Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 10 éve
Nem tudom miről beszélsz, Sambrailo elit.Tény, nem játszunk jól, a védelmünk nagyon jó (szerintem ez kijelenthető), a támadó oldal még erősen work-in-progress, de néha már villannak piciket... (:ez jogos és egyébként a Denver nem középszerű, csak múlt héten meg ma se játszott jól.Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
StormST
Kampman
StormST
több mint 10 éve
Tény, nem játszunk jól, a védelmünk nagyon jó (szerintem ez kijelenthető), a támadó oldal még erősen work-in-progress, de néha már villannak piciket... (:ez jogos és egyébként a Denver nem középszerű, csak múlt héten meg ma se játszott jól.Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
StormST
Kampman

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Én nem fricskaként mondtam, hanem komolyan. A középszerű Denvernek tennétek vele marha jót. 😀ez jogos és egyébként a Denver nem középszerű, csak múlt héten meg ma se játszott jól.Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
StormST
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jaja, csak hogy végre kisírhasd magad Stevie J 5.TD-jénél.jösztök ti még a Lambeau-ra 😊Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Ezzel a középszerű csapatokat sérted meg, mint pl a a Green Bayt.
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 10 éve
ez jogos és egyébként a Denver nem középszerű, csak múlt héten meg ma se játszott jól.Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
StormST
több mint 10 éve
Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.KampmanJövő héten bizonyítsátok be, hogy hogyan kell a Chiefs-t agyonverni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Lehet, hogy középszerűek vagyunk, de inkább legyünk így 2-0-val, mint egy villogó csapattal rosszabb mérleggel...
Kampman
Mellesleg azt az utolsó drive-ot azért még össze kellett rakni, akármennyire is szarok voltunk egyébként...

több mint 10 éve
jösztök ti még a Lambeau-ra 😊Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Ezzel a középszerű csapatokat sérted meg, mint pl a a Green Bayt.
Kampman
Sixo
több mint 10 éve
Giants - Cowboys után ez a meccs, vicc lett az NFL-ből, inkább megyek NCAA-t nézni.
több mint 10 éve
Vannak KC szurkolók, akik konkrétan sírnak...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Malik becsomagolta, nagy szerencse, hogy tudta vállalni a játékot

több mint 10 éve
Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.Ezzel a középszerű csapatokat sérted meg, mint pl a a Green Bayt.
Kampman
több mint 10 éve
Ez nekem is eszembe jutott : DPM fizujából mennyi ment el lefizetésre?Lehet az a 4 misi amit elengedett a fizetéséből szezon előtt.
StormST
Sixo

több mint 10 éve
Ez még a Colts elleni meltdownnál is gázabb, ott volt egy feltámadó ellenfél, de ez a Denver ma is teljesen középszerű volt.
több mint 10 éve
PM fizujából mennyi ment el lefizetésre?Lehet az a 4 misi amit elengedett a fizetéséből szezon előtt.
StormST
több mint 10 éve
Ilyenkor azért gondolom Fox mosolyog a bajsza alatt, a 3 évvel ezelőtti sztorira gondolva. 😀

több mint 10 éve
Ricsi szerintem most simán megfojtaná Reid-et, ha esélye lenne rá : D

több mint 10 éve
Gyilkos D#. 😀
több mint 10 éve
PM fizujából mennyi ment el lefizetésre?

több mint 10 éve
Ezeknek a kamu futásoknak nem tudom mi értelmük volt. Ha nem akartak kezdeni semmit, ennyi erővel le is térdelhettek volna.Ehhez nincs mit hozzáteni
Kampman
több mint 10 éve
csak megoldjuk hogy veszítsünk, nem tom mennyit tettek a Denver győzelmére, de elintézték hogy győzzenek... na én mentem, jóccak