Jacksonville Jaguars - New York Jets
6 napja
L-lel biztos top 5, mert van még hátra egy Jax Titans és egy Raiders JagsfuckNincs jelentosege h W vagy L, top5 kornyeke is bravur lett volna
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
6 napja
Lúdas Solymi
8 058
Jones bakker...ez megint kinek dobtad?
6 napja
JéBé
7 054
Ezek a droppok b+..
6 napja
friscos srác a hétenAntonio Brown ellenünk 😀Szépemlékű Vontae Davis volt ugye az, aki félidőben vonult vissza, szóval nem lenne forradalmi tett.Ki kéne kapni 😀Rodgers azt mondta a héten, hogy a pályán helyben visszavonul, ha ez ma L lesz, szóval.... Go Jags! 😀
Wester
iktriad
Kampman
Wester
6 napja
casaubon
2 543
Ez a szalto 😳😳
6 napja
Lúdas Solymi
8 058
Mikor dobott MJ INT-et? 😀
6 napja
Antonio Brown ellenünk 😀Szépemlékű Vontae Davis volt ugye az, aki félidőben vonult vissza, szóval nem lenne forradalmi tett.Ki kéne kapni 😀Rodgers azt mondta a héten, hogy a pályán helyben visszavonul, ha ez ma L lesz, szóval.... Go Jags! 😀
Wester
iktriad
Kampman
Lesz ez még így se!
6 napja
Kampman
28 465
Szépemlékű Vontae Davis volt ugye az, aki félidőben vonult vissza, szóval nem lenne forradalmi tett.Ki kéne kapni 😀Rodgers azt mondta a héten, hogy a pályán helyben visszavonul, ha ez ma L lesz, szóval.... Go Jags! 😀
Wester
iktriad
6 napja
Ki kéne kapni 😀Rodgers azt mondta a héten, hogy a pályán helyben visszavonul, ha ez ma L lesz, szóval.... Go Jags! 😀
Wester
6 napja
Kamaj
127
Én az előző meccsen is azon szórakoztam, hogy hogy fogjuk elbukni a meccset. Kb végig röhögtem. Sztem ma is ez a menü xd
J-E-T-S Jets Jets Jets
6 napja
Lúdas Solymi
8 058
Go Jags 😊
6 napja
19:00