NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
Mekkora sleepernek tűnt 2 éve...Bosszantó trend, legalábbis nekem. 😀majd a tévés meccsen tapsolhatsz régi favoritodnak, Tobais Palmernek többek közt
iktriad
Höri
Épp néztem, 3-2 a Billsnek az ex-Jagsek arányában(Big Red, Groves, Palmer vs A. Ross és Parmele)
Viszont csalódás, hogy csak 5 Williams van a Bills 90es kertében (sebaj a Brownsnál is van 2).
több mint 9 éve
Ő ki? Bocsi de nem nézek pénzügyi műsorokat.A "fél" Lions nem játszik.Ndamukong Suh, ja nem
Calvin Johnson, Lance Moore, Joique Bell, LaAdrian Waddle, Alex Carter, Jason Jones and Haloti Ngata.
Bazzani
ano92
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Heló. Tudtok esetleg jó minőségű sport2-es streamet linkelni? Külföldről vagyok, meg amugy sincs tévé 😊. Előre köszionlinetvkeresre.eu/tvmusor.php?csatorna=sport2
Stopyt
Itt lehet próbálkozni, de nem biztos, hogy adni fogják (vagy ha adják is, nem biztos, hogy végig)
több mint 9 éve
Nekem sok. De legalább nem sérülnek meg jobban.A "fél" Lions nem játszik.ez nem sok, a Cleveland beírt 20 sérültet, (abból 7 hamstring)
Calvin Johnson, Lance Moore, Joique Bell, LaAdrian Waddle, Alex Carter, Jason Jones and Haloti Ngata.
Bazzani
Höri
több mint 9 éve
A "fél" Lions nem játszik.Ndamukong Suh, ja nem
Bazzani
több mint 9 éve
A "fél" Lions nem játszik.ez nem sok, a Cleveland beírt 20 sérültet, (abból 7 hamstring)
Bazzani
több mint 9 éve
Bosszantó trend, legalábbis nekem. 😀majd a tévés meccsen tapsolhatsz régi favoritodnak, Tobais Palmernek többek közt
iktriad
több mint 9 éve
A "fél" Lions nem játszik.Calvin Johnson, Lance Moore, Joique Bell, LaAdrian Waddle, Alex Carter, Jason Jones and Haloti Ngata.
több mint 9 éve
Utóbbiak száma egyre kevesebb mostanság. Bosszantó trend, legalábbis nekem. 😀Pár Jax játékosból perfekt vagyok, Iktriad meg ismer pár exJax-et nálunk. 😊az nagyon érdekes lesz ha ő írja a Jax részt, te meg a Lionst 😀 így már nagyon várom.iktriadTervezzünk valami speciális dolgot Bazzanival a Jags-Lions meccsre, szóval nem ártana...
iktriad
Höri
Bazzani
Szerkesztette: r.baggio
több mint 9 éve
Stopyt
180
Heló. Tudtok esetleg jó minőségű sport2-es streamet linkelni? Külföldről vagyok, meg amugy sincs tévé 😊. Előre köszi
több mint 9 éve
Pár Jax játékosból perfekt vagyok, Iktriad meg ismer pár exJax-et nálunk. 😊az nagyon érdekes lesz ha ő írja a Jax részt, te meg a Lionst 😀 így már nagyon várom.Tervezzünk valami speciális dolgot Bazzanival a Jags-Lions meccsre, szóval nem ártana...a preseason ellenfeleket feltétlen meg kell scoutolni 😀Messze van még az az éjfél 02:00..Ja, de legalább addig lesz 2 órányi Jaguars tematikus rádióadás. Bár a Lions - Redskins is érdekes számomra olyan szempontból, hogy mindkét csapattal találkozunk még a preseasonban.
Coolearie
iktriad
Höri
iktriad
Höri
több mint 9 éve
Ki tudja, még ez is előfordulhat. 😀Tervezzünk valami speciális dolgot Bazzanival a Jags-Lions meccsre, szóval nem ártana...az nagyon érdekes lesz ha ő írja a Jax részt, te meg a Lionst 😀 így már nagyon várom.
iktriad
Höri
több mint 9 éve
az nagyon érdekes lesz ha ő írja a Jax részt, te meg a Lionst 😀 így már nagyon várom.Tervezzünk valami speciális dolgot Bazzanival a Jags-Lions meccsre, szóval nem ártana...a preseason ellenfeleket feltétlen meg kell scoutolni 😀Messze van még az az éjfél 02:00..Ja, de legalább addig lesz 2 órányi Jaguars tematikus rádióadás. Bár a Lions - Redskins is érdekes számomra olyan szempontból, hogy mindkét csapattal találkozunk még a preseasonban.
Coolearie
iktriad
Höri
iktriad
több mint 9 éve
Tervezzünk valami speciális dolgot Bazzanival a Jags-Lions meccsre, szóval nem ártana...a preseason ellenfeleket feltétlen meg kell scoutolni 😀Messze van még az az éjfél 02:00..Ja, de legalább addig lesz 2 órányi Jaguars tematikus rádióadás. Bár a Lions - Redskins is érdekes számomra olyan szempontból, hogy mindkét csapattal találkozunk még a preseasonban.
Coolearie
iktriad
Höri
több mint 9 éve
a preseason ellenfeleket feltétlen meg kell scoutolni 😀Messze van még az az éjfél 02:00..Ja, de legalább addig lesz 2 órányi Jaguars tematikus rádióadás. Bár a Lions - Redskins is érdekes számomra olyan szempontból, hogy mindkét csapattal találkozunk még a preseasonban.
Coolearie
iktriad
több mint 9 éve
Messze van még az az éjfél 02:00..Ja, de legalább addig lesz 2 órányi Jaguars tematikus rádióadás. Bár a Lions - Redskins is érdekes számomra olyan szempontból, hogy mindkét csapattal találkozunk még a preseasonban.
Coolearie
több mint 9 éve
Messze van még az az éjfél 02:00..
több mint 9 éve
dulkap
5
Messze még a szezon vége. 😊Sok sikert Höri, meghajolok a lexikális tudásod előtt. De légyszíves ne kinyúlt nyakú pólókat vegyél fel adásra és ne feküdj abba a fotelbe, legalább, amíg képernyőn vagytok. 😊most szólsz? 😛
dulkap
Höri
több mint 9 éve
Sok sikert Höri, meghajolok a lexikális tudásod előtt. De légyszíves ne kinyúlt nyakú pólókat vegyél fel adásra és ne feküdj abba a fotelbe, legalább, amíg képernyőn vagytok. 😊most szólsz? 😛
dulkap
több mint 9 éve
dulkap
5
Sok sikert Höri, meghajolok a lexikális tudásod előtt. De légyszíves ne kinyúlt nyakú pólókat vegyél fel adásra és ne feküdj abba a fotelbe, legalább, amíg képernyőn vagytok. 😊
több mint 9 éve
Les Miles-t is csak mezszámmal ismerem fel. Jó QB remélem 1. körben fogják majd draftolni.
több mint 9 éve
Hagyjad már ,ha nem lenne rajta mezszám fel sem ismerné, de még Casey Matthews-t sem.3-4 éve, enmtudom.Bennie Logan örök rajongòja!
ano92
Höri