskám az ágyon igen.
10 hónapja

via GIPHY

10 hónapja

dande2
10 hónapja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody
Ennyi bazmeg

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
10 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Mint a kés a vajon

10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 922
A szünetben X és a vége is X az 71x volt
ozibozi
én idén 1x fogadtam nfl-re, az be is jött, ott ki is szálltam, amíg még nyerőben voltam 😊
shagi0206
Véges.hu nem engedi mindegyiknél 😕
ozibozi
nem tudom az mi, én nem online raktam, hanem bementem szépen a lottózóba, és raktam tippmixen. Mindezt úgy, hogy eszembe nem volt, csak elmentem a lottózó mellett, ránéztem - és úgy döntöttem hogy rakok már. Amúgy kerülöm a fogadást.
10 hónapja
tamas424 Dallas Cowboys 1 758
"Most vásárolj szuperáron NFL vezetőedzőnek például fiatal sikeres Playoff tapasztalattal rendelkező offensive koordinátort és levehető ajtós NDK turmixgépet. Alza.huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"
iktriad
Én még mindig Weiner elvtársra várok 😉
10 hónapja
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
Napi hülye kérdés: volt már olyan meccs (alapszakasz, PO mindegy), ahol úgy lett X a meccs vége, hogy az egyes negyedek is mind döntetlenre végződtek?
Zsellér van de Vrij
Volt már többször is 0-0-s végeredmény
dancogo
Jajaja. Nem tettem hozzá, hogy elsősorban nem 0-0s meccsre gondoltam. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv