Green Bay Packers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Breki
278
Valahogy a Hawks nak jobban ment a futás... Ismét INT.
több mint 7 éve
na A-rod milyen formában lesz?
több mint 7 éve
Most is megdobja a 4 intet Wilson?ne kezdjük....
SBL
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Pep71
2 591
azért a passz Guntertól 😀
több mint 7 éve
Günter gólpasszkéz volt spori!
alatriste
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
SBL
2 213
Most is megdobja a 4 intet Wilson?
több mint 7 éve
Günter gólpassz
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Rollins is jelen!!
több mint 7 éve
Ezaz Rolllins+
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
sebidani1990
128
Igen tudtam hogy megkapom, de hat ezert szep az NFL! 😀Leütötted előttem a magas labdát ..😀Hat ez egy jo nagy rakas szar eddig. Az elso negyedrol szerencsere lemaradtam, de ugy tunik, hogy a tobbirol is le kellett volna..Pedig sima meccset jósoltál 😀
sebidani1990
Rubens
nando89
több mint 7 éve
SBL
2 213
Majd ha benyeljük a fake field goalt el kezdek izgulni, addig élvezem a meccset.Nálam ez addig fog tartani, amig MM nem kezdi el a a második félidő első percétől tájmmenedzselni a meccset.
Old Green Bay
több mint 7 éve
Úgy rémlik, kezdte már így a meccset a Hawks a Packers ellenvegyél vissza!!!
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
nando89
3 894
Leütötted előttem a magas labdát ..😀Hat ez egy jo nagy rakas szar eddig. Az elso negyedrol szerencsere lemaradtam, de ugy tunik, hogy a tobbirol is le kellett volna..Pedig sima meccset jósoltál 😀
sebidani1990
Rubens
több mint 7 éve
Rubens
830
Hat ez egy jo nagy rakas szar eddig. Az elso negyedrol szerencsere lemaradtam, de ugy tunik, hogy a tobbirol is le kellett volna..Pedig sima meccset jósoltál 😀
sebidani1990
több mint 7 éve
sebidani1990
128
Hat ez egy jo nagy rakas szar eddig. Az elso negyedrol szerencsere lemaradtam, de ugy tunik, hogy a tobbirol is le kellett volna..
több mint 7 éve
Rubens
830
Ej de kurva hosszú lesz még ez a második félidő....
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Majd ha benyeljük a fake field goalt el kezdek izgulni, addig élvezem a meccset.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Most bátor leszek: Wilson elmegy a ...csába! Ez egy nagy rakás szar!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
beindítottuk két hete a GBt :dTi mindig sokat segítetek
eaglesmcnabb
2010-ben -21-ről megveritek a Giantset, hogy bejuthassunk a playoffba
2013-ban az utolsó előtti fordulóban megveritek a Bearst, hogy következő héten NFC North döntő legyen
2016-ban pedig visszaadjátok az önbizalmunkat
több mint 7 éve
Úgy rémlik, kezdte már így a meccset a Hawks a Packers ellenpróbáljuk elfelejteni azt a mecccset!
mustaine
K*rva anyád Bostick
több mint 7 éve
jó éjt, grat a Packersnek!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
Úgy rémlik, kezdte már így a meccset a Hawks a Packers ellen