Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
Goodell betiltaná a komplett zeneipart utána.Katy Perry is énekelhetne pucéran a Bowl-on.egonjjáj: Katy Perry will play halftime at Super Bowl XLIXKmetyGFenébe, annak a 10 évesek előtt pucéran éneklőnek jobban örültem volna ...Sixo67
több mint 10 éve
Akkor idén ti nyeritek a Superbowl-t, nem?peterk2005Reméljük igen, mert azt nekünk vasárnap rendezik Nashivilleben(a visszavágóját meg pont 10 hét múlva). 😀
több mint 10 éve
NetTom
64
Miért is, valahol benne van a szundi? 😀probaltam joindulatu lenni bocs.Hát perszeee... 😛NetTomAkkor a Colts elkezdheti a szokásos szundikálását... 😀jaja szokasos 😀 hanyadik meccset nezed eletedben ? 5. ? 😀MMMS
Lesz ez még szoros. 😛NetTom
meccsnezes helyett nezz utana a szabalyoknak.MMMS
több mint 10 éve
Inter-Ferenc
35
Ne legyetek olyanok , mint a gagyi európai foci szurkolói , hogy a saját csapatod dicsérése helyett , a másikat ócsárolod!!!
több mint 10 éve
egonj
149
Katy Perry is énekelhetne pucéran a Bowl-on.jáj: Katy Perry will play halftime at Super Bowl XLIXKmetyGFenébe, annak a 10 évesek előtt pucéran éneklőnek jobban örültem volna ...Sixo67
HTTR
több mint 10 éve
Véégre 8) Nem tudtam mi hiányzik 😀 In Irsay We Trust!Ez még nem teljesen, mert Irsay még ma el van tiltva. No de majd jövő héttől újra jönnek a piás-drogos tweetek . 😀😀iktriad24:7nél miért passzol first downnál?Inter-Ferencőrizgetni kéne az eredményt? BulimeccsHöri
több mint 10 éve
Ilyen szar szabály van ebben a sportban is , hogy győzelemre játsszák....Inter-FerencHát Jacksonville-ben nem tudnak erről a szabályról.
több mint 10 éve
Ez még nem teljesen, mert Irsay még ma el van tiltva. No de majd jövő héttől újra jönnek a piás-drogos tweetek . 😀😀24:7nél miért passzol first downnál?Inter-Ferencőrizgetni kéne az eredményt? BulimeccsHöri
több mint 10 éve
Luck szeretne megint egy 4. negyedes game winning driveot? 😀😀Így múlik a világ dicsősége...8)
Egyébként most is 44-17 lett az eredmény. mint aznap 2006ban. Csak most ti nyertetek annyival...iktriadAkkor lőttem volna le MJD t...KonkrétanStev85"375 futott yard"iktriad"Nem talál magára a Jags" Te Ik voltatok ti valaha is magatoknál???Stev85gondolj bele mit művelt volna IK 2006-ban mikor megöltek minket otthon.
ban-közeli állapotot vizionálok 😀Höri
több mint 10 éve
Luck szeretne megint egy 4. negyedes game winning driveot? 😀😀Akkor idén ti nyeritek a Superbowl-t, nem?
Egyébként most 44-17 lett az eredmény mint aznap 2006ban. Csak most ti nyertetek annyival...iktriadAkkor lőttem volna le MJD t...KonkrétanStev85"375 futott yard"iktriad"Nem talál magára a Jags" Te Ik voltatok ti valaha is magatoknál???Stev85gondolj bele mit művelt volna IK 2006-ban mikor megöltek minket otthon.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
egonj
149
24:7nél miért passzol first downnál?Inter-Ferenc
Hogy ne menjenek el aludni a semleges szurkolók.
HTTR
több mint 10 éve
Inter-Ferenc
35
Ilyen szar szabály van ebben a sportban is , hogy győzelemre játsszák....
több mint 10 éve
probaltam joindulatu lenni bocs.Hát perszeee... 😛NetTomAkkor a Colts elkezdheti a szokásos szundikálását... 😀jaja szokasos 😀 hanyadik meccset nezed eletedben ? 5. ? 😀MMMS
meccsnezes helyett nezz utana a szabalyoknak.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
24:7nél miért passzol first downnál?Inter-Ferencőrizgetni kéne az eredményt? Bulimeccs
több mint 10 éve
Tudunk játszani ha kell😉Kár, hogy megzavarodtunk az elején az onside kick-től. #broncoseffect
több mint 10 éve
Luck szeretne megint egy 4. negyedes game winning driveot? 😀😀 Egyébként most is 44-17 lett az eredmény. mint aznap 2006ban. Csak most ti nyertetek annyival...Akkor lőttem volna le MJD t...KonkrétanStev85"375 futott yard"iktriad"Nem talál magára a Jags" Te Ik voltatok ti valaha is magatoknál???Stev85gondolj bele mit művelt volna IK 2006-ban mikor megöltek minket otthon.
több mint 10 éve
Luck pályán akar maradni, így kénytelen pickekkel távoltartani HassietHöriFélti a kezdő pozícióját... Kemény liga ez 😀
több mint 10 éve
Inter-Ferenc
35
24:7nél miért passzol first downnál?
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Largest First Quarter Deficit Overcome to Win Game, 21 Nem kellene 24-re mennie...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
faxomnak kell szorossá tenni egy agyonnyert meccsetdavemayerSokan kezdtek álmosodni.
több mint 10 éve
Luck pályán akar maradni, így kénytelen pickekkel távoltartani Hassiet
több mint 10 éve
NetTom
64
Hát perszeee... 😛Akkor a Colts elkezdheti a szokásos szundikálását... 😀jaja szokasos 😀 hanyadik meccset nezed eletedben ? 5. ? 😀MMMS