Előszezon 2. hét
több mint 10 éve
Kupper szerintem csak a szekrényét kiüríteni utazik majd csak Buffaloba, És ezek után is megvan a TD?! LOLOLOLOLOLOLOLOL Manuel az isten!
több mint 10 éve
Szegény Wynn, szépen kiszúrt vele Parmele és a zebrák.
több mint 10 éve
Johnny (Professional) Footballazért el ne kiabáld, ez még csak Johnny Preseason (Garbage Time) Football
iktriad
több mint 10 éve
Johnny (Professional) Football
több mint 10 éve
Wow, ez nagyon szép play volt Manzeiltől.És én is meglepődtem, hogy Parmele (ex-jaguár) még az NFLben van.
több mint 10 éve
Azt azért nem gondoltam volna, hogy Dan Orkovsky még mindig a ligában van 😀 Róla mindig az endzone-ból kiszaladós jelenet jut az eszembe 😀
több mint 10 éve
Komolyan érik Höri 6-3as végeredmény jóslata.
több mint 10 éve
Azért nem hátrány ha van egy Cousins szintű 3.számú irányítód.
több mint 10 éve
Tim Flanders futás, nagy FCSes sztárokat láthat ma a Sport TV közönsége. 😀
több mint 10 éve
Igen, nálam kettős jelentéssel bír a rövidítés. 😀Olivia WildeŐ nem RB, hanem egyenesen OW.Az mi?
iktriad
Kampman
Iktriad istennője.
Bazzani
több mint 10 éve
Offensive Weapon. Az volt egy ideig nálunk Denard Robinson.Az mi?Ő nem RB, hanem egyenesen OW.Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
Olivia WildeAz mi?Ő nem RB, hanem egyenesen OW.Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
Kampman
Iktriad istennője.
több mint 10 éve
Az mi?Ő nem RB, hanem egyenesen OW.Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
Bazzani
iktriad
több mint 10 éve
Ő nem RB, hanem egyenesen OW.Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
Bazzani
több mint 10 éve
Zenner has 4 rushes for 22 yards. Has caught 5 passes for 59 yards and TD.Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
iktriad
több mint 10 éve
Iktriad!Remek! Na, csak keretre kerül a végén nálatok!
Zenner elkapott TD!
Bazzani
több mint 10 éve
Ő is egy mekkora semmi...Van Noy óriási csalódás.Nem lehet mindenki egy Devin Taylor szintű franchise player.
Lassan a keretbe kerülés is necces lesz neki.
Bazzani
Sixo
több mint 10 éve
Van Noy óriási csalódás.Nem lehet mindenki egy Devin Taylor szintű franchise player.
Lassan a keretbe kerülés is necces lesz neki.
Bazzani
több mint 10 éve
Lehet, hogy csak az előszezon hatása, de még nem volt egyetlen tedigyőrből-szintű sms se
több mint 10 éve
Van Noy óriási csalódás.Lassan a keretbe kerülés is necces lesz neki.
több mint 10 éve
most menzel vagy mencccill ?Johnny (College) Football.
Sixo