NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - New York Jets
több mint 5 éve
Grat a JAX-nek! Még mindig nehéz elhinnem h egyszer volt 1 labdabirtoklásnyi is a különbség.Köszi. Sajna nem tudom kivel van a nagyobb baj. Gasezel vagy Darnolddal. Ha Sam nem mutat előrelépést a szezon második felében lehet, el kéne passzolni és draftolni egy újat...
Beki
több mint 5 éve
Apex
2 980
Grat srácok, sok sikert a Texans ellen 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Grat a JAX-nek! Még mindig nehéz elhinnem h egyszer volt 1 labdabirtoklásnyi is a különbség.
több mint 5 éve
8. Jaguars sack ma. A jó Josh Allen 7 sacknél jár idén.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jobb egy contendernél neki, de a hozzáállásán változtatnia kell.Meg biztos happy h elakarjàk passzolni!Nyilván nem, de nem is próbált meg semmit, és RA-val ez a helyzet mióta nálunk van, tehetséges játékos, de kibaszott lusta és jó pár playnél elalszikMegfutotta a route-ot, ha a qb a külső vállára dobja, akkor sima catch. Azzal nem tud mit csinálni, hogy Darnold a védő kezébe dobja a labdátHát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
Apex
Jakehomer
Apex
steelwolf
több mint 5 éve
Meg biztos happy h elakarjàk passzolni!Nyilván nem, de nem is próbált meg semmit, és RA-val ez a helyzet mióta nálunk van, tehetséges játékos, de kibaszott lusta és jó pár playnél elalszikMegfutotta a route-ot, ha a qb a külső vállára dobja, akkor sima catch. Azzal nem tud mit csinálni, hogy Darnold a védő kezébe dobja a labdátHát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
Apex
Jakehomer
Apex
több mint 5 éve
Apex
2 980
Nyilván nem, de nem is próbált meg semmit, és RA-val ez a helyzet mióta nálunk van, tehetséges játékos, de kibaszott lusta és jó pár playnél elalszikMegfutotta a route-ot, ha a qb a külső vállára dobja, akkor sima catch. Azzal nem tud mit csinálni, hogy Darnold a védő kezébe dobja a labdátHát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
Apex
Jakehomer
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hidd el, nem ok nélkül írjuik ezt az effort dolgot. Elmúlt szezonokban hasonló esetek sokasága fordult elő vele kapcsolatban, nem csak INTek esetén.Megfutotta a route-ot, ha a qb a külső vállára dobja, akkor sima catch. Azzal nem tud mit csinálni, hogy Darnold a védő kezébe dobja a labdátHát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
Apex
Jakehomer
több mint 5 éve
Megfutotta a route-ot, ha a qb a külső vállára dobja, akkor sima catch. Azzal nem tud mit csinálni, hogy Darnold a védő kezébe dobja a labdátHát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
Apex
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szeretném, ha így is történne. Nem WR1 kaliber a csávó, pályán kívüli issue-k is voltak.Olvasta, hogy tradelhetik 48 órán belül...1. INT is hasonló effort volt részéről.Hát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
Apex
Beki
iktriad
több mint 5 éve
Olvasta, hogy tradelhetik 48 órán belül...1. INT is hasonló effort volt részéről.Hát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
Apex
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1. INT is hasonló effort volt részéről.Hát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
Apex
több mint 5 éve
Apex
2 980
Hát mondjuk kicsit küzdenie legalább a labdádért hogy ne legyen pick? Szar passz volt, de semmi segítséget nem kapottNa jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Jakehomer
több mint 5 éve
Tökömnek se hiányzik Ramsey
több mint 5 éve
Na jó visszaszívom RA is mehet a picsábaKíváncsi vagyok, szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Apex
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ezek pocsék pickekDarnold játszik úgy mint egy 6. körös rookie. Minshew meg mint egy Top 5 pick...
Jakehomer
több mint 5 éve
Herndon ritkán szed pickeket, de akkor duplán.
több mint 5 éve
Apex
2 980
Na jó visszaszívom RA is mehet a picsába
több mint 5 éve
Nem kéne, hogy a fél secondary lesérüljön a Texans meccs előtt.
több mint 5 éve
Apex
2 980
Azért ha itt Darnoldal sem leszünk 4-5 győzelem felett, szerintem simán benne van egy Gase kivágás, azért ez vicckategória amit leművelünk, hogy a retekbe vagyunk rosszabbak mint tavaly?
több mint 5 éve
LOL, valószínűleg tényleg érik a 6. hét rookieja díj. twitter.com/BigCatCountry/status/1188544583006871554
több mint 5 éve
Na jóvan, úgy néz ki hozzuk a kötelezőt...
több mint 5 éve
Apex
2 980
Hát én imádom Adams-et de ez mi volt?