Előszezon 2. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ligaelit ST
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
a fal közepe borzalmas, szerencse h Lucky zseniFarkyazért majd figyeld meg, hogy ha Bradshaw egészséges, futni fog négyes átlaggal ezzel a fallal, Ricsi meg a 3-mat sem súrolja
több mint 10 éve
ennyi, score fitst offenseStezigazából score secondly volt, szóval még nem állt össze a taktika
több mint 10 éve
szép kis hit volt, remélem hillnek nincs komoly baja
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
a fal közepe borzalmas, szerencse h Lucky zseni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Iloka lezúzta Hill karját
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Luck jó játékos, de a nagyseggűnek ő se tudott TD passzt adni 😊
több mint 10 éve
Genyóban azt bírom ,hogy nem fut csak ha nincs más választása. Pedig minden képessége megvan, gyorsaság, irányváltás, lát a pályán, vigyáz a labdára automatikusan, becsúszik mikor már kell.
több mint 10 éve
Dalton akkor is jó lesz ha tetszik a Bengals fanoknak ha nem 😛
több mint 10 éve
A Jets benyalt egy mély keresztet Sanutól szépen.ulpianusezt azért illett volna elütni
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
A Jets benyalt egy mély keresztet Sanutól szépen.
több mint 10 éve
azt mondta Coughlin, hogy a kezdől 22-25 snapet kapnak.= Tehát 8 db 3andOUT ha nem adják el 8-)
több mint 10 éve
ha játszik Trent, olyan mintha CFL-t néznék.2 kísérlet van a punt előtt haladni, mert egy tuti nullás futás borítékolható
több mint 10 éve
Eddig jók vagyunk, amíg nincs meccs
több mint 10 éve
nálam a colts stream szaggat mint a gép, a giants tök jó.sebaj, nem kell link!
több mint 10 éve
colts stream valakinek van?Stezwww.ifeed2all.eu/watch/275881/1/watch-indianapolis-colts-vs-new-york-giants.html
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
kiváncsi vagyok mekkora forgalom lesz itt a meccsdömping alatt.Nálunk már Retting irányít
go coltsHöri
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!