Előszezon 2. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Fleener fejben még nincs ott, inkább most, mint regularban
több mint 10 éve
Coby bazd meg
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
A Jets DL továbbra is király.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
a többség szkeptikus, stez az ellenpont.Bocs, nem tudtam, nekem az maradt meg elmúlt hetekből Colts szurkolóktól, hogy még preseasonban kirakjátokAsbeelol, mindig is kedvencem volt...StezNicks akkor is királyStezlol, hirtelen milyen nagy kedvenc lett...Asbee
remélhetőleg a továbbiakban is úgy nyomja mint ma
több mint 10 éve
Bocs, nem tudtam, nekem az maradt meg elmúlt hetekből Colts szurkolóktól, hogy még preseasonban kirakjátoklol, mindig is kedvencem volt...StezNicks akkor is királyStezlol, hirtelen milyen nagy kedvenc lett...Asbee
több mint 10 éve
Nicks fasza eddig, de hogy a fal teljesen alkalmatlan legyen egy dive futásra 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Amukamara groin strain, nem jön ma már vissza
több mint 10 éve
lol, mindig is kedvencem volt...Nicks akkor is királyStezlol, hirtelen milyen nagy kedvenc lett...Asbee
több mint 10 éve
Nicks akkor is királyStezlol, hirtelen milyen nagy kedvenc lett...
több mint 10 éve
nagyon nehéz meccs, a zebrák jól tartják magukat, a giants erősen lemaradva halad a 3. helyen
több mint 10 éve
de buzik ezek a bírók....
több mint 10 éve
De láttam, csak ugye sötétben nem játszanak, nem kell látni a bírónak sem senkinek mezszámokat.nem láttad a new orleansi super bowlt, mi?Höria szememnek azért még kell pár meccs h megszokjam a tampa új mezét.Viszont sötétben világít, bár ennek semmi értelme.ulpianus
kicsit ocsmánybriareos
több mint 10 éve
nem láttad a new orleansi super bowlt, mi?a szememnek azért még kell pár meccs h megszokjam a tampa új mezét.Viszont sötétben világít, bár ennek semmi értelme.ulpianus
kicsit ocsmánybriareos
több mint 10 éve
a szememnek azért még kell pár meccs h megszokjam a tampa új mezét.Viszont sötétben világít, bár ennek semmi értelme.
kicsit ocsmánybriareos
több mint 10 éve
Slotban Cruz mögött teljesen elfogadhatóJernigan gecire nem lesz jó a szélenAsbeeszerintem ebben a ligában.Höri
több mint 10 éve
HOL A FESTŐ? HOL A FESTŐ? HOL A FESTŐ?
több mint 10 éve
na ugye 😀Így vagy úgy, de mienk lesz a laszti! 😀Borbinhojaja, TD utáni kirúgásnál maximumHöri
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Jernigan gecire nem lesz jó a szélenAsbeeszerintem ebben a ligában.
több mint 10 éve
a szememnek azért még kell pár meccs h megszokjam a tampa új mezét.kicsit ocsmány