Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
De az Jagses, te is érzed, hogy pár forduló után a Jags for tradelni érte.Ha már #hastagekek, twitteren írtam egy #nflhu-s kérdést, majd elmélkedjetek rajta, ha lehet. Nem Jagses!Ricsi: "A kezdőirányítót nem lehet agyonverni."#campbody
A cseréket lehet?
Kampman
Höri
iktriad
több mint 9 éve
Ha már #hastagekek, twitteren írtam egy #nflhu-s kérdést, majd elmélkedjetek rajta, ha lehet. Nem Jagses!Ricsi: "A kezdőirányítót nem lehet agyonverni."#campbody
A cseréket lehet?
Kampman
Höri
több mint 9 éve
Ricsi: "A kezdőirányítót nem lehet agyonverni."#campbody
A cseréket lehet?
Kampman
több mint 9 éve
Höri, hát ettől a meccstől asszem nem fognak jönni a Browns és Bills drukkerek tömegei 😀#defense
Kampman
több mint 9 éve
wowAz 4-6 hét kihagyás minimum így első blikkre, és szerencsje, ha csak annyit kell kényszerpihenni...
uproxx.com/sports/2015/08/robert-griffin-iii-washington-redskins-nfl-preseason/
baggio
több mint 9 éve
wowuproxx.com/sports/2015/08/robert-griffin-iii-washington-redskins-nfl-preseason/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ricsi: "A kezdőirányítót nem lehet agyonverni."Landry Jonest pl tuti a Steelers fanok szerint. 😀
A cseréket lehet?
Kampman
több mint 9 éve
Höri, hát ettől a meccstől asszem nem fognak jönni a Browns és Bills drukkerek tömegei 😀Azt ne mond már, hogy Gilmore nem vonzza a szurkolókat. Nem mindenki olyan low mint löfli.
Kampman
több mint 9 éve
Höri, hát ettől a meccstől asszem nem fognak jönni a Browns és Bills drukkerek tömegei 😀1-2 új Buffalo fan talán jöhet. Kulcsemberek nélkül is dominál a Bills. És a QBjuk is egész jó ma.
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Höri, hát ettől a meccstől asszem nem fognak jönni a Browns és Bills drukkerek tömegei 😀
több mint 9 éve
Bowl.hu említés! 😀
több mint 9 éve
Mondjuk ahogy játszott Griffin még örülhetnek is a Redskins drukkerek, hogy nincs a pályán.Gyanítom, azért ebben a legutóbbi nyilatkozata is közrejátszott...
Bazzani
több mint 9 éve
T-Mobile remek Manziel imitátor ma.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
na látod, még történelmet is láthatnánk, benne van a potenciálManzielt a pályára!Gilmore 4int-et szerez 1 passzából ...
Kampman
Sixo
több mint 9 éve
Manzielt a pályára!Gilmore 4int-et szerez 1 passzából ...
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Manzielt a pályára!
több mint 9 éve
Mondjuk ahogy játszott Griffin még örülhetnek is a Redskins drukkerek, hogy nincs a pályán.
több mint 9 éve
Darby egyelőre megszolgálja az érte általam adott 2. körös picket GM Gameben. 😀
több mint 9 éve
Kampman
28 290
de ha egy felkészülési meccsen lesérül és emiatt az alapszakaszban egyáltalán nem tud játszani, az még rosszabbNyilván nem véletlenül nem vagyok NFL head coach, de az olyan üvegből lévő játékosokat mint RGIII én nem is játszatnám az előszezonbanAz a baj, hogy az üveg játékosok az alapszakaszban is előbb-utóbb eltörnek. 😕
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
Az a baj, hogy ilyen fal mögött csak üveg játékosok lesznek előbb utóbb.Nyilván nem véletlenül nem vagyok NFL head coach, de az olyan üvegből lévő játékosokat mint RGIII én nem is játszatnám az előszezonbanAz a baj, hogy az üveg játékosok az alapszakaszban is előbb-utóbb eltörnek. 😕
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
Nyilván nem véletlenül nem vagyok NFL head coach, de az olyan üvegből lévő játékosokat mint RGIII én nem is játszatnám az előszezonbanAz a baj, hogy az üveg játékosok az alapszakaszban is előbb-utóbb eltörnek. 😕
Kampman
több mint 9 éve
jobb, ha akkor sérül le, mint az alapszakasz első hetében
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal