NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Bocsi amit találtam stream nekem sajnos nem megy. tudna valaki küldeni? Kosziwww.youtube.com/watch?v=uAQHX4HY0LU
Gator66
több mint 3 éve
Bocsi amit találtam stream nekem sajnos nem megy. tudna valaki küldeni? Koszicrackstreams.biz/watch/9862
Gator66
több mint 3 éve
Gator66
363
Bocsi amit találtam stream nekem sajnos nem megy. tudna valaki küldeni? Koszi
több mint 3 éve
Bence94
1 949
TY 😥
több mint 3 éve
Mondjuk Simmons is segghulye, harman toltak mar vissza Pittmant.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
😀 😀: D: D: D😀
több mint 3 éve
Legalább izgalmas a meccs. Semlegesként élvezem.
több mint 3 éve
Persze, siman elkerulhetetlen, de az ilyenekre egybol dobjak a flaget, ugyhogy ezt peldauk nem tudom gaznak velni. Nem masik ot flaget, amit ide meg oda bedobtak, es wtf volt.Ebben igazad van,de a védő már ugrott, közben repült a labda... Nagykönyv szerint szabálytalan, gyakorlatilag viszont elkerülhetetlen a védő részéről...Ez megint vicc volt.Sajnos nem, terd alatt jott a szereles, ezt nagyon figyelik az iranyitoknal.
uatu
Stez
ZsotyA
több mint 3 éve
ZsotyA
207
Ebben igazad van,de a védő már ugrott, közben repült a labda... Nagykönyv szerint szabálytalan, gyakorlatilag viszont elkerülhetetlen a védő részéről...Ez megint vicc volt.Sajnos nem, terd alatt jott a szereles, ezt nagyon figyelik az iranyitoknal.
uatu
Stez
több mint 3 éve
Ez megint vicc volt.Sajnos nem, terd alatt jott a szereles, ezt nagyon figyelik az iranyitoknal.
uatu
több mint 3 éve
Hát, ez véleményes...
több mint 3 éve
Ez megint vicc volt.
több mint 3 éve
Szepen visszaadtak a wtf iteletet az elso felidobol. Ez nem volt dpi.Szerintem simán be lehetett fújni (dobni).
Stez
több mint 3 éve
ZsotyA
207
Szepen visszaadtak a wtf iteletet az elso felidobol. Ez nem volt dpi.Jah, kb a zebrák a legszarabbak a pályán...
Stez
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Szepen visszaadtak a wtf iteletet az elso felidobol. Ez nem volt dpi.ide is, oda is....
Stez
több mint 3 éve
Szepen visszaadtak a wtf iteletet az elso felidobol. Ez nem volt dpi.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
ez megvolt, de akkor is 4th down..
több mint 3 éve
Baba Yaga
829
Hát, asszem ezt a meccset baszhatjuk.
több mint 3 éve
tevednek mindketto oldalra.Nem az ide-oda vétett holdingokkal van a baj.
a baj hogy bedobnak egy zaszlot ( mindig bele lehet magyarazni akarmelyik fele) es utana kompenzalnak egy masik jatekban ( de abba is bele lehet magyarazni mindket fele)
no
Azért az az elvett interception és a be nem fújt, teljesen egyértelmű endzone DPI elég meccset befolyásoló tényező.
Én nem szeretnék hazai pályát, de azért ne fújjanak már a Titansnak se.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Ya Sin,menj a faszba