Jacksonville Jaguars - Houston Texans
több mint 9 éve
Nagy csalók azok a Clemson-osok.akkor a multheti 238 yard elkapása kivétel volt 😀samu09Jó hát, egy Clemson-osnak és sem passzolnék.Sixo67Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.Sixo67és Martinnak meg Johnsonnak dobál miközben van egy Hopkinszük issamu09
több mint 9 éve
Végre basszus vertikálisan is hagyják passzolni Bortlest. Lee lassan felnő Hurns mögé...
több mint 9 éve
LEE egyre jobb.
több mint 9 éve
akkor a multheti 238 yard elkapása kivétel volt 😀Jó hát, egy Clemson-osnak és sem passzolnék.Sixo67Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.Sixo67és Martinnak meg Johnsonnak dobál miközben van egy Hopkinszük issamu09
több mint 9 éve
Szép volt Lee.
több mint 9 éve
Jó hát, egy Clemson-osnak és sem passzolnék.Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.Sixo67és Martinnak meg Johnsonnak dobál miközben van egy Hopkinszük issamu09
több mint 9 éve
Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.Sixo67és Martinnak meg Johnsonnak dobál miközben van egy Hopkinszük is
több mint 9 éve
Inkább a vízesfiú.iktriadAz Bortles, most is ligaelit visszahordást láthattunk.
több mint 9 éve
Inkább a vízesfiú.Ő a zászlóvivője az egységnek.Sixo67Bárcsak Ace felnőne hozzájuk...iktriadLegalább az X megvan. Egyelőre.iktriadAz elit ST miatt.Sixo67
több mint 9 éve
Nagyon erőltetve van Fitz , közben meg Foster már visszatért, nem értem.
több mint 9 éve
Ő a zászlóvivője az egységnek.Bárcsak Ace felnőne hozzájuk...iktriadLegalább az X megvan. Egyelőre.iktriadAz elit ST miatt.Sixo67
több mint 9 éve
Bárcsak Ace felnőne hozzájuk...Legalább az X megvan. Egyelőre.iktriadAz elit ST miatt.Sixo67
több mint 9 éve
Legalább az X megvan. Egyelőre.
több mint 9 éve
Fisch rájött, hogy úgy tud a Jaguars jól játszani, ha Bortles nincs a pályán 😀mustaineJah, de mondjuk ezek a wildcat-ek nem túl eredményesek.
több mint 9 éve
Fisch rájött, hogy úgy tud a Jaguars jól játszani, ha Bortles nincs a pályán 😀
több mint 9 éve
Ebben mi volt szabálytalan? Hogy a seggével szerelt a fejét? Khan mennyit fizetett a bíróknak...
több mint 9 éve
Nekem a 1st down is megfelel itt.