Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Lassuk be az a k..va nagy szerencse, hogy a Colts még szarabb mint mi.
több mint 7 éve
Semmi gond. Ha mindenki szar ő miért lenne kivétel.Lassan Boswellll lesz a legveszélyesebb fegyverünk...Bocs, de ezt muszáj volt visszakeresnem! 😀
vontod
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Nem azértMeg azért azt is vegyük észre, hogy a kommented előtt kb 1 órán keresztül csak mi írtunk ide, így csak mi tudtunk rinyálni 😊
Sokat segítünk a Colts-nak, de ezt most sikerült helyrehozni. De ennél nehéz amatőrebb hibát csinálni, mint időkérés után játékkésleltetés...Azért ne hallgassuk el hogy a labdaszerzés egy világi balfaszkodásból jött, ti is kaptok segítséget. Zseniális hogy a Steelers behúzza a meccset, én meg végignézhetem hogy idén kb negyedjére is elbénázza a Colts két labdabirtoklásnyi előnyből, mégis Steelers fanok rinyálásával van tele az eredménykövető. Mikor a saját csapatotokat szidjátok, jusson eszetekbe, hogy máshol sokkal-sokkal rosszabb a helyzet (kb 4 csapaton kívül mindenhol).
Viszont Bryant lelkének ez biztosan jót tesz.
Soldados
Baba Yaga
Látom folytathatjuk Boswell-el 😕
Messze nincs ez még megnyerve, de azért hajrá!!!
több mint 7 éve
Általánosítasz. Itt sem m8ndenkiinkább így lesz igaz: "Én már megszoktam, próbálok ezekre nem is reagálni, elfogadom, hogy ilyen úgy általában aEz nem igaz. Elég sok helyen jártam már és rengeteg sporteseményen. Jobb helyeken tudnak reálisan értékelni.magyarszurkolói kultúra."
batyu
Soldados
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
hogy tudnánk még jobban elbalfaszkodni? 😀
több mint 7 éve
Balfaszkodunk tovább...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Lassan Boswellll lesz a legveszélyesebb fegyverünk...Bocs, de ezt muszáj volt visszakeresnem! 😀
vontod
több mint 7 éve
inkább így lesz igaz: "Én már megszoktam, próbálok ezekre nem is reagálni, elfogadom, hogy ilyen úgy általában aEz nem igaz. Elég sok helyen jártam már és rengeteg sporteseményen. Jobb helyeken tudnak reálisan értékelni.magyarszurkolói kultúra."
batyu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Gyájj
több mint 7 éve
herewego
1 017
AB -t is kéne néha keresni, mer a végén el megy a kedve így h csak Jujuról szól minden 😀
több mint 7 éve
xtaki
3 441
Le kellett volna uarni a meccset, az O megint nem tudta
több mint 7 éve
Spy
2 337
Nem azértAzért ezt a meccset még közel sem húzta be senki. Jelenleg mindkét csapat vereséget érdemel. A PIT az első, az IND a második félidőért Egy INT tett fel minket a térképre újra
Sokat segítünk a Colts-nak, de ezt most sikerült helyrehozni. De ennél nehéz amatőrebb hibát csinálni, mint időkérés után játékkésleltetés...Azért ne hallgassuk el hogy a labdaszerzés egy világi balfaszkodásból jött, ti is kaptok segítséget. Zseniális hogy a Steelers behúzza a meccset, én meg végignézhetem hogy idén kb negyedjére is elbénázza a Colts két labdabirtoklásnyi előnyből, mégis Steelers fanok rinyálásával van tele az eredménykövető. Mikor a saját csapatotokat szidjátok, jusson eszetekbe, hogy máshol sokkal-sokkal rosszabb a helyzet (kb 4 csapaton kívül mindenhol).
Soldados
Baba Yaga
több mint 7 éve
batyu
630
inkább így lesz igaz: "Én már megszoktam, próbálok ezekre nem is reagálni, elfogadom, hogy ilyen úgy általában a több mint 7 éve
De nagyon kedvenc lesz ez a JUJU 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Nem azértÉszben van, de mi a sajatunkat akarjuk a tudásáhou merten latni jatszani. Nem a Browns szintjén. Annyira engem nem izgat más nyomora. Nem örülök a sok serülésnek. Meg a szenvedéseknek. De a csapatommal foglalkozom. Ha szarok a merlwg ellenere is akkor sipítozok
Soldados
Baba Yaga
több mint 7 éve
én meg végignézhetem hogy idén kb negyedjére is elbénázza a Colts két labdabirtoklásnyi előnyből, mégis Steelers fanok rinyálásával van tele az eredménykövető. Mikor a saját csapatotokat szidjátok, jusson eszetekbe, hogy máshol sokkal-sokkal rosszabb a helyzet (kb 4 csapaton kívül mindenhol).Hidd el, ezt én utálom a legjobb. Van egy rossz félidő és már mindenki azon sír, hogy kb PO se lesz, meg mit kapunk Rókalyukba, miközben lehet nem is találkozunk. Van 2 rossz passz és már mindenki nyugdíjazná BB-t. Én már megszoktam, próbálok ezekre nem is reagálni, elfogadom, hogy ilyen úgy általában a magyar szurkolói kultúra.
Baba Yaga
több mint 7 éve
xtaki
3 441
Nem azértDe az elozo fumblet meg nem adtak meg
Sokat segítünk a Colts-nak, de ezt most sikerült helyrehozni. De ennél nehéz amatőrebb hibát csinálni, mint időkérés után játékkésleltetés...Azért ne hallgassuk el hogy a labdaszerzés egy világi balfaszkodásból jött, ti is kaptok segítséget.
Soldados
Baba Yaga
több mint 7 éve
Nem azértUgye? 😊
Soldados
Baba Yaga
több mint 7 éve
Nem azértEgyrészt ez még messze nincs meg! Másrészt a saját keretünk erejéhez képest kb 30-40 százalékot hozunk rendszeresen. Ezért a sírás. Természetesen Téged megértelek.
Soldados
Baba Yaga
több mint 7 éve
Nem azértIgen. Sokmindenben igazad van. De mi azért vagyunk kiakadva mert van egy 12 hengeres sportautónk, amiben nem megy vagy három hnger, a gyújtást se mostanában állították be és a tulaj elfelejtett benne időben olajat cserélni. Szóval ahhoz képest hogy milyen lehetőségek vannak a csapatban egy kalap kaki az O teljesítménye.
Soldados
Baba Yaga
több mint 7 éve
Baba Yaga
829
Nem azértSokat segítünk a Colts-nak, de ezt most sikerült helyrehozni. De ennél nehéz amatőrebb hibát csinálni, mint időkérés után játékkésleltetés...Azért ne hallgassuk el hogy a labdaszerzés egy világi balfaszkodásból jött, ti is kaptok segítséget. Zseniális hogy a Steelers behúzza a meccset, én meg végignézhetem hogy idén kb negyedjére is elbénázza a Colts két labdabirtoklásnyi előnyből, mégis Steelers fanok rinyálásával van tele az eredménykövető. Mikor a saját csapatotokat szidjátok, jusson eszetekbe, hogy máshol sokkal-sokkal rosszabb a helyzet (kb 4 csapaton kívül mindenhol).
Soldados
több mint 7 éve
A D most odatette magát.