Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
1 hónapja
Patriots Londonban 2 hét múlva? (Bears elleni jövő héten ugyanott már sokkal neccesebb lesz.)Halál, adók, a Colts kikap Jacksonvilleben. Hú, ez sokkal nehezebb volt, mint kellett volna.Mi az hogy sokkal nehezebb, inkább örülj neki, novemberig úgyse nyertek meccset 😀.
iktriad
Baba Yaga
1 hónapja
Baba Yaga
829
Halál, adók, a Colts kikap Jacksonvilleben. Hú, ez sokkal nehezebb volt, mint kellett volna.Mi az hogy sokkal nehezebb, inkább örülj neki, novemberig úgyse nyertek meccset 😀.
iktriad
1 hónapja
Na helyes ennek örülök
1 hónapja
Kampman
28 290
Fél szemmel néztem csak, de örülök, hogy a Jags nyert, ha már retrohangulatot varázsoltak.Csinálhatnák gyakrabban.
1 hónapja
Halál, adók, a Colts kikap Jacksonvilleben. Hú, ez sokkal nehezebb volt, mint kellett volna.
1 hónapja
dioadam
597
Taven Bryan szerel mínuszban. Ilyen bezzeg nálunk szinte sose csinált.Igazából most is nálunk csinálta 😀
iktriad
1 hónapja
Taven Bryan szerel mínuszban. Ilyen bezzeg nálunk szinte sose csinált.
1 hónapja
dioadam
597
Azért ha kikapunk, a D, főleg a back 7 elmehet a picsába.És mehet velük balfék, meg DP is a kis barátjával együtt...
iktriad
1 hónapja
RIPtriad
1 hónapja
Azért ha kikapunk, a D, főleg a back 7 elmehet a picsába.
1 hónapja
Mondom hogy nem bir magaval.... futni is bir es hat passzol.Csucs!
1 hónapja
Ó bakker 😡
1 hónapja
dioadam
597
Legjobb Jaguars keret evör... Ja, hát a secondarynknél láttam már pár jobbat az évek során.Szerintem a secondarynek nem szóltak, hogy középre is lehet passzolni. Nagyon látványosat szívnak ezekkel a passzokkal...
iktriad
1 hónapja
Legjobb Jaguars keret evör... Ja, hát a secondarynknél láttam már pár jobbat az évek során.
1 hónapja
Pedig direkt nem írtam le 😏
1 hónapja
De a D még érdekessé tesziDe megsérült Antonio Johnson, a toronymagasan legnagyobb kókler. Nála csak jobb jöhet oda.
Jakehomer
1 hónapja
Rip Etienne's starting jobÉs Bigsbyt 1 zacskó szotyiért megkaptam GM Gameben az offseasonban. 😀
Jakehomer
1 hónapja
Na ezt remélem innen már nem 😏
1 hónapja
Tank Bigsby RB1. Ahogy mindenki várta.
1 hónapja
Flacco a mobilis qbMég 5 yard és ő lesz a Colts legjobb futója ma. 😀
Jakehomer