Green Bay Packers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Pep71
2 591
csak amit érdemeltek!!!!!!!!!!
több mint 7 éve
Breki
278
Ki volt sérülten a kocsin tőlünk ? 😮 pont nem láttam
több mint 7 éve
hát persze 😊 istenem
több mint 7 éve
Pep71
2 591
viccc.....
több mint 7 éve
meg a faszt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Jó lábbal kimozog, megfutja AR. Szar ez így.sajnos igen, egy opciót elvesz az O-tól, amit AR kiválóan tud használni
Old Green Bay
több mint 7 éve
Rubens
830
+ Bishop ha jól emlékszemOlyan legendák lesznek, mint a 2010-es Walden-Zombo-Francois kórházcsapatMartinez visszatér, aztán szétcsapnak mindenkit Ryan-el.Mit mondtam? Randall visszajön és javulni fog a sec. No hát javulni ugyan nem sokat sikerült, de legalább szerencsénk van, az is valami. #predictionfutási elleni D# meg egyre csak ereszt 😀 😀
alatriste
Pep71
gamerkr
Kampman
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Jó lábbal kimozog, megfutja AR. Szar ez így.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
az a négy sack-es meccs, mekkora volt!Olyan legendák lesznek, mint a 2010-es Walden-Zombo-Francois kórházcsapatMartinez visszatér, aztán szétcsapnak mindenkit Ryan-el.Mit mondtam? Randall visszajön és javulni fog a sec. No hát javulni ugyan nem sokat sikerült, de legalább szerencsénk van, az is valami. #predictionfutási elleni D# meg egyre csak ereszt 😀 😀
alatriste
Pep71
gamerkr
Kampman
több mint 7 éve
Rubens
830
Sherman 1 igazi fasznyaló
több mint 7 éve
nando89
3 894
Sörmen te büdös patkány
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Olyan legendák lesznek, mint a 2010-es Walden-Zombo-Francois kórházcsapatMartinez visszatér, aztán szétcsapnak mindenkit Ryan-el.Mit mondtam? Randall visszajön és javulni fog a sec. No hát javulni ugyan nem sokat sikerült, de legalább szerencsénk van, az is valami. #predictionfutási elleni D# meg egyre csak ereszt 😀 😀
alatriste
Pep71
gamerkr
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Machinez most már! 😀Martinez visszatér, aztán szétcsapnak mindenkit Ryan-el.Mit mondtam? Randall visszajön és javulni fog a sec. No hát javulni ugyan nem sokat sikerült, de legalább szerencsénk van, az is valami. #predictionfutási elleni D# meg egyre csak ereszt 😀 😀
alatriste
Pep71
gamerkr
több mint 7 éve
Martinez visszatér, aztán szétcsapnak mindenkit Ryan-el.Mit mondtam? Randall visszajön és javulni fog a sec. No hát javulni ugyan nem sokat sikerült, de legalább szerencsénk van, az is valami. #predictionfutási elleni D# meg egyre csak ereszt 😀 😀
alatriste
Pep71
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Mit mondtam? Randall visszajön és javulni fog a sec. No hát javulni ugyan nem sokat sikerült, de legalább szerencsénk van, az is valami. #predictionfutási elleni D# meg egyre csak ereszt 😀 😀
alatriste
több mint 7 éve
Pep71
2 591
nagyon komolyan át lett adva a LB-től a safety-nek Graham, nem is tudom mit próbálkozott Wilson..brutális D# 😀 😀 😀 2x is mekkora mák te jó istenCapers a szemmel verést találta ki a szezon hátralévő részére, ha működik, én nem bánom
Pep71
Kampman
több mint 7 éve
Rubens
830
Montynak ment a futás eddig, nyilván jöjjön Starks meg Michael... Passzolni meg véletlenül se... Vajon ki lesz a futó ebben a drive-ban 😀
több mint 7 éve
mum
49
Előbb-utóbb csak bemelegszik Wilson keze
több mint 7 éve
Breki
278
Szerintem ebben a negyedben már felesleges passzolnunkFutás sem volt jobb :/
Old Green Bay
több mint 7 éve
Mit mondtam? Randall visszajön és javulni fog a sec. No hát javulni ugyan nem sokat sikerült, de legalább szerencsénk van, az is valami. #prediction
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Kampman
28 290
brutális D# 😀 😀 😀 2x is mekkora mák te jó istenCapers a szemmel verést találta ki a szezon hátralévő részére, ha működik, én nem bánom
Pep71
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Szerintem ebben a negyedben már felesleges passzolnunk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
88 al Graham szívrohamot hozott rám amikor ott futott szinte üresen 😮szerintem HaHa-ra is
Breki