Kansas City Chiefs - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Ma szerintem a Greenbay nem akar nyerni
több mint 3 éve
Ez borzalmas hát ha volna becsülete magától mondana le.csak semmi politika pls
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Miért b*szta magát hanyatt a returner, mint a büdösbogár, azt tudja valaki?Ez a play így volt a mágnestáblán? 😀
több mint 3 éve
Az GB ST ma nagyon karcol!A táblára körömmel.
akdestroyer
több mint 3 éve
jabi
129
Igazából évek óta öszerándul az ember gyomra amikor pályára lépnek....Az GB ST ma nagyon karcol!Ma is...
akdestroyer
Rubens
több mint 3 éve
nando89
3 894
Ez borzalmas hát ha volna becsülete magától mondana le.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
Az GB ST ma nagyon karcol!aha, mint amikor nem érsz a wc-re és karcol már a vége.
akdestroyer
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Minek ment oda? 😁
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
loooool, úgy döntött a stáb, hogy a spec team elviszi a mai balhét, nehogy az újoncon csapódjon az ostor 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Pont az ST hülyeségek seregszemléjén ne jönne elő az egyik klasszikus?
több mint 3 éve
az ST viszont....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
nando89
3 894
nem érdekel ez a meccs mi lesz , de könyörgöm a spec team edzőt basszuk már ki ...hát ez nem tud szarabb lenni
több mint 3 éve
pecsi92
505
Ez a special team istenem, sírok
több mint 3 éve
na nekimennnek?... viszont nagy grat a D-nek
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Vicc..hozzá ért sajna
több mint 3 éve
OPIEzert nem fujtak be, mert mindketten szabalytalanok voltak, de a labdat egyikuk sem erhette el.
Gergőbácsi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
2035: „Amikor Jordan Love az első éles meccsén bemutatkozott 2021. november 7-én az NFL-ben a Kansas City Chiefs ellen, még senki sem sejtette, hogy egy korszakos irányító lépett a pályára...”fasza, hogy ezt 14 év után kell megtudnunk
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
2035: „Amikor Jordan Love az első éles meccsén bemutatkozott 2021. november 7-én az NFL-ben a Kansas City Chiefs ellen, még senki sem sejtette, hogy egy korszakos irányító lépett a pályára...”Azért valaki adott érte 2 picket
nagylaza
több mint 3 éve
picsába
több mint 3 éve
2035: „Amikor Jordan Love az első éles meccsén bemutatkozott 2021. november 7-én az NFL-ben a Kansas City Chiefs ellen, még senki sem sejtette, hogy egy korszakos irányító lépett a pályára...”Pedig az érkezését jelezték az Amos könyvek.
nagylaza
több mint 3 éve
SBL
2 213
Csak ha Gyuri bácsi utasítja ráSzemeket nem lövet ?nem láttam a heti PatM Showt , mit mondott aaron milyen tünetei vannak mennyire kapta el ez a fos ?hazudik reggel, délben, este
nando89
Tactful Cactus
nando89