NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Houston Texans - New England Patriots
több mint 4 éve
Nekem is inkább annak tűnik..Lassabbak, rosszabb reakcióidővel..😔Ez most a régi szar időket jellemezte, remélem, megint csak a szokásos meccsenkénti egy pocsék driveSiman lehet a heti betegseghullam is..hianyzik az ero, a robbanekonysag. Fejben is lassabban reagalunk..
Wyatt
topin
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
topin
2 007
Ez most a régi szar időket jellemezte, remélem, megint csak a szokásos meccsenkénti egy pocsék driveSiman lehet a heti betegseghullam is..hianyzik az ero, a robbanekonysag. Fejben is lassabban reagalunk..
Wyatt
több mint 4 éve
gedam
5 892
elég csinos drive volt
több mint 4 éve
Ez most a régi szar időket jellemezte, remélem, megint csak a szokásos meccsenkénti egy pocsék driveReméljük..😉
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ez most a régi szar időket jellemezte, remélem, megint csak a szokásos meccsenkénti egy pocsék drive
több mint 4 éve
csizi2121
81
Megyeget a futás, ül a passz... Mi lesz itt? 😊
több mint 4 éve
topin
2 007
Az LB sor eleg szepen el van veszve passzjatek ellen
több mint 4 éve
Háát nem freshfabrik a mozgásunk az tuti..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ha nem tudunk szerelést csinálni, meg elkapni, akkor mondjuk nem lesz túl szép meccs
több mint 4 éve
topin
2 007
Na Bentley vegre
több mint 4 éve
topin
2 007
Simon ne mar
több mint 4 éve
Mákja volt Watsonnak..🤦♂️
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
topin
2 007
Na 2yardon sikerult azert megerinteni eloszor a futot ennel a 3&1nel..
több mint 4 éve
Ha felqrja magát akkor csak jobb lesz..😉Nagyon magyaráz a timing-ról..De ezt ő szarta el..😔Igen? Én azt láttam, hogy mutatja, hova kellett volna mennie, de ehelyett megállt. Ez tuti Meyers sara volt
kyobalu
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nagyon magyaráz a timing-ról..De ezt ő szarta el..😔Igen? Én azt láttam, hogy mutatja, hova kellett volna mennie, de ehelyett megállt. Ez tuti Meyers sara volt
kyobalu
több mint 4 éve
Nagyon magyaráz a timing-ról..De ezt ő szarta el..😔
Ward egy paraszt.. 😉