Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Melyik cornert égették halálra?Artie-t szopatták be..
Soldados
több mint 7 éve
Hát ennyire hiányzott Haden...Nálam nincs hangja
Új stream: www.youtube.com/watch?v=NZ6C8nbR2iI
Szokol
több mint 7 éve
Melyik cornert égették halálra?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
herewego
1 017
aj bárcsak ne találtam volna egy másik streamet, megint benéztünk egy hosszú passzt... td
több mint 7 éve
xtaki
3 441
Rabaszunk ha nem vesszuk komolyan
több mint 7 éve
Hát azért sántikál
több mint 7 éve
Hóhó, youtube-os stream lefőtt. Valami más, minőségi cucc valakinél?
több mint 7 éve
Új stream-et tud valaki adni?
több mint 7 éve
Meg szerencsére sétálgat az oldalvonalon, ez így elsőre nem tűnik hosszúnak.Haden nagyon fog hiányozni, ha hosszabb időre kidől...Szerencsére - ha jól láttam - a vádlija volt és nem a térde. Abból hamarabb vissza lehet jönni, általában műtét nélkül.
Soldados
Szokol
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Haden nagyon fog hiányozni, ha hosszabb időre kidől...Szerencsére - ha jól láttam - a vádlija volt és nem a térde. Abból hamarabb vissza lehet jönni, általában műtét nélkül.
Soldados
több mint 7 éve
Haden nagyon fog hiányozni, ha hosszabb időre kidől...
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
na bazmeg...ez hiányzott
több mint 7 éve
Baba Yaga
829
Nyilván nem akartak még kockáztatni. Meccs elején vagyunk, meg hát a Colts offense még ennyit se csinált eddig. Egyébként ha az edzőitek megcsinálták a házit és elég videót néztek, tudják hogy nekik nem kell erőlködni, elég kivárni amíg mi valahogy elszórakozzuk a meccset. Ettől függetlenül nekem egy csöppet összeszedetlennek tűnik a Steelers ma.egy 18 yardos passzt?3rd&18 ra meg fussunkMit hívsz a saját 30 yardosodról ha nem egy futást vagy egy screen passt?
xtaki
szampi#33
vagy ilyet nem szoktak csinálni NFL-ben?
Klaci79
több mint 7 éve
szampi#33
1 357
Első negyedben, egy csúnya int után? Nem. Ilyenkor biztonsági játékot hív az összes coordinátor.egy 18 yardos passzt?3rd&18 ra meg fussunkMit hívsz a saját 30 yardosodról ha nem egy futást vagy egy screen passt?
xtaki
szampi#33
Klaci79
több mint 7 éve
Sztem Haley visszatartotta a fingot. Végigszaladt a gerincén fel az agyába. Ebből jött ki a szar gameplan.
több mint 7 éve
Nem éri meg, hosszú a meccs. BB egyre kevesebbszer dob meg 18 yardot.egy 18 yardos passzt?3rd&18 ra meg fussunkMit hívsz a saját 30 yardosodról ha nem egy futást vagy egy screen passt?
xtaki
szampi#33
Klaci79
több mint 7 éve
Nem lehetne, hogy mi kihagyjuk a bye weeket? Ja és ha első kiemeltek leszünk akkor is inkább játszunk? Nem tesz jót a pihenés.
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
4. és 34? Miért nem a Giants ellen játsszunk?
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
egy 18 yardos passzt?3rd&18 ra meg fussunkMit hívsz a saját 30 yardosodról ha nem egy futást vagy egy screen passt?
xtaki
szampi#33
több mint 7 éve
szampi#33
1 357
3rd&18 ra meg fussunkMit hívsz a saját 30 yardosodról ha nem egy futást vagy egy screen passt?
xtaki
több mint 7 éve
Erősen punt háború lesz ez.
több mint 7 éve
Haley megint alkot...passzoljunkaztán 3. és 18-ra futunk. Homály meccs eddig.
xtaki
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
nehéz mit mondani, de mivel szépet nem tudok, inkább hallgatok...de a siralmas szó azért eszembe jutott, ami bírja a nyomdafestéket 😕