Előszezon 2. hét
több mint 10 éve
Nyilván nem véletlenül nem vagyok NFL head coach, de az olyan üvegből lévő játékosokat mint RGIII én nem is játszatnám az előszezonban
több mint 10 éve
Ott a sztár futó!Nem egy Westes típus, az biztos.
Sixo
több mint 10 éve
Robert Griffin III goes to locker room vs. BillsMajdnem sikerült eltalálniuk a meccset. 😀
NFL.com
Kampman
több mint 10 éve
Meg fejsérülést is írnak.Griffin megsérült.Jobb váll.
Bazzani
Vissza se jön, mondjuk lemenni is alig tudott.
Bazzani
több mint 10 éve
lehet, hogy agyrázkódása is vanGriffin megsérült.Jobb váll.
Bazzani
Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Griffin megsérült.Jobb váll.
Bazzani
több mint 10 éve
Hullanak a Bills támadók, mint a legyek.
több mint 10 éve
Csak engem irritál ennyire ez a McCown gyerek?sehol se bírják sokáig
Stopyt
több mint 10 éve
Csak engem irritál ennyire ez a McCown gyerek?A Billsnél most biztos imádják. 😀
Stopyt
több mint 10 éve
Csak engem irritál ennyire ez a McCown gyerek?
több mint 10 éve
Carpenter már beférne a Vidibe ezzel a kapufával. 😀oda most még az OL tagjai is
"sérülés bogár" xDMagyarítani! Magyarítani! Magyarítani!
baggio
iktriad
több mint 10 éve
Carpenter már beférne a Vidibe ezzel a kapufával. 😀 "sérülés bogár" xDMagyarítani! Magyarítani! Magyarítani!
baggio
több mint 10 éve
"sérülés bogár" xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Browns nem rá szeretné, de Johnny College Footballra egyelőre nem lehet még 100%osan alapozni.ahol nem Cassell- és McCown-féle játékosokra szándékoznak felépíteni egy támadósort...hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lennemilyen lenne az ideális nfl?
baggio
Kampman
baggio
T-Mobile egyelőre jól varázsol a practice squad jelöltekkel.
több mint 10 éve
ahol nem Cassell- és McCown-féle játékosokra szándékoznak felépíteni egy támadósort...hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lennemilyen lenne az ideális nfl?
baggio
Kampman

---
több mint 10 éve
Há' olyan mint az NCAA.hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lennemilyen lenne az ideális nfl?
baggio
Kampman
több mint 10 éve
hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lennemilyen lenne az ideális nfl?
baggio
több mint 10 éve
hajrá Tyrod Taylor! de jó kis spíler volt a VT-n, egy ideális NFL-ben simán kezdő qb lenne

---
több mint 10 éve
Irányító legyen a talpán aki a Skins fal mögött életben marad.Vagy aki nálunk, szerencsére azt hiszem mi megtaláltuk az emberünk
Bazzani
több mint 10 éve
Irányító legyen a talpán aki a Skins fal mögött életben marad.
több mint 10 éve
Hát ez eddig baromi erőtlen.