Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Nyilván nem véletlenül nem vagyok NFL head coach, de az olyan üvegből lévő játékosokat mint RGIII én nem is játszatnám az előszezonban
több mint 9 éve
Ott a sztár futó!Nem egy Westes típus, az biztos.
Sixo
több mint 9 éve
Robert Griffin III goes to locker room vs. BillsMajdnem sikerült eltalálniuk a meccset. 😀
NFL.com
Kampman
több mint 9 éve
Meg fejsérülést is írnak.Griffin megsérült.Jobb váll.
Bazzani
Vissza se jön, mondjuk lemenni is alig tudott.
Bazzani
több mint 9 éve
lehet, hogy agyrázkódása is vanGriffin megsérült.Jobb váll.
Bazzani
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Griffin megsérült.Jobb váll.
Bazzani
több mint 9 éve
Hullanak a Bills támadók, mint a legyek.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Csak engem irritál ennyire ez a McCown gyerek?sehol se bírják sokáig
Stopyt
több mint 9 éve
Csak engem irritál ennyire ez a McCown gyerek?A Billsnél most biztos imádják. 😀
Stopyt
több mint 9 éve
Stopyt
180
Csak engem irritál ennyire ez a McCown gyerek?
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Carpenter már beférne a Vidibe ezzel a kapufával. 😀oda most még az OL tagjai is
"sérülés bogár" xDMagyarítani! Magyarítani! Magyarítani!
baggio
iktriad
több mint 9 éve
Carpenter már beférne a Vidibe ezzel a kapufával. 😀 "sérülés bogár" xDMagyarítani! Magyarítani! Magyarítani!
baggio
több mint 9 éve
"sérülés bogár" xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A Browns nem rá szeretné, de Johnny College Footballra egyelőre nem lehet még 100%osan alapozni.ahol nem Cassell- és McCown-féle játékosokra szándékoznak felépíteni egy támadósort...hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lennemilyen lenne az ideális nfl?
baggio
Kampman
baggio
T-Mobile egyelőre jól varázsol a practice squad jelöltekkel.
több mint 9 éve
ahol nem Cassell- és McCown-féle játékosokra szándékoznak felépíteni egy támadósort...hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lennemilyen lenne az ideális nfl?
baggio
Kampman
---
több mint 9 éve
Há' olyan mint az NCAA.hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lennemilyen lenne az ideális nfl?
baggio
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 290
hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lennemilyen lenne az ideális nfl?
baggio
több mint 9 éve
hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lenne
---
több mint 9 éve
Stopyt
180
Irányító legyen a talpán aki a Skins fal mögött életben marad.Vagy aki nálunk, szerencsére azt hiszem mi megtaláltuk az emberünk
Bazzani
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Mindig is kedveltem a csütörtök esti Monday Night Football-t
több mint 9 éve
Irányító legyen a talpán aki a Skins fal mögött életben marad.
több mint 9 éve
Hát ez eddig baromi erőtlen.