Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 9 éve
skullkill29
329
Azért Manning is rájött hogy Peters felé nem kell dobni, már egy ideje csak Fleming felé dob, akinek még egy jó megmozdulása se volt szinte
több mint 9 éve
Daniels bemutatta az NFL történetének egyik legszebb missed stiff-arm mozdulatát, konkrétan elhúzott a keze a védő sisakja felett...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Benne is már csak stez hisz.tudom, nem is örülök neki, csak iróniát nehéz csempészni az írott szövegbeFisher csak pályára kerülStevenson sérülése után jah.
alatriste
Sixo
alatriste
több mint 9 éve
tudom, nem is örülök neki, csak iróniát nehéz csempészni az írott szövegbeFisher csak pályára kerülStevenson sérülése után jah.
alatriste
Sixo
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Fisher csak pályára kerülStevenson sérülése után jah.
alatriste
több mint 9 éve
Fisher csak pályára kerül
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jó, hát Ricsi néha ilyenekkel próbálja ellensúlyozni a Chiefs biast : PNem látni kellett, Ricsi mondta rá.Ezt a jelzőt nem láttam sehol...Punt onnan, McManus-al a keretben? Amatőr szakkommentátor... : PHát azért a hitetlenül jó rúgó jelzőt erősnek éreztem rá.
StormST
Sixo
De azért neki a rúgóerejével sose volt baj, csak a pontosságával, de ettől függetlenül 60-on belülről mindig rúghatunk, amíg ő ott van...
StormST
Sixo
több mint 9 éve
Nem látni kellett, Ricsi mondta rá.Ezt a jelzőt nem láttam sehol...Punt onnan, McManus-al a keretben? Amatőr szakkommentátor... : PHát azért a hitetlenül jó rúgó jelzőt erősnek éreztem rá.
StormST
Sixo
De azért neki a rúgóerejével sose volt baj, csak a pontosságával, de ettől függetlenül 60-on belülről mindig rúghatunk, amíg ő ott van...
StormST
több mint 9 éve
Ha így folytatja, akkor nem lesz hízelgő. Láberő megvan, a nyáron átdolgozta a rúgómozdulatát, azóta pontos is 😊Punt onnan, McManus-al a keretben? Amatőr szakkommentátor... : PHát azért a hitetlenül jó rúgó jelzőt erősnek éreztem rá.
StormST
Sixo
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Ezt a jelzőt nem láttam sehol...Punt onnan, McManus-al a keretben? Amatőr szakkommentátor... : PHát azért a hitetlenül jó rúgó jelzőt erősnek éreztem rá.
StormST
Sixo
több mint 9 éve
Punt onnan, McManus-al a keretben? Amatőr szakkommentátor... : PHát azért a hitetlenül jó rúgó jelzőt erősnek éreztem rá.
StormST
több mint 9 éve
Punt onnan, McManus-al a keretben? Amatőr szakkommentátor... : P
több mint 9 éve
nincs passrush... anélkül meg jönnek a yardok
Liverpool Fc
több mint 9 éve
ez már min. 4 false start hazai pályán, jók a srácok
több mint 9 éve
Egymás után két értelmes futást nem tudunk még összehozni
több mint 9 éve
Mindjárt epilepsziás györcsöt kapok
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jah Reid volt eddig is a RT? Fisher az elejétől padozik?Első meccsen is ez volt, csak csereként állt be.
alatriste
több mint 9 éve
Jah Reid volt eddig is a RT? Fisher az elejétől padozik?Jah
alatriste
több mint 9 éve
Jah Reid volt eddig is a RT? Fisher az elejétől padozik?
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Harris a végén javított a tackle-el, a hosszú passz egy kicsit az övé volt...