Kansas City Chiefs - Green Bay Packers
több mint 3 éve
amaru
151
Azert igy nem lesz konnyu
több mint 3 éve
Kampman
28 290
jönnek ablitzek érzik h könnyen zavarba hozhatóigen, ez az óriási önbizalom inkább önszuggeszció volt.
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 894
Packers spec team..
több mint 3 éve
Jézus...
több mint 3 éve
nando89
3 894
jönnek ablitzek érzik h könnyen zavarba hozható
több mint 3 éve
na. 3. drive, de már Joe és Troy ekézik JL-t
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Köszi Matyi! 😄
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
Passzolni kéne, már a nagyanyám is olvassa, hogy futunkvagy legalább love futna vagy valami, ha már atletikus elvileg
pecsi92
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Pdf, az majdnem int, és elkapta 😄
több mint 3 éve
pecsi92
505
Passzolni kéne, már a nagyanyám is olvassa, hogy futunk
több mint 3 éve
nando89
3 894
Pontosan , nagy Bustnak vártuk ittsokan ( én is ) ahhoz képest...En ezt a Defenst kezdem megszeretni nem top vagy ilyesmi de vannak jo dolgaikCampbell mellett meg kell énekelni Gary nevét is!
nando89
gamerkr
több mint 3 éve
Savage is elkezdhet a nevéhez méltón viselkedni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
Packers Dtuti hogy a szomszédtól van, mi ilyet magunktól nem tudunk 😀
2021-ben megszületett 😀
KeyG
több mint 3 éve
En ezt a Defenst kezdem megszeretni nem top vagy ilyesmi de vannak jo dolgaikCampbell mellett meg kell énekelni Gary nevét is!
nando89
több mint 3 éve
Defense megint csillagos ötösKöszi! De tényleg!
pecsi92
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Na ez szép volt nagyon.
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Packers D 2021-ben megszületett 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
pecsi92
505
Defense megint csillagos ötös
több mint 3 éve
Indubitably
454
Na, Crosbyt ne bántsuk már, legendásan szar szélviszonyok vannak az arrowheadben, ahogy Aikman is rámutatott (még a rúgás előtt)és Bohorquez is gyengén készítette le a lasztit.
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Kényelmesebb TV-n, de a hangot muszáj lesz levennem, brutál H a játékosokat sem ismerik kb, de mindenkit leszólnak, egy 3x MVP, SB győztes irányítót is . Csak Brady lehet jó 🤣Bencsics megkérdőjelezi ARod elkötelezettségét az elmúlt pár évben ..tavalyi MVP, MLF-el nagyon durva alapszakasz rekord stb..oké , köszi szakkomentátor úr ...ne nézz arena4et, attól okosabb nem leszel, cserébe elmegy a kedved az egésztől, ha akarod küldök linket
Pep71
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
olvastam róla vagy 500 oldalt, de ebbe most ne menjünk beleJavasolni akartam, hogy rúgd fel a magad alkotta szabályokat. Elkéstem.a mezőnygól kísérletet is TD-nek vettem mostdöntöm magamba a söröket, gondoltam minden Packers TD-nél jöhet egy stampó,save yourrself for garbage time
hát ki fogok józanodni
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Tactful Cactus
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!