NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Ettol meg nem szererunk Tank 😀De meg lehet változtatni a véleményünket pár ilyennel. 😀
Ppistike
több mint 1 éve
Ettol meg nem szererunk Tank 😀
több mint 1 éve
Jövő vasárnap már játszik Kelce és ha pechünk van Chris Jones. Mit fog ő meg Mahomes művelni ezzel a D-vel, ha Richardsonék elég sikeresek, ha nem 4.re mennek rá?Ok meg minket? 😀Elso meccs nem kell panaszkodni. Adok kapok, balfaszkodas. Tipik season open.Lehet csak altatjuk a Chiefst jövő hétre. 😀
Meg barmi lehet
Ppistike
iktriad
Ppistike
több mint 1 éve
Ugy latom javitani akarja a reputaciot atank
több mint 1 éve
LOL
több mint 1 éve
Ok meg minket? 😀Elso meccs nem kell panaszkodni. Adok kapok, balfaszkodas. Tipik season open.Lehet csak altatjuk a Chiefst jövő hétre. 😀
Meg barmi lehet
Ppistike
iktriad
több mint 1 éve
Végre egy sikeres 4th down a meccsen!
több mint 1 éve
Elso meccs nem kell panaszkodni. Adok kapok, balfaszkodas. Tipik season open.Lehet csak altatjuk a Chiefst jövő hétre. 😀
Meg barmi lehet
Ppistike
több mint 1 éve
Elso meccs nem kell panaszkodni. Adok kapok, balfaszkodas. Tipik season open.Meg barmi lehet
több mint 1 éve
Ugyanitt lehet meg kellett volna egyezni szezon előtt Josh Allennel egy új szerződésről. Josh Allen has three sacks and three tackles for loss today. One of the best games of his career, if not the best
— John Shipley (@_John_Shipley) September 10, 2023
több mint 1 éve
Akkor jó hallani hogy megy rendesen, én eddig is szerettem, mégis csak rossz híreket olvastam róla a fórumon.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Balfasz Bowl.Colts/Jax combined 0-for-5 on 4D, 4-for-19 on 3D
— Mike Chappell (@mchappell51) September 10, 2023
Végre valami Ágnes!
több mint 1 éve
Legalabb Agnesre lehet szamitani
több mint 1 éve
Apró közönségkutatás: Aki DAZN-on nézi annak hogy megy? Nekem eddig 1szer megállt, de az megesett amikor már korábban is használtam/használom PL meccsek alatt a spanyol verziót. Eddig a tavalyi GP szintet bőven hozza.simán megy, egyéb bajaim vannak vele
Heisman nádor
több mint 1 éve
Okos TV-n van csak sajnos az appban.de párhuzamosan nem enged lejátszani, pedig kelleneApró közönségkutatás: Aki DAZN-on nézi annak hogy megy? Nekem eddig 1szer megállt, de az megesett amikor már korábban is használtam/használom PL meccsek alatt a spanyol verziót. Eddig a tavalyi GP szintet bőven hozza.Nekem tökéletesen, nem állt meg egyszer sem
Heisman nádor
ervinator
Rodaron
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Ez tényleg a 2021-es szezonnyitó, csak fordított szereposztással. A Colts akkor bejutott a PO-ba végül, a Jax meg nem nyert több meccset abban a szezonban.
több mint 1 éve
Rodaron
2 070
de párhuzamosan nem enged lejátszani, pedig kelleneApró közönségkutatás: Aki DAZN-on nézi annak hogy megy? Nekem eddig 1szer megállt, de az megesett amikor már korábban is használtam/használom PL meccsek alatt a spanyol verziót. Eddig a tavalyi GP szintet bőven hozza.Nekem tökéletesen, nem állt meg egyszer sem
Heisman nádor
ervinator
több mint 1 éve
ervinator
1 700
Apró közönségkutatás: Aki DAZN-on nézi annak hogy megy? Nekem eddig 1szer megállt, de az megesett amikor már korábban is használtam/használom PL meccsek alatt a spanyol verziót. Eddig a tavalyi GP szintet bőven hozza.Nekem tökéletesen, nem állt meg egyszer sem
Heisman nádor
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Mert Loreal
több mint 1 éve
Nem tudom már hanyadik 4th&short amelyik nem sikerült
több mint 1 éve
Főleg, hogy van egy D'Ernest Johnson-unk is.Az utolsó negyedben ha futunk is, akkor Etienne-el kellene és el kéne felejteni Bigsby-t mára...Mert azt hisszük hogy a neve nomen est omen. Pedig nem.Star az O fal is de nagyon most. Nincs ido passzolni, gondolom latja a coachDe miért Bigsby-vel futunk? 😀
Ppistike
dioadam
iktriad
dioadam
több mint 1 éve
dioadam
597
Az utolsó negyedben ha futunk is, akkor Etienne-el kellene és el kéne felejteni Bigsby-t mára...Mert azt hisszük hogy a neve nomen est omen. Pedig nem.Star az O fal is de nagyon most. Nincs ido passzolni, gondolom latja a coachDe miért Bigsby-vel futunk? 😀
Ppistike
dioadam
iktriad
több mint 1 éve
Apró közönségkutatás: Aki DAZN-on nézi annak hogy megy? Nekem eddig 1szer megállt, de az megesett amikor már korábban is használtam/használom PL meccsek alatt a spanyol verziót. Eddig a tavalyi GP szintet bőven hozza.
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
Mert azt hisszük hogy a neve nomen est omen. Pedig nem.Star az O fal is de nagyon most. Nincs ido passzolni, gondolom latja a coachDe miért Bigsby-vel futunk? 😀
Ppistike
dioadam
több mint 1 éve
dioadam
597
Star az O fal is de nagyon most. Nincs ido passzolni, gondolom latja a coachDe miért Bigsby-vel futunk? 😀
Ppistike