Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
Kupper szerintem csak a szekrényét kiüríteni utazik majd csak Buffaloba, És ezek után is megvan a TD?! LOLOLOLOLOLOLOLOL Manuel az isten!
több mint 9 éve
Szegény Wynn, szépen kiszúrt vele Parmele és a zebrák.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Johnny (Professional) Footballazért el ne kiabáld, ez még csak Johnny Preseason (Garbage Time) Football
iktriad
több mint 9 éve
Johnny (Professional) Football
több mint 9 éve
Wow, ez nagyon szép play volt Manzeiltől.És én is meglepődtem, hogy Parmele (ex-jaguár) még az NFLben van.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Azt azért nem gondoltam volna, hogy Dan Orkovsky még mindig a ligában van 😀 Róla mindig az endzone-ból kiszaladós jelenet jut az eszembe 😀
több mint 9 éve
Komolyan érik Höri 6-3as végeredmény jóslata.
több mint 9 éve
Azért nem hátrány ha van egy Cousins szintű 3.számú irányítód.
több mint 9 éve
Tim Flanders futás, nagy FCSes sztárokat láthat ma a Sport TV közönsége. 😀
több mint 9 éve
Igen, nálam kettős jelentéssel bír a rövidítés. 😀Olivia WildeŐ nem RB, hanem egyenesen OW.Az mi?
iktriad
Kampman
Iktriad istennője.
Bazzani
több mint 9 éve
Offensive Weapon. Az volt egy ideig nálunk Denard Robinson.Az mi?Ő nem RB, hanem egyenesen OW.Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
Olivia WildeAz mi?Ő nem RB, hanem egyenesen OW.Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
Kampman
Iktriad istennője.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Az mi?Ő nem RB, hanem egyenesen OW.Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
több mint 9 éve
Ő nem RB, hanem egyenesen OW.Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
Bazzani
több mint 9 éve
Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
több mint 9 éve
Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
több mint 9 éve
Ő is egy mekkora semmi...Van Noy óriási csalódás.Nem lehet mindenki egy Devin Taylor szintű franchise player.
Lassan a keretbe kerülés is necces lesz neki.
Bazzani
Sixo
több mint 9 éve
Van Noy óriási csalódás.Nem lehet mindenki egy Devin Taylor szintű franchise player.
Lassan a keretbe kerülés is necces lesz neki.
Bazzani
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Lehet, hogy csak az előszezon hatása, de még nem volt egyetlen tedigyőrből-szintű sms se
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Thaddeust a pályára!
több mint 9 éve
Van Noy óriási csalódás.Lassan a keretbe kerülés is necces lesz neki.
több mint 9 éve
most menzel vagy mencccill ?Johnny (College) Football.
Sixo