Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
igazából azt nem bírja el a vasam, úgyhogy maradok a vipboxnál 😀Ami kivan rakva ott HDban is tudod nézni. Az rohadt jó minőségben van.Ennyit jelent Peppersengem az jobban érdekel, hogy ki vette fel szépen a flatben az első célpontját Bennek. valakinek van elég jó streamje hogy látta a számot? 😀
Old
Hall
Coolearie
több mint 9 éve
wiz1.net/channel11Ezzel próbálkoztam én is, de nem nagyon működik. 😕Valaki tudna egy jólműködő stream linket küldeni?zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.html
mozsár
kapitnono
Azért, kösz!
mozsár
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
SBL
2 213
Ezzel próbálkoztam én is, de nem nagyon működik. 😕Valaki tudna egy jólműködő stream linket küldeni?zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.html
mozsár
kapitnono
Azért, kösz!
több mint 9 éve
Meghalt a stream..
több mint 9 éve
tökéletesen megy hd-banValaki tudna egy jólműködő stream linket küldeni?nem megy a kiemelt kommentben említett linken a stream?
mozsár
baggio
több mint 9 éve
Antwon Blake - ex Jag -, hiába ő mindig is nagy ász ST player volt. nyaral a DL isNyugi Big Ben és a Steelers múlt héten múltkor 3 playből csinált TDt ellenünk. Ahhoz képest jók vagytok. És most jött is a stoptábla.
Old
több mint 9 éve
Ami kivan rakva ott HDban is tudod nézni. Az rohadt jó minőségben van.Ennyit jelent Peppersengem az jobban érdekel, hogy ki vette fel szépen a flatben az első célpontját Bennek. valakinek van elég jó streamje hogy látta a számot? 😀
Old
Hall
több mint 9 éve
Ennyit jelent Peppersengem az jobban érdekel, hogy ki vette fel szépen a flatben az első célpontját Bennek. valakinek van elég jó streamje hogy látta a számot? 😀
Old
több mint 9 éve
Valaki tudna egy jólműködő stream linket küldeni?nem megy a kiemelt kommentben említett linken a stream?
mozsár
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jöhet Landry és a nagy fordítás!
több mint 9 éve
nyaral a DL ismár újra munkában ők is!
Old
több mint 9 éve
Priszízon van. Mindneki nyaral. Még a szurkolók is!
több mint 9 éve
Még, hogy a GB fanok csöndes figyelők 😊mindenki nyaralt, még jó hogy nem pörgött a topic 😊
Sixo
több mint 9 éve
mégse
több mint 9 éve
antonyó 😀
több mint 9 éve
Bell játéka nagyon hasonlít AP-ra, míg Lacy Lynch-re!
több mint 9 éve
Valaki tudna egy jólműködő stream linket küldeni?zunoxhk.blogspot.hu/p/nfl-network.html
mozsár
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
nekünk nem tudnak ilyen rövidet rúgni, hogy lássuk is Montgomeryt visszahordani?Legacy of Slocum
Hall
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!