Jacksonville Jaguars - Cleveland Browns
6 napja
46 yardos bomba TD DeShauntól! Egészen Bostonig repült a passz. 😀
6 napja
Közben Mullens és a csere O-fal tagjai vannak már fent támadásban. Bortles nem lesz beérve ma. 😀
6 napja
Mire ezt leírtam, a zebrák elvették a fumble-t. Duvalban felhangzott az "Alamizsna! Alamizsna!" Chant!Ransaw megransawbályozta DeShaun Watsont!
iktriad
Kampman
6 napja
Ransaw megransawbályozta DeShaun Watsont!
6 napja
Browns pontok!!!
6 napja
Na lesz végre Browns pontszerzés?hát nem watsonon múlott
iktriad
6 napja
Na lesz végre Browns pontszerzés?
6 napja
CB, de volt ma elkapása és futása(!) is.De kb ő a CB1 most nálunk.cbt vagy wrt játszik hunter többet?cb
fake.id
eaglesmcnabb
6 napja
cbt vagy wrt játszik hunter többet?cb
fake.id
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
cbt vagy wrt játszik hunter többet?
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
6 napja
Nem vagyok én ehhez hozzaszokva... nem is tudom, hogy kell az ilyesmit kezelni ilyenkor 😀A helyszínen lévő Blake Bortles azért lett meghívva, hogy megnézze, ahogy Trevor beéri TD passzokban? 😂103-102 az állás Blakenek Trevor 4. TD-je után. És még 27 perc hátravan.
Ppistike
Szerkesztette: iktriad
6 napja
Nem vagyok én ehhez hozzaszokva... nem is tudom, hogy kell az ilyesmit kezelni ilyenkor 😀
6 napja
Még csak most értem haza de sok kedvem nem lett csatlakozniVolt egy szép Mason Graham sack!
Drip
Ami a többit illeti... Hát igen az nem szép.
With a 24-0 advantage at half, the Jaguars' +24 point margin is the team's best ever first-half point margin in a season opener and tied for the fifth highest overall. pic.twitter.com/StX8ndAUnW
— JaguarsPR (@JaguarsPR) September 13, 2026
6 napja
Még csak most értem haza de sok kedvem nem lett csatlakozni
6 napja
Az hogy zionnak pénzt mertünk adni az bűncselekmény kategória, Nem vagyok róla meggyőzödve hogy szerzünk ma pontot.
6 napja
Ez a Jax 39-esről visszatolatni a saját 37-esre 3 beszedett büntiből. Ouch.
6 napja
Az első Browns villanás Mason Grahamtől.
6 napja
hue jacksoni éra érzésem vannem tudom egyelőre eldönteni h a védelem vagy a támadóegyszég-e a rosszabb mindkettő értékelhetetlen
6 napja
Jöhet a cseresor szerintem a félidőben. Nincs szükség az alázázasra, és jobb ha pihen, akinek kell.
6 napja
Ott a 3. TLaw TD. 😀
6 napja
MassacreÉs nem minket mészárolnak le. Szokatlan.
Ppistike