Indianapolis Colts - New England Patriots
több mint 10 éve
hát mondjuk én biztos nem gronk oldalára rúgtam volna...
több mint 10 éve
Le kéne zárniMár rég vége van.
gordon
több mint 10 éve
Le kéne zárni
több mint 10 éve
mégiscsak helyes volt az a gyanúm, hogy titokban te vagy a Sas-kabaré szövegírója?Mikroszkópos vizsgálat után jutottál erre a következtetésre?
Kampman
több mint 10 éve
ez gyönyörű D munka volt
több mint 10 éve
Nagyon szép volt D-Low!
több mint 10 éve
mégiscsak helyes volt az a gyanúm, hogy titokban te vagy a Sas-kabaré szövegírója?Chip Kelly fanok vs. Chip Kelly haterek. A Chip-Chip Choka Bowl.Annál már csak egy Philly vs Philly lenne durvább.Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.Bele se merek gondolni, mi lesz idén az Eagles- Patsen... Szerintem le fog állni a Bowl.hu. A meccs előtt!
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
Chip Kelly fanok vs. Chip Kelly haterek. A Chip-Chip Choka Bowl.Annál már csak egy Philly vs Philly lenne durvább.Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.Bele se merek gondolni, mi lesz idén az Eagles- Patsen... Szerintem le fog állni a Bowl.hu. A meccs előtt!
Sixo
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Annál már csak egy Philly vs Philly lenne durvább.Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.Bele se merek gondolni, mi lesz idén az Eagles- Patsen... Szerintem le fog állni a Bowl.hu. A meccs előtt!
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.Bele se merek gondolni, mi lesz idén az Eagles- Patsen... Szerintem le fog állni a Bowl.hu. A meccs előtt!
Sixo
több mint 10 éve
ez a Fake annyira szar volt, hogy Fake barátunk előre nevet változtatott.
több mint 10 éve
Mekkora feszültség van alsóházi csapatok rangadójának eredménykövetőjében.
több mint 10 éve
erről a lökésről is beszélhetünk
több mint 10 éve
Én nem láttam hibát mostanában nálunk.Szerinted hány holding volt nálatok???? Beszélgethetünk, de hülyeség...Elbénázzátok szokás szerint...Blount így is, úgy is...Beszélgessünk a Holdingról?? Csak ha már a DPI-t számon kérted..
kyobalu
Stev85
kyobalu
több mint 10 éve
Szerinted hány holding volt nálatok???? Beszélgethetünk, de hülyeség...Elbénázzátok szokás szerint...Blount így is, úgy is...Beszélgessünk a Holdingról?? Csak ha már a DPI-t számon kérted..
kyobalu
Stev85
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Blount így is, úgy is...Beszélgessünk a Holdingról?? Csak ha már a DPI-t számon kérted..
kyobalu
több mint 10 éve
Azt hiszem nyert a Pats.
több mint 10 éve
akkor vége is...