Előszezon 2. hét
több mint 10 éve
Suh ugy tologat 2 embert egyszerre mintha sparban tolná a kiskocsit. eszméletlen
több mint 10 éve
nem tudunk egyelőre törölni mi se... a szerver szórakozik amúgyrendben értem és nem nem bántásból írtam meg semmi nehogy úgy vegyétek 😉
baggio
Bradford nem volt tökéletes de majd belejön. Azért a Ravens D sokat segített. Rendesen fel vannak paprikázódva
több mint 10 éve
bocs srácok valami nagyon nem stimmel az oldallal legalábbis nálam... nem küldtem el ennyiszer töröljétek légyszinálam már egész nap alig jön be az oldal.
dande
több mint 10 éve
Suggs szvsz pontosan tudta, hogy nincs már Bradfordnál a laszti, és az sem véletlen volt, hogy a térdére ment...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
mondjuk menjen is le Bradford, mert elég lesz a szezonban minden játéknál azon izgulni, hogy épp most fog kettétörni a térde... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
biztató kezdet 😊
több mint 10 éve
nem tudunk egyelőre törölni mi se... a szerver szórakozik amúgy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bocs srácok valami nagyon nem stimmel az oldallal legalábbis nálam... nem küldtem el ennyiszer töröljétek légyszi
több mint 10 éve
mert sucks
több mint 10 éve
2. ST játék, 20+ yardos return 😊Mondjuk az offense 3&outja sem lepett meg...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
mert sucks
több mint 10 éve
mert sucks
több mint 10 éve
fasszoppó hülye...
több mint 10 éve
fasszoppó hülye...
több mint 10 éve
ezt mi a fenének? de egy gusztustalan dolog volt ez

---
több mint 10 éve
1. ST játék, zászló, fasza 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ez gyönyörű volt és biztató a jövőre nézve 😀Köszi Baggio majd megnézem!
több mint 10 éve
gyönyörű interception volt 😀
több mint 10 éve
Egy elsütött favicc után még a pápának is te jutsz az eszébe.Lassan olyan vagy, mint Móricka. Mindenről én jutok az eszedbe...iktriad plsBudapest mióta van Heves megyében?Heves esőzés, orkán erejű szél és tornádóveszély! - így indulhat a Raiders-Vikings mai meccse. Már most is fúj a szél és szemerkél az eső. Elvileg a meccs előtt egy órával már rosszabb lesz a helyzet és csak romlani fog.Csak nem Budapesten játsszák a meccset?
KmetyG
Sixo
Löfli
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
remélem alexandernak nem komoly.Ealy úgy verte meg a TE-nket hogy nézni is rossz volt, szerencsétlen kb átkarolta úgy se tudta lassítani
több mint 10 éve
a Photon Browser-t próbáld ki, de nem garantálom, hogy működni is fogOfff: Esetleg arról van infó androidos telóra milyen lejátszót appot kéne letölteni, hogy azon menjen? Ha ez lehetséges. Nem létszükséglet mert most gép előtt vagyok csak esetleg későbbre.jó estét mindenkinek!Ez a zunox-os stream igen jó képminőségű, de nekem elég akadós, a hiba az én készülékemben van?nálam megy rendesen
Invincible
baggio
ON
Fly Eagles! 😀
dande

---
több mint 10 éve
Offf: Esetleg arról van infó androidos telóra milyen lejátszót appot kéne letölteni, hogy azon menjen? Ha ez lehetséges. Nem létszükséglet mert most gép előtt vagyok csak esetleg későbbre.jó estét mindenkinek!Ez a zunox-os stream igen jó képminőségű, de nekem elég akadós, a hiba az én készülékemben van?nálam megy rendesen
Invincible
baggio
ON
Fly Eagles! 😀
több mint 10 éve
Sérülésmentes, jó mérkőzést!
több mint 10 éve
Ehhh, csak megnézem Bradford első driveját sasként.
több mint 10 éve
Lassan olyan vagy, mint Móricka. Mindenről én jutok az eszedbe...iktriad plsBudapest mióta van Heves megyében?Heves esőzés, orkán erejű szél és tornádóveszély! - így indulhat a Raiders-Vikings mai meccse. Már most is fúj a szél és szemerkél az eső. Elvileg a meccs előtt egy órával már rosszabb lesz a helyzet és csak romlani fog.Csak nem Budapesten játsszák a meccset?
KmetyG
Sixo
Löfli
Sixo