Előszezon 2. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Én most a Geno Dalton Vick trióra vagyok kíváncsi aztán meglátjuk, hogyan tovább
több mint 10 éve
kiváncsi vagyok mekkora forgalom lesz itt a meccsdömping alatt.go colts
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Hát nem Adams lesz a visszahordónk, ennyi hiba. Lionsnál meg majd arat ő is. 😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Sam és Dix sack egy meccsen. Szalagcím lesz ebből.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Nyehehhehe.. Az a tekintet. Mintha én az esztergagép mögé? elé? állnék.Egy jó Wallace kellene még 😉James007Jöhetnek +15 pontnál az utolsó negyed végén, de igazad van, szükség ne legyen rájuk.Old Green BayÉn annak örülnék, ha idén nem lenne szükség rájuk.hegedusggergoOké 😊Old Green BayMajd jön Flynn és megfordítja. Ja vezetünk, mondjuk ettől még összejöhet.Old Green BayTolzien jó. Nem lesz Flynnek egyszerű a dolgaJames007
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
James007
1 854
Egy jó Wallace kellene még 😉Jöhetnek +15 pontnál az utolsó negyed végén, de igazad van, szükség ne legyen rájuk.Old Green BayÉn annak örülnék, ha idén nem lenne szükség rájuk.hegedusggergoOké 😊Old Green BayMajd jön Flynn és megfordítja. Ja vezetünk, mondjuk ettől még összejöhet.Old Green BayTolzien jó. Nem lesz Flynnek egyszerű a dolgaJames007
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Jöhetnek +15 pontnál az utolsó negyed végén, de igazad van, szükség ne legyen rájuk.Én annak örülnék, ha idén nem lenne szükség rájuk.hegedusggergoOké 😊Old Green BayMajd jön Flynn és megfordítja. Ja vezetünk, mondjuk ettől még összejöhet.Old Green BayTolzien jó. Nem lesz Flynnek egyszerű a dolgaJames007
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
James007
1 854
Adams is kezd mutatni valamit
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Tolzien elültette Flynn meg learatta.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
hegedusggergo
105
Én annak örülnék, ha idén nem lenne szükség rájuk.Oké 😊Old Green BayMajd jön Flynn és megfordítja. Ja vezetünk, mondjuk ettől még összejöhet.Old Green BayTolzien jó. Nem lesz Flynnek egyszerű a dolgaJames007
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Oké 😊Majd jön Flynn és megfordítja. Ja vezetünk, mondjuk ettől még összejöhet.Old Green BayTolzien jó. Nem lesz Flynnek egyszerű a dolgaJames007
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
James007
1 854
Majd jön Flynn és megfordítja. Ja vezetünk, mondjuk ettől még összejöhet.Old Green BayTolzien jó. Nem lesz Flynnek egyszerű a dolga
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Majd jön Flynn és megfordítja. Ja vezetünk, mondjuk ettől még összejöhet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Falsa start.. Pfúj most már fuss be fele JRR
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Colts meccs mikor kezdodik?Stez1 óra múlva 😀
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Tényleg el is felejtettem hogy TO lehet még
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Volt néhány szép védekezés: Peppers!, House, Hayward. Tramon egyet elnézett, Shields meg kettőt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
hegedusggergo
105
Köszi srácok! D?
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Sziasztok!2nd OL 3 drive 3 punt...
Valaki az eddigi St. Louis-i eseményeket össze tudná foglalni? Most sikerült becsatlakoznom. AR statisztikáit láttam. Meggyőzőnek tűnik.hegedusggergo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!