Indianapolis Colts - New England Patriots
több mint 10 éve
Szokásos első drive a védelemtől...Mi szenvedtünk ellenetek idén akkor is, ha jól emlékszem.
gordon
több mint 10 éve
na ez eddig tetszetős volt a támadóktól
több mint 10 éve
ennyi vaze, Brady-nek köze nincs a meccshez, Luck minden drive TD, a tények magukért beszélnekAzért ez hangya fasznyin múlt 😊
Höri
több mint 10 éve
ennyi vaze, Brady-nek köze nincs a meccshez, Luck minden drive TD, a tények magukért beszélnekMondhatni, Brady pályán sincs.
Höri
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szokásos első drive a védelemtől...
több mint 10 éve
Muszáj volt nekimenni, 3 pontokkal nem fogják megverni a Patset.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ennyi vaze, Brady-nek köze nincs a meccshez, Luck minden drive TD, a tények magukért beszélnek
több mint 10 éve
Amióta Pagano beszólt Lucknak | (és Grigsonnak) | a szar támadófal miatt, azóta látványosan összekapták magukat Castonzoék.Volt honnan... Most már teázhat majdnem mögöttük.
iktriad
több mint 10 éve
Amióta Pagano beszólt Lucknak | (és Grigsonnak) | a szar támadófal miatt, azóta látványosan összekapták magukat Castonzoék.
több mint 10 éve
Most először láttam az idei SNF intrót. Egyből TVben. Nem lett rossz.Szerintem picit túl lett gyorsítva, de elviselhető
iktriad
több mint 10 éve
A Sport Tvnek még szokni kell az SNFet. Szépen sikerült a Colts támadók bemutatását elnyomni.
több mint 10 éve
Most először láttam az idei SNF intrót. Egyből TVben. Nem lett rossz.
több mint 10 éve
Most akkor megint a Colts játszik? Nem elég , hogy csütörtökön legyőzték a Atlantát?Kikapott New Orleansban. Nem figyelsz
Sixo

több mint 10 éve
Most akkor megint a Colts játszik? Nem elég , hogy csütörtökön legyőzték a Atlantát?
több mint 10 éve
Felfújt labdákban gazdag hajnalt mindenkinek. Vagy senki se fogja nézni? Mondjuk megértem, 2 eléggé népszerűtlen csapat csap most össze. 😛ketten leszünk
iktriad
több mint 10 éve
Felfújt labdákban gazdag hajnalt mindenkinek. Vagy senki se fogja nézni? Mondjuk megértem, 2 eléggé népszerűtlen csapat csap most össze. 😛
több mint 10 éve
02:30,

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal