Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
Suh ugy tologat 2 embert egyszerre mintha sparban tolná a kiskocsit. eszméletlen
több mint 9 éve
nem tudunk egyelőre törölni mi se... a szerver szórakozik amúgyrendben értem és nem nem bántásból írtam meg semmi nehogy úgy vegyétek 😉
baggio
Bradford nem volt tökéletes de majd belejön. Azért a Ravens D sokat segített. Rendesen fel vannak paprikázódva
több mint 9 éve
bocs srácok valami nagyon nem stimmel az oldallal legalábbis nálam... nem küldtem el ennyiszer töröljétek légyszinálam már egész nap alig jön be az oldal.
dande
több mint 9 éve
Suggs szvsz pontosan tudta, hogy nincs már Bradfordnál a laszti, és az sem véletlen volt, hogy a térdére ment...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
mondjuk menjen is le Bradford, mert elég lesz a szezonban minden játéknál azon izgulni, hogy épp most fog kettétörni a térde... 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
zsojti
4 063
biztató kezdet 😊
több mint 9 éve
nem tudunk egyelőre törölni mi se... a szerver szórakozik amúgy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bocs srácok valami nagyon nem stimmel az oldallal legalábbis nálam... nem küldtem el ennyiszer töröljétek légyszi
több mint 9 éve
mert sucks
több mint 9 éve
2. ST játék, 20+ yardos return 😊Mondjuk az offense 3&outja sem lepett meg...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
mert sucks
több mint 9 éve
mert sucks
több mint 9 éve
zsojti
4 063
fasszoppó hülye...
több mint 9 éve
zsojti
4 063
fasszoppó hülye...
több mint 9 éve
ezt mi a fenének? de egy gusztustalan dolog volt ez
---
több mint 9 éve
1. ST játék, zászló, fasza 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ez gyönyörű volt és biztató a jövőre nézve 😀Köszi Baggio majd megnézem!
több mint 9 éve
gyönyörű interception volt 😀
több mint 9 éve
Egy elsütött favicc után még a pápának is te jutsz az eszébe.Lassan olyan vagy, mint Móricka. Mindenről én jutok az eszedbe...iktriad plsBudapest mióta van Heves megyében?Heves esőzés, orkán erejű szél és tornádóveszély! - így indulhat a Raiders-Vikings mai meccse. Már most is fúj a szél és szemerkél az eső. Elvileg a meccs előtt egy órával már rosszabb lesz a helyzet és csak romlani fog.Csak nem Budapesten játsszák a meccset?
KmetyG
Sixo
Löfli
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
remélem alexandernak nem komoly.Ealy úgy verte meg a TE-nket hogy nézni is rossz volt, szerencsétlen kb átkarolta úgy se tudta lassítani
több mint 9 éve
a Photon Browser-t próbáld ki, de nem garantálom, hogy működni is fogOfff: Esetleg arról van infó androidos telóra milyen lejátszót appot kéne letölteni, hogy azon menjen? Ha ez lehetséges. Nem létszükséglet mert most gép előtt vagyok csak esetleg későbbre.jó estét mindenkinek!Ez a zunox-os stream igen jó képminőségű, de nekem elég akadós, a hiba az én készülékemben van?nálam megy rendesen
Invincible
baggio
ON
Fly Eagles! 😀
dande
---
több mint 9 éve
Offf: Esetleg arról van infó androidos telóra milyen lejátszót appot kéne letölteni, hogy azon menjen? Ha ez lehetséges. Nem létszükséglet mert most gép előtt vagyok csak esetleg későbbre.jó estét mindenkinek!Ez a zunox-os stream igen jó képminőségű, de nekem elég akadós, a hiba az én készülékemben van?nálam megy rendesen
Invincible
baggio
ON
Fly Eagles! 😀
több mint 9 éve
tûzoltó
853
Sérülésmentes, jó mérkőzést!
több mint 9 éve
Ehhh, csak megnézem Bradford első driveját sasként.
több mint 9 éve
Lassan olyan vagy, mint Móricka. Mindenről én jutok az eszedbe...iktriad plsBudapest mióta van Heves megyében?Heves esőzés, orkán erejű szél és tornádóveszély! - így indulhat a Raiders-Vikings mai meccse. Már most is fúj a szél és szemerkél az eső. Elvileg a meccs előtt egy órával már rosszabb lesz a helyzet és csak romlani fog.Csak nem Budapesten játsszák a meccset?
KmetyG
Sixo
Löfli
Sixo