Green Bay Packers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Kampman
28 290
de ott te szoktál provokálni 😀Nem jártál mostanában a Pats eredménykövető topikban, ugye? 😀 Egyébként szép TD volt.más meccsekhez képest ez mint az angolkisasszonyok teadélutánjacsak amit érdemeltek!!!!!!!!!!Hopp, egy kulturált hozzászólás...
Pep71
Cypress
Gergőbácsi
Cypress
több mint 7 éve
SBL
2 213
Ezt be kell tolni!!!Nem tudtaam, hogy MM is olvassa ez eredménykövetést.😊
SBL
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Most már csak azértse fusson RB TD-t, ez így tök menő
több mint 7 éve
Lang ha idén se lesz Probowler lehúzhatja magát a szavazóközönség.az egész dallasi O-fal megy a pro-bowl-ra azt mondják
alatriste
több mint 7 éve
Hosszú esténk lesz!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Nem jártál mostanában a Pats eredménykövető topikban, ugye? 😀 Egyébként szép TD volt.más meccsekhez képest ez mint az angolkisasszonyok teadélutánjacsak amit érdemeltek!!!!!!!!!!Hopp, egy kulturált hozzászólás...
Pep71
Cypress
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Lang ha idén se lesz Probowler lehúzhatja magát a szavazóközönség.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Breki
278
Szépen betolták 😀
több mint 7 éve
-1 ... Pont Cobb, jobb boka ha jól értettem?bal
Breki
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Most akkor ez az első RB TD-nk vagy ő most mi?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Celtic
419
Mintha már láttam volna ezt a meccset 2014 januárjában...Ott is vezettünk és ott is sántikált Áron
nando89
több mint 7 éve
MONTYYYYYYYYY
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
SBL
2 213
Ezt be kell tolni!!!
több mint 7 éve
más meccsekhez képest ez mint az angolkisasszonyok teadélutánjacsak amit érdemeltek!!!!!!!!!!Hopp, egy kulturált hozzászólás...
Pep71
Cypress
több mint 7 éve
Emberek nyugodjunk már le, szitkozódásra, anyázásra ott van a politika topic.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Rubens
830
Mintha már láttam volna ezt a meccset 2014 januárjában...De most egy jó Bostickkal kevesebben vagyunk 😀
nando89
több mint 7 éve
Breki
278
-1 ... Pont Cobb, jobb boka ha jól értettem?
több mint 7 éve
Cypress
3 228
csak amit érdemeltek!!!!!!!!!!Hopp, egy kulturált hozzászólás...
Pep71
több mint 7 éve
Pep71
2 591
TD kell ebből!
több mint 7 éve
nando89
3 894
Mintha már láttam volna ezt a meccset 2014 januárjában...
több mint 7 éve
Burnett ha azt csinálhatja amihez ért és nem a speadsterekkel kell mennie egy kikurt jó SS.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Ez az, Cobbal remélem minden OK lesz
több mint 7 éve
Breki
278
Ó ne... De legalább szép labdaszerzés volt.Ki volt sérülten a kocsin tőlünk ? 😮 pont nem láttamCobb..
Breki
Pep71
több mint 7 éve
persze, dobjuk a hosszúkat!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Ennyi, csak Bush-t kellett emlegetni!!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!