NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 583
56
19:10 PEACH BOWL, Texas vs Arizona State - ARENA4
Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
2 napja
Ott a 4. W és a Titans sweep idén. Hol volt ez tavaly teszi fel a kérdést a költő?Tavaly még volt nálunk edző is, csapat is. Most csak egy szarkupac van, ehhez nem kell költői kérdés, hogy ezt meglásd.
iktriad
Music City Miracle
2 napja
Ott a 4. W és a Titans sweep idén. Hol volt ez tavaly teszi fel a kérdést a költő?
2 napja
LOL, na csak visszaengedjük a végén a Titanst a meccsbe? 😀
2 napja
Ha mondjuk Mason Graham jönne a Michiganből az a Josh Hines-Allen-Maason Smith-Mason Graham-Travon Walker kezdő 4es elég félelmetesnek hangzik. Hát ha még találnánk egy normális EDGE3-at is melléjük.
2 napja
Még 9 yard kéne neki a 100-hoz ma is. Ja és máris 2. a Jaguars történetében (megosztva)Ö 1 szezonban szerzett elkapott TD-kben! Brian Thomas Jr says hes TOO SMALL !!
— Fitz (@LaurieFitzptrck) December 29, 2024
Slot fade Touchdown pic.twitter.com/w95rI2xg3H
2 napja
Ott a 10. BTJ TD!!!
2 napja
Parker Washington lassan tényleg kiszorítja Kirköt a keretről. Mondjuk ha CK nem sérül le a deadline előtt, már a Steelersben lenne.
2 napja
Na erre JHA is tolt egy sacket. Mi lenne ha nem csak ő és Travon tudná őket rendszeresen gyártani?...ez szép védekezés voltA kifejezés ismerős, de már az idejét sem tudom, mikor hallottam utoljára
Kúrfürst briareos
dioadam
2 napja
dioadam
613
ez szép védekezés voltA kifejezés ismerős, de már az idejét sem tudom, mikor hallottam utoljára
Kúrfürst briareos
2 napja
Mason Rudolphnak van albán felmenője?Merthogy?
Coolearie
2 napja
ez szép védekezés voltIdén a legtöbb meccsen nem ismerjük ezt a szót. 😀
Kúrfürst briareos
2 napja
Mason Rudolphnak van albán felmenője?
2 napja
Nocsak, mégis kicseszünk a Titans-el azzal, hogy hagyjuk őket nyerni? 😀 Ha a Giants is nyer ma és mi leadjuk a meccset, az ölünkbe hullik az 1/2.
2 napja
BTJ már a 8. a listán evör és még van 6 negyede hátra!. @BrianThomas_11 totaled 71 yards on five receptions in the first half of today’s matchup. His 1,159 receiving yards are eighth most by a rookie in NFL history. pic.twitter.com/uEYgY2kSxV
— JaguarsPR (@JaguarsPR) December 29, 2024
2 napja
Ez az egy meccs, aminél nem bánom, ha rontjuk a draft pozinkat.
2 napja
Matthew Wright a Titans kickere?! LOL
2 napja
Bezzeg tavaly nem így ment a Titans ellen, amikor nagyon kellett volna...
2 napja
BTJ - OROY (nekünk legalábbis)
2 napja
Csöndben megjegyzem az egy Devin Lloydot leszámítva Balfék egész jó játékosokat hozott az 1. körben.LOL csak szidnom kellett és szedett is egy picket. 😀
iktriad
2 napja
Csöndben megjegyzem az egy Devin Lloydot leszámítva Balfék egész jó játékosokat hozott az 1. körben. (Nekem nincs bajom Travon Walkerrel még Hutchinson ellenére sem). Általában a bajok utána kezdődtek, igaz ez is leginkább csak a 2022-es draftra igaz leginkább jelenleg.Ki kéne kapnunk, hogy kicsesszünk a Titans-el, meg magunkat is remek pozícióba hozzuk a drafton, tehát tuti nyerünk. 😀Ha meg nem, akkor a draftról a magas cetlivel hozunk egy igazi ordas nagy bustot, már csak a hagyományok miatt is 😀 😀
iktriad
dioadam
2 napja
dioadam
613
Ki kéne kapnunk, hogy kicsesszünk a Titans-el, meg magunkat is remek pozícióba hozzuk a drafton, tehát tuti nyerünk. 😀Ha meg nem, akkor a draftról a magas cetlivel hozunk egy igazi ordas nagy bustot, már csak a hagyományok miatt is 😀 😀
iktriad
2 napja
Ki kéne kapnunk, hogy kicsesszünk a Titans-el, meg magunkat is remek pozícióba hozzuk a drafton, tehát tuti nyerünk. 😀
2 napja
dioadam
613
Roncsderbire fel, go Jags 😀